Skėčiai

Saulės spinduliai mūsų organizmui yra ne tik naudingi, bet ir žalingi. Ypač tuomet, kai per ilgai būnama saulėkaitoje. Kad ir kaip mus džiugintų saulės šviesa, stimuliuojanti laimės hormono – seratonino – bei vitamino D gamybą, malonus pasisėdėjimas lauke greitai gali apkarsti. Į akis spiginanti saulė ar nuo jos kaistanti galva malonumo tikrai neprideda, o rasti nuo medžių ar pastatų krentantį pavėsį nevisuomet įmanoma.

Tam, kad nereikėtų raukytis ar griebtis skrybėlės, saugantis nuo perkaitimo, siūlome patvarius skėčius, kuriuos galima palenkti, keičiant poziciją. Jie puikiai tinka tiek lauko terasoje ar sode, tiek poilsiaujant gamtoje. Prisegama kai kurių modelių šoninė apsauga užtikrins, jog netikėtai užklupęs vėjas ar lietus, nesugadins nuotaikos.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".