Stalo futbolas tampa vis populiaresniu ir įtraukia vis daugiau žmonių. Nesvarbu, kad visiškai nesidomite futbolu, stalo futbolas sužavi azartiškus, konkuruoti mėgstančius žmones vos po vieno žaidimo. Ši pramoga pastaraisiais metais tapo itin populiaria mokyklose, universitetuose, biuruose, baruose ir kt., ja mėgaujasi tiek vaikai, tiek suaugusieji. Stalo futbolo stalas gali kainuoti nuo 80 iki kelių tūkstančių eurų, tad į ką atsižvelgti renkantis?

Yra keli skirtingi stalo futbolo stalu tipai, tad prieš perkant reikėtų su jais susipažinti. Vien žinojimas kokio stalo futbolo stalo tipo norite palengvins jūsų rinkimąsi ir garantuos, kad nusipirksite stalą, kuris tarnaus jums metų metus.

Standartiniai stalo futbolo stalai

Tikriausiai daugelis žmonių yra susipažinę su šiais stalais. Tai pats paprasčiausias įprastinio dydžio stalas, kurį nusipirkus reikės surinkti. Jie sukurti stovėti vienoje vietoje, tad dažniausiai yra sunkūs, nes yra pagaminti iš medienos. Kai kurie pigesni modeliai pagaminti iš medienos ir MDF medienos drožlių plokščių, kurios sveria mažiau, bet stalo svoris vis vien dažnai išlieka bent jau 40 kg. Daugelį standartinių stalų sudaro kokybiško komponentai, kurie garantuoja, kad žaisti galėsite bent kelerius metus. Kai kurie modeliai netgi pritaikyti žaidimui lauke! Jei norite pigesnio modelio, reikėtų atsižvelgti į stalo dydį – pigesni stalai dažnai būna mažesni.

Mini stalo futbolo stalai

Kaip jau tikriausiai supratote iš pavadinimo, šie stalai yra mažo dydžio. Jie puikiai tinka vaikams ar žmonėms, neturintiems vietos standartinio dydžio stalo futbolo stalui, tačiau vis vien norintiems žaisti stalo futbolą. Turint šį staliuką prireiks tvirto paviršiaus, ant kurio jį galėsite laikyti, kai žaisite. Tam puikiai tiks pietų stalas, kavos staliukas ar spintelės paviršius (priklausomai nuo dydžio ir norimo aukščio). Žinoma, staliuką galite laikyti ir ant žemės, tačiau šiuo atveju nebus patogu žaisti. 

Perkant mini stalą reikėtų atsižvelgti į tai, kad jie dažniausiai pagaminti iš plastiko, tad nesitikėkite tokios aukštos kokybės, kokią gali pasiūlyti mediniai stalai. Žinoma, tai reiškia, kad toks staliukas bus pigesnis – šie stalai gali kainuoti vos kelias dešimtis eurų.

Multifunkciniai žaidimų stalai

Jei stalą perkate vaikams ar iš savo pirkinio norite išgauti kaip įmanoma daugiau naudos, jums patariame rinktis multifunkcinį stalą. Kaip galima suprasti iš pavadinimo, šie stalai siūlo keletą skirtingų žaidimų, tokių kaip: stalo futbolas, biliardas, oro ritulys ir kt. Žaidimų kombinacijos priklauso nuo modelio ir jo gamintojo, bet šie stalai įprastai yra itin kokybiški ir patvarūs. Dažnai šio tipo stalai būna gana dideli – įprastinio dydžio, tačiau galite rasti ir mini žaidimų stalų

Monetiniai stalo futbolo stalai

Šio tipo stalai sutinkami baruose, žaidimų salonuose, prekybos centruose ir kitose komercinėse vietose ir dar yra vadinami komerciniais stalo futbolo stalais. Kaip galima suprasti iš pavadinimo, tai stalai, į kuriuos reikia įmesti monetą (sumokėti), jei norite žaisti. Jei jums reikia šio tipo stalo, prisiminkite, kad jie tikriausiai yra patys brangiausi. Kaina didesnė dėl monetų surinkimo mechanizmo ir papildomų komponentų, be to, šie stalai yra itin patvarūs ir tvirti.

Kaip matote, perkant stalo futbolo stalą tikrai yra begalė dalykų, į kuriuos reikėtų atsižvelgti. Šiame įraše apžvelgėme tik stalo futbolo stalų tipus, tačiau renkantis taip pat reikėtų atsižvelgti į stalo dydį, medžiagas, iš kurių jis pagamintas, strypus, žaidėjus (angl. goalies). Labai svarbu, kad stalas turėtų pagrindo išlyginimo mechanizmą.

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".