Turistiniai stalai

Kokybiškas, tvirtas stalas reikalingas ne tik valgomajame, bet ir leidusis pailsėti gamtoje. Lengvai ir greitai sulankstomas, paprastai transportuojamas, nedidukas staliukas net tik neužims daug vietos, bet ir puikiiai tiks stovyklavietėms. Tuo metu masyvesnis, aukštesnis ir platesnis stalas bus nepakeičiamas lauko terasose, balkonuose ar pavėsinėse.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Ilgis
cm cm
Plotis
cm cm
Aukštis
cm cm
Svoris
kg kg
Spalva
Stalviršio medžiaga
Rėmo medžiaga
Filtravimas

Turistiniai stalai internetu

Savaitgalio išvyka į gamtą, atostogos miške su palapine, iškyla parke – trumpas pabėgimas, padedantis užmiršti rūpesčius ir suteikiantis progą pasikrauti naujų jėgų. Ramybė, grynas oras ir puiki draugija tikrai padės atsipalaiduoti ir pailsėti nuo darbų bei rutinos. Visgi, kad poilsis gamtoje būtų įsimintinas, svarbu pasirūpinti komfortu. Net ir gyvenant laukinėmis sąlygomis galima susikurti patogią ir jaukią aplinką. Kad iškylauti būtų patogiau, pirmiausia reikia pasirūpinti turistiniais baldais, o pagrindinis baldas, prie kurio susėdusi šeima ar draugų kompanija mėgaujasi maistu bei bendravimu – stalas. Turistinių stalų įvairovė – didžiulė. Šie stalai skiriasi medžiaga, iš kurios pagamintas stalas, dizainu, matmenimis ir kitais elementas, todėl prieš išsiruošiant į gamtą svarbu pasirūpinti tinkamu stalu.

Kaip išsirinkti turistinį stalą?

Be stalo neįsivaizduojama nei viena virtuvė, o išvyka gamtoje tampa gerokai komfortiškesnė, jei į kelionės daiktų sąrašą patenka ir turistinis stalas. Tiesa, norint išsirinkti patogų ir kokybišką stalą, reikia įvertinti net kelis kriterijus.

Matmenys ir medžiaga

Norint išsirinkti tinkamą stalą, pirmiausia verta nuspręsti, kur juo naudositės. Tada bus galima rinktis stalą pagal matmenis (svorį, ilgį, plotį, aukštį, didžiausią atlaikomą apkrovą) ir medžiagą, iš kurios šis pagamintas. Jei planuojate žygį pėsčiomis, norėsis, kad kuprinė būtų kuo lengvesnė, tokiu atveju vertėtų rinktis lengvesnį stalą, pagamintą iš plastiko ir polimedvilnės. Visgi, jei jūsų tikslas – kelių dienų išvyka į gamtą su šeima, tuomet galite rinktis ir gerokai sunkesnį stalą, kuris bus ir žymiai tvirtesnis. Keliaujant su automobiliu, turistinį stalą reikės tik ištraukti iš bagažinės, todėl apie svorį ar kitus matmenis neverta rūpintis.

Medžiaga dažnai lemia ne tik baldo svorį, bet ir kokybę. Svarbu žinoti, kad beveik visų turistinių stalų rėmas pagamintas iš aliuminio, o stalviršio medžiaga gali būti įvairi. Aliumininis – tvirta ir, palyginus su kitais metalais, lengva medžiaga. Stalviršio, pagaminto iš šios medžiagos, nepažeis lietus, be to, tokio stalo nepajudins net stiprus vėjas. Tiesa, aliuminiai stalviršiai dažnai būna pagaminti iš vienodo ilgio ir pločio juostelių, tarp kurių išlaikomi siauri tarpai. Kai stalviršis ne vientisas, į tarpą pakliuvę smulkesni daiktai gali lengvai nukristi ant žemės. Žinoma, yra ir vientisų stalviršių, kurie pagaminti iš medienos plokščių. Tokie turistiniai stalai taip pat yra tvirti, be to, primena įprastą virtuvinį stalą, todėl suteikia jaukumo. Stalas, kurio stalviršis pagamintas iš polimedvilnės, yra lengvas, tačiau netvirtas. Nors ant polimedvilnės stalo neišeis gaminti, tačiau toks stalas puikiai tiks gėrimams pasidėti.

Į stalo ilgį ir plotį verta atsižvelgti, kai keliaujate su didesne draugų kompanija. Nuo šių matmenų priklausys, kiek žmonių sutilps prie vieno stalo. Tada galėsite spręsti, ar užteks vieno stalo, o gal reikės įsigyti bent porą.

Dar vienas svarbus aspektas, į kurį verta atkreipti dėmesį prieš perkant stalą – didžiausia atlaikoma apkrova. Šią apkrovą dažnai lemia stalviršio ir rėmo medžiaga. Norintiems įsigyti stabilų ir žymiai didesnę apkrovą atlaikantį stalą, turistinių prekių parduotuvės vadybininkai tikrai rekomenduos stalą su vientisu medienos plokštės stalviršiu arba aliuminį. Plastikinis ar polimedvilnės stalviršis gerokai lengvesnis, tačiau ne toks stabilus ir atlaikantis gerokai mažesnę apkrovą.

Nevalia užmiršti ir kito svarbaus matmens – aukščio. Kai kurie stalai turi fiksuotą aukštį, kitų rėmas reguliuojasi. Pastarojo tipo stalas puikiai tiks keliaujantiems su šeima. Prie reguliuojamo aukščio stalo bus patogu susėsti tiek patiems mažiausiems iškylautojams, tiek tėveliams. Jei staliukas labai žemas, tuomet teks susilenkus gaminti maistą, o susėsti prie tokio stalo netgi nepavyks.

Dizainas

Nors stalo dizainas – tikrai nėra pats pagrindinis pasirinkimo kriterijus, tačiau norintiems ne tik patogaus, bet ir estetiško poilsio, svarbu atkreipti dėmesį į detales. Dažniausiai turistiniai stalai yra aliuminiai, todėl pasižymi pilka spalva. Tokie stalai, nors nėra patys išvaizdžiausi, tačiau tikrai kokybiški ir patikimi, be to, jie lengvai valomi, o nešvarumai ant jų ne taip matomi. Medžio imitacijos stalviršiai primins medinį stalą ir puikiai derės gamtos apsuptyje. Žalia spalva primena gamtos atspalvius, todėl žalių tonų ar medžių lajos imitacijos stalų pasirinkimas – platus. Klasikinių spalvų mėgėjams siūlomi balti ir juodi stalai. Juoda spalva – pati praktiškiausia, todėl nešvarumų ant stalo tikrai nepastebėsite. Tiesa, juoda spalva puikiai sugeria saulės spindulius, todėl gali nemenkai įkaisti. Stalas su baltu stalviršiu tikrai pravers ruošiantiems romantišką pasimatymą gamtoje.

Turistiniai stalai pigiau

Turistinių stalų vertė priklauso nuo daugelio kriterijų: medžiagos, dydžio, gamintojo ir kokybės. Ieškantys, kur turistiniai stalai parduodami pigiau, turėtų apsilankyti Powersport.lt el. parduotuvėje. Čia rasite garsių prekių ženklų – Cattara, Easy Camp, Highlander – turistinių stalų palankiomis kainomis. Norintys dar labiau sutaupyti, turėtų pirkti lizingu arba sulaukti išpardavimo, kada vyksta turistinio stalo akcija. Įsigyti turistinį stalą internetu ne tik paprasta, bet ir greita bei patogu. Vos kelių mygtukų spustelėjimu patikusi prekė atsidurs pirkinių krepšelyje, o mes pasirūpinsime greitu jos pristatymu iki pat namų durų, taip planuojantiems išvyką nereiks sukti galvos dėl prekių atsiėmimo. Jei kyla abejonių dėl turistinio stalo kokybės, šias abejones tikrai išsklaidys klientų atsiliepimai ir apžvalgos, todėl nepamirškite jų paskaityti. Gal jau pats metas krauti daiktus į bagažinę ir ruoštis įsimintinai išvykai?

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".