Kardio treniruokliai

Kardio treniruokliai namams padeda palaikyti fizinę formą, numesti papildomų kilogramų ir palaikyti gerą širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nesvarbu, kurį kardio treniruoklį pasirinksite – dviratį, bėgimo takelį, elipsinį, irklavimo ar kitą – visi jie suteikia galimybę efektyviai treniruotis. Mūsų asortimente rasite pasaulyje pripažintų gamintojų, tokių kaip „inSPORTline“, „Nautilus“, „Schwinn“, „Bowflex“, „Reebok“, „WaterRower“, „Assaulot Fitness“ ir kitų, treniruoklių.

Bene dažniausiai kardio treniruoklį renkantis kyla klausimas „kuris treniruoklis yra geriausias?“. Dažnas treneris sako, kad geriausio treniruoklio nėra, nes jie visi puikūs! Treniruoklį rinkitės atsižvelgdami į savo pomėgius, tikslus, fizinę būklę. Jei mėgstate bėgioti, rinkitės bėgimo takelį, jei važinėtis dviračiu – dviratį treniruoklį. Jei norite sustiprinti viso kūno raumenis – elipsinį treniruoklį. Svarbiausia – atsižvelkite į savo poreikius ir pomėgius, nes, ilgainiui, bet kuris treniruoklis padės jums pasiekti savo tikslų.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Kuris kardio treniruoklis geriausias: elipsinis treniruoklis, dviratis treniruoklis ar bėgimo takelis?

5 kompaktiški treniruokliai jūsų namų erdvei

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Kardio treniruokliai internetu

Išlaikyti gerą fizinę formą trokštame kiekvienas. Kai sportas namuose tapo ne tik sportininkų gyvenimo dalimi, bet ir galimybe, prieinama kiekvienam, siekti tobulų kūno formų tapo kaip niekada lengva. Tiek įsigijus vieną daugiafunkcį treniruoklį, tiek įsirengus mini sporto salę namuose galima ne tik padailinti kūno linijas, bet ir pasiekti akivaizdžių rezultatų – tokių pat, kaip ir plušant sporto klube. Išsirinkti tinkamą treniruoklį dažnai nelengva. Vilioja kišenei palankesnė kaina, galva svaigsta nuo plataus treniruoklių asortimento, o funkcijų ir galimybių gausa dar labiau klaidina. Kad nepasiklystumėte treniruoklių gausoje, siūlome rinktis kardio treniruoklius, kurie ne tik padės atsikratyti papildomų kilogramų ar padailinti kūno formas, bet ir leis išlaikyti gerą savijautą.

Nusprendus įsigyti kardio treniruoklį, svarbu atkreipti dėmesį į jų tipus. Vieni treniruokliai stiprina tam tikras raumenų grupes, pvz., kaip kad dviračiai treniruokliai ar steperiai, kurie skirti stiprinti kojų raumenis, kiti – universalesni, stiprinantys bene visus kūno raumenis, kaip kad elipsnis treniruoklis, irklavimo treniruoklis ar bėgimo takelis. Vieni populiariausių kardio treniruoklių – bėgimo takeliai ir dviračiai treniruokliai. Be pastarųjų dviračių treniruoklių, atletų mėgstami ir spiningo dviračiai, kurie stimuliuoja dviračio judėjimą ir turi labai tikslų pasipriešinimo reguliavimą.

Kaip ir kūrėjai, taip ir treniruoklių gamintojai įkvėpimo semiasi iš aplinkos, todėl dauguma kardio treniruoklių – sporto ar transporto priemonių imitacija. Dviračiai treniruokliai – puiki įprasto dviračio alternatyva, leidžianti leistis į keliones po kalnus, miestus ar miškus virtualių maršrutų pagalba. Irklavimo treniruokliai leidžia efektyviai treniruotis ne tik tikriems irkluotojams, bet ir šio sporto entuziastams, nes šie treniruokliai idealiai atkartoja irklavimo ypatumus. Mėgstantys žiemos sportą tikrai susižavės slidinėjimo treniruokliu, kuris leis slidėti namuose tiek vasarą, tiek žiemą. Plaukimo treniruokliai idealiai tiks mėgstantiems plaukimą, bet nenorintiems sušlapti. Bėgimo takelis taps favoritu tiek mėgstantiems bėgimą, tiek lengvą ėjimą, tiek kopimą į kalnus. Kai už lango dargana, dažnas neiškiša nosies iš namų, todėl bėgimo takelis – puikus treniruoklis, leidžiantis sportuoti pasirinktu laiku bet kokiu oru. Steperiai primins lipimą laiptais, tiesa, ne į penktą aukštą, o vienoje vietoje tam, kad padailintumėte apatinės kūno dalies formas. Vibro treniruokliai padės ne tik sutvirtinti kūno raumenis, bet ir leis atsigauti, atpalaiduoti raumenis po sunkios fizinės treniruotės, todėl toks treniruoklis – du viename – treniruoklis-masažuoklis.

Kai technologijos taip sparčiai užkariauja kiekvieną gyvenimo sritį, nenuostabu, kad ir išmanieji treniruokliai – patys populiariausi. Šie naujausios tendencijos treniruokliai gali jungtis prie išorinių įrenginių: mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ar išmaniųjų televizorių. Naudodami specialias programėlės galėsite ne tik analizuoti treniruočių rezultatus, bet ir sportuoti virtualioje aplinkoje –pasaulio miestuose, kalnuose, dviračių lenktynių trasose, o kai kurios programėlės leis lenktyniauti ir su kitais treniruoklių naudotojais. Šios išmaniųjų treniruoklių funkcijos suteikia daugiau motyvacijos pradėti sportuoti, be to, jos padeda lengviau ištverti sunkiausius treniruotės etapus ir nenuleisti rankų siekiant tikslo.

Domina treniruokliai namams? Tuomet svarbu atkreipti dėmesį į namų erdvę ir treniruoklių dydį. Vieni treniruokliai yra labai kompaktiški, puikiai tinkantys gyvenantiems vieno kambario bute, kiti užima gana daug vietos, todėl šiuos treniruoklius vertėtų rinktis gyvenantiems nuosavame name ar didesniame bute. Populiariausi kompaktiški treniruokliai – vibro platforma, steperis ar sulankstomas mini dviratis. Siekiantys maksimalių rezultatų ir namuose turintys pakankamai vietos dažniausiai renkasi bėgimo takelius, elipsinius ar irklavimo treniruoklius, kurie padeda atlikti intensyvesnes treniruotes, atnešančias daugiau pastebimų rezultatų.

Kardio treniruokliai pigiau laukia Jūsų Powersport fizinėse parduotuvėse Kaune ir Vilniuje, o treniruokliai internetu – mūsų el. parduotuvėje, kurią pasieksite iš bet kurios pasaulio vietos jums patogiu laiku. Powersport parduotuvėje – gausus kardio treniruoklių asortimentas, o garsiausi prekiniai ženklai – inSPORTline, Intenza, First Degree Fitness – tikrai neleis nusivilti mūsų siūlomais treniruokliais.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".