Aksesuarai dviračiams

Kad kelionės dviračiu, kaip ir jo transportavimas, būtų smagesnės, siūlome platų spektrą dviračių aksesuarų. Mūsų asortimente rasite platų dviratininko pirštinių, apsaugančių nuo nemalonių nuospaudų, ir dviračio laikiklių, patogiam, jūsų poreikius atitinkančiam transportavimui, pasirinkimą. Saugioms kelionėms pasiūlysime dviračio žibintus ir kėdutes dviračiams. Pas mus rasite ir telefono ir / ar gertuvės laikiklių, apsaugų padangoms bei dviračių spynų ir skambučių bei kitų prekių.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokie yra populiariausi dviračių priedai?

Penki populiariausi dviračio priedai: šalmas (10-60 €), pompa (5-20 €), spyna (10-30 €), dviračio žibintas (10-30 €) ir skambutis (5-10 €).

Kokių tipų dviračių priedų galima įsigyti?

Dviračių aksesuarai: dviračių spynos, šalmai, vandens butelių laikikliai, pompos, dviračių žibintai, varpeliai, krepšeliai, vaikiškos kėdutės, purvasaugiai, rėmo krepšiai ir juostos ant vairo. Kiekvieno aksesuaro kaina priklauso nuo kokybės, tačiau vidutinė dviračio spyna turėtų kainuoti apie 15-20 EUR, šalmas - apie 35-45 EUR, vandens butelių laikiklis - apie 7-10 EUR, pompa - apie 15-20 EUR, dviračio žibintai - apie 12-25 EUR, skambutis - apie 4-10 EUR, krepšys - apie 10-20 EUR, vaikiška kėdutė - apie 30-55 EUR, purvasaugiai - apie 30-50 EUR, rėmo krepšys - apie 50-90 EUR, vairo juosta - apie 8-15 EUR.

Kokia yra dviračių priedų privalumų nauda?

Dviračių aksesuarai gali pagerinti važiavimo dviračiu saugumą, komfortą, stilių ir patogumą. Saugumo privalumai - tai šalmai, žibintai ir atšvaitai, padedantys pagerinti matomumą kelyje kitoms transporto priemonėms. Padidinus komforto lygį tokiais elementais kaip balneliai, galima patogiau ir ilgiau važiuoti. Tokie priedai, kaip bagažinės ir krepšiai, taip pat gali suteikti daugiau patogumo, nes leidžia su savimi pasiimti daiktus. Galiausiai, pridėjus priedų, bet kuriam dviračiui galima suteikti stilingesnę ir individualesnę išvaizdą.

Kaip išsirinkti geriausius dviračio priedus savo dviračiui?

Rinkdamiesi dviračio priedus turite atsižvelgti į keletą veiksnių. Pirmiausia turėtumėte nustatyti, kokio tipo aksesuarų jums reikia ir kokiu tikslu jie bus naudojami. Pavyzdžiui, jei ieškote žibinto, turėtumėte atsižvelgti į jo ryškumą, akumuliatoriaus veikimo trukmę ir galimybę jį reguliuoti. Kitas veiksnys, į kurį turite atsižvelgti, yra jūsų biudžetas. Skirtingų priedų kainos gali būti skirtingos, todėl nuspręskite, kiek esate pasirengę išleisti. Galiausiai įsitikinkite, kad priedas yra suderinamas su jūsų dviračiu. Dviračių aksesuarai gali būti būdingi tik tam tikroms markėms ir modeliams, todėl įsitikinkite, kad pasirinktas aksesuaras yra skirtas jūsų dviračiui.

Ar yra kokių nors saugumo aspektų naudojant dviračių priedus?

Taip, naudojant dviračio priedus svarbu įsitikinti, kad jie yra tinkamai sumontuoti ir pritvirtinti. Taip pat svarbu patikrinti, ar priedai atitinka visus taikomus vietos ir tarptautinius saugos ir eksploatacinių savybių standartus. Be to, svarbu užtikrinti, kad visos judančios dalys būtų tinkamai suteptos ir geros būklės.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".