Plaukimo kepurėlės

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Plaukimo kepuraitės internetu

Plaukimas – ne tik olimpinė sporto šaka, bet ir vis labiau populiarėjantis aktyvus laisvalaikio praleidimo būdas, ypač šaltuoju metų laiku, kai maudytis vandens telkiniuose per šalta. Lankantys baseiną su savimi visada turi maudymosi kostiumėlį ar glaudes ir plaukimo akinius, o tikri plaukimo entuziastai neapsieina ir be plaukimo kepuraitės. Pastaroji plaukimo inventoriaus dalis ne tik apsaugo plaukus nuo chloro poveikio, bet ir padidina ergonomiką. Be to, daugumoje plaukimo mokyklų ir baseinų netgi prašoma dėvėti plaukimo kepuraitę, ypač tų, kurie turi ilgesnius plaukus, todėl plaukimo kepuraitė tampa netgi būtinu atributu.

Plaukimo kepuraičių dydis

Rinkoje vyrauja dviejų tipų plaukimo kepuraitės – kepuraitės suaugusiems ir vaikams. Kepuraitės suaugusiems pasižymi itin dideliu elastingumu, todėl vienodai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Nors tiek vyrams, tiek moterims skirtos kepuraitės yra vienodo dydžio, tačiau spalvinė gama ir dizainas tikrai skiriasi.

Plaukimo kepuraitės vaikams šiek tiek mažesnės už suaugusiems skirtas kepuraites, o jų dizainas kiek ryškesnis ir žaismingesnis. Mūsų asortimente rasite vaikiškų plaukimo kepurėlių su įvairiomis aplikacijomis, o jų dizainas ir forma neretai primena įvairius gyvūnus – žuvis, ryklius, gyvates, pandas, meškas ar kačiukus. Plaukimo kepuraitės vaikams gaminamos taip, kad nespaustų vaiko galvos, visgi, prieš perkant vaikišką plaukimo kepuraitę, vertėtų ją pasimatuoti.

Plaukimo kepuraičių rūšys

Prekyboje rasite įvairių rūšių plaukimo kepuraičių: silikoninių, pagamintų iš audinių ar gumos bei lateksto, žinoma, yra ir kombinuotų, pagamintų iš kelių medžiagų.

Pačios populiariausios plaukimo kepuraitės gaminamos iš silikono. Šios rūšies kepuraitės labai elastingos, todėl jas lengviau užsimauti, be to, jos nesukelia jokių nepatogumų – nenuspaudžia ir nepraleidžia vandens. Įsigiję patikimų gamintojų, pvz., Aqua Speed ar Beco, kepuraitę, nustebsite, kaip lengvai ją užsidėsite.

Kitas pasirinkimas – kombinuotos plaukimo kepuraitės. Šios plaukimo kepuraitės itin pravers moterims, kurios nenori susigadinti savo šukuosenos. Šių kepuraičių išorinė dalis pagaminta iš tampraus audinio – dažniausiai poliesterio, kuris nesiglamžo ir nesugeria drėgmės, todėl greitai džiūsta. Vidinė kombinuotos kepuraitės dalis dažniausiai gaminama iš neperšlampančio audinio, kuris ne tik apsaugo plaukus nuo drėgmės, bet neleidžia vandeniui pritekėti į ausis. Kepuraitės, pagamintos iš kombinuoto audinio, nespaudžia galvos, todėl užtikrina komforto jausmą.

Mūsų asortimente rasite ir guminių bei lateksinių plaukimo kepuraičių, kurios itin gerai priglunda ir apsaugo ausis nuo vandens. Visgi, jei nenorite dėvėti plaukimo kepuraitės, tačiau nemėgstate, kai vanduo pribėga į ausis, galite rinkti Aqua Speed ausų juostas. Šios juostos pagamintos iš neopreno, todėl yra tamprios ir puikiai priglunda prie ausų bei apsaugo jas nuo vandens.

Nesvarbu, iš kokios medžiagos pagamintos vandens kepuraitės, visos jos – ryškiaspalvės, neretai išsiskiriančios įdomiais trimačiais raštais, raukiniais ar gėlių imitacijomis. Tokios kepuraitės ne tik puikiai atliks savo pagrindinę funkciją, bet ir taps išskirtine stiliaus detale. Kai spalvų ir raštų pasirinkimas toks gausis, plaukimo kepuraitę nesunkiai priderinsite prie maudymosi kostiumėlio ar glaudžių.

Kaip išsirinkti plaukimo kepuraitę?

Prieš pirkdami plaukimo kepuraitę, pirmiausia atsižvelkite į jos dydį ir tipą, nes vienos kepuraitės skirtos vaikams, o kitos – suaugusiems. Kadangi tiek suaugusiųjų, tiek vaikų kepuraitės yra universalaus dydžio, esminiu pasirinkimo kriterijumi tampa medžiaga, iš kurios pagamintas šis plaukikų atributas, o kartais ir dizainas. Tiesa, labai svarbu atsižvelgti ir į naudojimo tikslą. Maudymosi kepuraitės ne tik apsaugo plaukus ir ausis nuo chloruoto vandens, bet ir lemia plaukimo greitį, sumažindama vandens pasipriešinimą. Jei esate profesionalus plaukikas ir varžybose jums svarbi kiekviena minutė, tuomet turėtumėte rinktis silikonines plaukimo kepuraites. Jei baseine lankote ne plaukimą, o vandens aerobiką, tuomet galite rinktis tiek kombinuotas, tiek iš elastano pagamintas vandens kepuraites.

Plaukimo kepuraitės: internetu pirkti – pigiau

Planuojate lankyti baseiną, o gal norite atsinaujinti plaukimo atributiką, tuomet esate ten, kur reikia. Powersport.lt asortimente rasite daugiau nei keturis šimtus kokybiškų plaukimo kepuraičių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Platus prekių asortimentas, išskirtinis dizainas, ryškios spalvos, kokybiškos medžiagos ir patraukli kaina laukia klientų el. Powersport.lt parduotuvėje. Įsigykite plaukimo kepuraitę internetu vos per kelias minutes, o mes pasirūpinsime patogiu ir greitu jos pristatymu. Greitai ir lengvai įsigijus stilingą plaukimo kepuraitę, pradėti lankyti baseiną bus daug lengviau.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".