Laisvalaikio kuprinės ir krepšiai

Laisvalaikio kuprinės ir krepšiai puikiai pasitarnaus ne tik leidžiant laiką su draugais, bet ir keliaujant į sporto salę ar parduotuvę. Skirtingų formų, dydžių ir spalvų jie užtikrins, kad su savimi turėtumėte viską, ko jums reikia.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Medžiaga
Dydis
Sportas
Spalva
Lytis
Filtravimas

Mokyklinės ir laisvalaikio kuprinės

Leidžiant laiką su draugais ar keliaujant į mokyklą / universitetą, dažnas negali apsieiti be kompaktiškos kuprinės. Mokykliniai reikmenys, gertuvės, užkandžiai, laisvalaikio atributai ir dar daugiau lobių kasdien pripildo jų vidų. Nekalbant apie tai, kad mokyklinės ir laisvalaikio kuprinės pasitarnauja, siekiant sutalpinti visą reikiamą turtą, jų spalvų gausa ir išskirtiniai dizainai leidžia kiekvienam pabrėžti savo stilių. Tad nesvarbu, ar kuprinės reikia vaikams, ar suaugusiesiems, ji be abejonės taps neatskiriama stiliaus detale. Visgi grožis nėra viskas. Dėlto, renkantis naująjį pirkinį, reikėtų atsižvelgti ir į kitus kriterijus tokius, kaip patogumas, patvarumas ir pan. Ypač, jei kuprines ruošiatės naudoti ne tik vienadienėms pramogoms, bet kas dienai (pvz., einant į mokyklą ar universitetą).

Kuprinės vaikams ir suaugusiesiems

Laisvalaikio ir mokyklinės kuprinės pasižymi tokia didele modelių ir spalvų variantų gausa, kad besirenkant ima suktis galva. Nepaisant to, mokyklines kuprines vaikams derėtų leisti rinktis patiems. Mylimas animacinis personažas, mėgstama spalva, žaismingas dizainas padės mažyliams užtikrinčiau jaustis darželyje ar mokykloje. Jie mieliau žengs pirmuosius savo mokyklinio kelio žingsnius.

Tiek vaikiškos kuprinės, tiek kurpinės suaugusiesiems yra aprūpintos dirželiais ir sagtimis. Nors iš pirmo žvilgsnio pastarieji gali pasirodyti nereikalingi, iš tiesų jie pasitarnauja efektyviai paskirstant nugarai tenkantį svorį. Kaip ir dirželiai, plačios (ne siauresnės negu 3.5 cm), storos, reguliuojamos kuprinės petnešos užtikrina geresnį svorio paskirstymą bei lemia kuprinės patogumą. Tuo metu mokyklinės ir laisvalaikio kuprinės su ortopedine nugarėle prisideda prie taisyklingos laikysenos užtikrinimo.

Mokyklinės kuprinės svoris

Niekam nepaslaptis, kad geriausios kuprinės tos, kurios yra pagamintos iš patvarių medžiagų. Visgi, kad ir kokia kokybiška kuprinė bebūtų, jei jos dydis ir svoris nebus proporcingas vaiko ar suaugusiojo ūgiui ir svoriui, jos nešiojimas gali apkarsti. Kad taip nenutiktų, patartina, jog mokyklinės kuprinės pradinukui svertų ne daugiau nei 700 g. Tuo metu vyresnių klasių mokiniams – ne daugiau nei kilogramą. Šių rekomendacijų galima ir nepaisyti, jei pripildytos kuprinės svoris neviršija 10 proc. ją nešiojančio žmogaus svorio.

Laisvalaikio kuprinės internetu

Tikriausiai net nereikia sakyti, kad perkant laisvalaikio ir mokyklines kuprines internetu galima išvengti kilometrinių eilių ir ženkliai sutaupyti. Ir kalbame mes ne vien apie pinigus, bet ir sutausotas nervines ląsteles. Mat renkantis mokyklines kuprines internetu, nereikia raminti nuo pasirinkimo gausos ir ilgo vaikščiojimo pavargusio pradinuko ar vyresnėlio. Ką jau kalbėti apie tai, kad įsigijus laisvalaikio kuprines pigiau, organizme pasigaminusios laimės hormono užteka visai dienai.

Apsipirkdami internetu, galite nuolat stebėti kainas ir, nepatirdami daug vargo, surasti geriausius pasiūlymus. Specialūs pasiūlymai, išpardavimai ir akcijos, kurias atrasite PowerSport.lt elektroninėje parduotuvėje, leis kokybiškas garsių prekių ženklų laisvalaikio kuprines įsigyti itin žema kaina. Užsakytos prekės pasieks jus saugiai ir greitai, nesvarbu kuriame Lietuvos krašte begyventumėte. Nekantraujate išpakuoti naująsias kuprines? Užsukite į PowerSport fizines parduotuves Kaune ar Vilniuje ir leiskitės į nuotykius su išskirtine laisvalaikio kuprine jau šiandien.

 

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".