Plaukimas

Plaukimas – viena dinamiškiausių sporto šakų, kuriai negalioja amžiaus cenzas. Ji vienu metu ir stiprina, ir atpalaiduoja kūną. Plaukiojant sumažėja nuovargis, nugaros skausmai, gerėja laikysena ir savijauta. Ši veikla didina vaikų ištvermę, skatina smegenų vystymąsi ir stiprina jų nervų sistemą. Suaugusiems plaukiojimas pravartus, nes gerina kraujotaką, atpalaiduoja ir stiprina įsitempusius raumenis, atitolina senėjimo procesus ir padeda numesti svorio, nedarant žalos sąnariams.

Siekiantiems numesti svorio, ši sporto šaka padeda paspartinti energijos išeikvojimą. Mat 1,5 km atstumo nuplaukimas atstoja 6,5 km bėgimą. O vos per pusvalandį plaukimo krūtine sudeginama apie 400 kalorijų.

Vandens aerobika, lygiai taip pat, kaip plaukimas, teigiamai veikia mūsų ir savijautą. Vandens aerobikos užsiėmimai pagerina kraujo ir medžiagų apykaitą, deguonies įsisavinimą ir stiprina imuninę sistemą. Tad judėdami vandenyje ne tik nugalėsite nuovargį ir blogą nuotaiką, bet ir sustiprinsite savo organizmą.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokių svarbiausių saugos savybių reikia ieškoti plaukimo produktuose?

Ieškodami plaukimo gaminių, svarbiausios saugos savybės, į kurias turėtumėte atkreipti dėmesį, yra šios: -Reguliuojami dirželiai, kad būtų patogu ir saugu -gerai matomos spalvos, pvz., fluorescencinė geltona arba oranžinė, kad būtumėte lengvai pastebimi vandenyje. -plūdrumą užtikrinantys plūdrumo įtaisai, padedantys išlaikyti galvą virš vandens. -Atspindinčios juostos ar medžiagos, kad būtų galima lengvai pastebėti prasto apšvietimo sąlygomis arba naktį -Anti-rip arba plyšimui atsparios medžiagos, užtikrinančios patvarumą ir ilgesnį tarnavimo laiką -Atsegamos sagtys arba spaustukai, kad būtų išvengta įsipainiojimo į kitus daiktus ar žmones. -Vandeniui atsparios medžiagos, apsaugančios nuo saulės ir vandens poveikio.

Kokių rūšių plaukimo produktų galima įsigyti?

Galima įsigyti plaukimo gaminių: plaukimo kostiumų, akinių, pelekų, plaukimo kepuraičių, nosinių spaustukų ir treniruočių įrangos, pavyzdžiui, kopimo lentų, plūdurų ir rankinių irklų. Šių prekių kainos svyruoja nuo 5 iki 50 eurų.

Kokie yra skirtingų plaukimo produktų privalumai ir trūkumai?

Plaukimo produktų privalumai: 1. Akiniai: Plaukimo priemonės: Plaukimo akiniai padeda apsaugoti akis nuo chloro, bakterijų ir kitų galimų dirgiklių. Be to, plaukdami baseine ar atvirame vandenyje akiniai užtikrina geresnį matomumą, todėl lengviau matyti, kur einate. 2. Plaukimo kepuraitės: Plaukimo kepuraitės padeda išlaikyti plaukus nuo vandens ir sumažina pasipriešinimą, todėl plaukimas tampa greitesnis. Ji taip pat gali padėti apsaugoti galvos odą nuo saulės ir baseino vandenyje esančių cheminių medžiagų. 3. Plaukimo pelekai: Plaukimo pelekų naudojimas gali padėti pagerinti plaukimo greitį ir techniką. Pelekai leidžia greičiau kopti, suteikia daugiau jėgos ir padeda išlaikyti stabilų plaukimą.

Į ką turėčiau atsižvelgti pirkdamas plaukimo produktus?

Perkant plaukimo gaminius svarbu atsižvelgti į jų dydį, kokybę ir funkcijas. Įsitikinkite, kad ieškote gaminio, kuris jums tiktų ir būtų patogus. Be to, atkreipkite dėmesį į gaminių apžvalgas, kad įsitikintumėte, jog įsigyjate patikimą ir gerai pagamintą gaminį. Apsvarstykite, kaip gaminys veiks įvairiuose vandens tipuose, taip pat kaip lengvai jį galima valyti ir prižiūrėti. Galiausiai palyginkite kainas, kad rastumėte geriausią pasiūlymą.

Kaip prižiūrėti ir rūpintis plaukimo produktais?

Plaukimo gaminius, pavyzdžiui, akinius, plaukimo kepuraites, pelekus ir kt., svarbu po naudojimo nuplauti gėlame vandenyje ir laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Taip pat naudinga kartkartėmis produktus nuvalyti švelniu muilo tirpalu ir patikrinti, ar nėra nusidėvėjimo ar pažeidimo požymių. Galiausiai, svarbu patikrinti gaminio instrukcijas arba gamintojo informaciją, ar nėra papildomų specialių priežiūros ar priežiūros nurodymų.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".