Masažo stalai

Masažo stalai gali būti naudojami ne tik profesionaliuose masažo kabinetuose, SPA centruose, bet ir namuose – žmonių, kurie nori palepinti savo antrąją pusę masažu. Daugelis šių stalų sulankstomi, todėl tikrai nereikia bijoti, kad masažo stalas užims daug vietos. 

Mūsų siūlomi masažo stalai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, aptraukti dirbtine vandeniui ir aliejui atsparia oda, yra lengvai valomi, todėl tarnaus ilgai, o jūs galėsite mėgautis ypatingais masažais.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Masažo stalas: nuo ko pradėti renkantis?
Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Siūlome įvairaus dizaino ir parametrų masažo stalus ir masažines kėdes. Jei neturite laiko vaikščioti po masažo kabinetus, puiki priemonė namams – masažinė kėdė. Ji puiki tuo, kad atpalaiduoja raumenis, gerina kraujotaką, deguonies patekimą į organus, fizinę, psichinę ir emocinę būseną, mažina raumenų ir nervų įsitempimą, skysčių kaupimąsi, celiulitą, gerina limfos tekėjimą. Tai ideali priemonė, norint sutaupyti laiko ir pinigų bei pagerinti savo fizinę būklę.

Masažo stalai gali būti naudojami ne tik profesionaliuose masažo kabinetuose, SPA centruose, bet ir žmonių, kurie nori palepinti savo antrąją pusę masažu namuose. Daugelis šių stalų sulankstomi, todėl tikrai nereikia bijoti, kad masažo stalas užims daug vietos.

Mūsų siūlomi masažo stalai ir kėdės gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, aptraukti dirbtine oda atsparia vandeniui ir aliejui, lengvai valomi, todėl tarnaus ilgai, o jūs galėsite mėgautis ypatingais masažais.

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokių dydžių yra masažo stalų?

Masažo stalai būna įvairių dydžių - nuo mažų (80 cm x 200 cm) iki didelių (120 cm x 210 cm). Plotis paprastai būna 50-60 cm, o aukštis - 68-78 cm.

Iš kokios medžiagos gaminami masažo stalai?

Masažo stalai dažniausiai gaminami iš medžio, metalo ir sintetinių medžiagų, pavyzdžiui, vinilo ir nailono. Kainos labai skiriasi priklausomai nuo stalo dydžio, kokybės ir savybių, tačiau paprastai jos svyruoja nuo 100 iki 500 eurų.

Kokį svorį gali išlaikyti masažo stalas?

Masažo stalai yra suprojektuoti taip, kad jų didžiausias svoris būtų apie 500 svarų (226,8 kg).

Ar yra reguliuojamų masažo stalų variantų?

Taip, yra reguliuojamų masažo stalų. Reguliuojamų masažo stalų kaina paprastai svyruoja nuo 200 iki 4000 eurų, priklausomai nuo funkcijų ir konstrukcinių medžiagų. Atsižvelgdami į savo biudžetą ir poreikius, galite rasti reguliuojamų masažo stalų su tokiomis funkcijomis, kaip rankiniu arba motoriniu būdu reguliuojamas aukštis, reguliuojamas kojų arba atlošo ilgis, reguliuojami porankiai ir posvyrio nustatymai, nuimama galvos atrama, paminkštintos pagalvėlės ir kt.

Kokius priedus galima naudoti su masažo stalais?

Prie masažo stalų galima naudoti tokius priedus kaip masažo stalų užvalkalai, veido lopšiai, porankiai, pagalvėlės, kojų atramos, dėklai ir įvairūs aliejai ar losjonai.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".