Masažinės kėdės

Neturintiems laiko vaikščioti po masažo kabinetus, puikios priemonės – masažinės kėdės. Jos atpalaiduoja raumenis, gerina kraujotaką, deguonies patekimą į organus, fizinę, psichinę ir emocinę būseną, mažina raumenų ir nervų įtampą, skysčių kaupimąsi, celiulitą, gerina limfos pratekėjimą. Tai ideali priemonė, norintiems sutaupyti laiko ir pinigų, pagerinti savo fizinę būklę ir mėgautis masažais tiesiog namuose.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Masažinė kėdė: kaip išsirinkti tą vienintelę?

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Masažinės kėdės

Įtemptas gyvenimo ritmas, varginantis darbas, rodos niekad nesibaigsiančios problemos ar kita jau spėjusi įgristi rutina neigiamai veikia ne tik mūsų nuotaiką, bet ir kūną. Mes dažniausiai taip užsisukame tame užburtame rate, kad nebelieka laiko pasirūpinti savimi ir pasilepinti net ir paprasčiausiu masažu. Situaciją iš esmės leidžia pakeisti namams pritaikytos masažinės kėdės. Pastarosios, nors ir nėra itin pigi investicija, ilgalaikėje perspektyvoje atsiperka su kaupu. Juolab, jog masažinės kėdės padeda ne tik atsipalaiduoti po sunkios dienos, bet ir prisideda prie sveikatos gerinimo. Tad kas gali būti geriau, negu grįžus namo po ilgos varginančios dienos sukristi į masažinę kėdę ir atgauti jėgas?

Masažinės kėdės privalumai

Vis dar pasitaiko nemažai atvejų, kai žmonės galvoja, jog masažinė kėdė tėra prabangos prekė, kuria mėgsta pasipuikuoti turtuoliai, o jos nauda, jei apskritai jos esama – trumpalaikė. Tam, kad šis mitas visiems laikams būtų išsklaidytas, žemiau pateikiame sąrašą naudų, kuris leis susidaryti tikslingesnę nuomonę.

  • Masažinės kėdės atpalaiduoja įsitempusius raumenis ir mažina jų skausmą. Sportuojant, dirbant ar užsiimant kita fizine veikla, mūsų raumenys įsitempia, ilgainiui juos pradeda skaudėti, jaučiame nuovargį. Masažinės kėdės, ypač tos, kurios turi Shiatsu masažo režimą, padeda kūnui atsipalaiduoti, sumažina nuolat jaučiamus nugaros, kaklo, pečių srities skausmus.
  • Gerina kraujotaką. Nulinės gravitacijos funkcija, kurią turi aukščiausios klasės masažinės kėdės, efektyviai užtikrina, kad žmogui būnant nulinės gravitacijos padėtyje kraujas pasiektų įvairias kūno dalis – būtų pagerinta kraujotaka, padidėtų kraujo prisotinimas deguonimi. Visgi tai toli gražu nereiškia, kad įprastos masažinės kėdės šiuo klausimu nusileidžia premium klasės įtaisams. Net ir pasirinkus Shiatsu masažą, kurio metu spaudžiami, voluojami, siūbuojami kūne rasti slėgio taškai, ar mėgaujantis švedišku masažu, primenančiu minkymą, dėl juntamų judesių ir vibracijos pagerėja kraujotaka. O tai savo ruožtu padeda atsikratyti kraujyje susikaupusių toksinų, greitina atsigavimą po traumų bei stimuliuoja endorfinų gamybą.
  • Kovoja su nemiga. Daugybė atliktų tyrimų parodė, kad naudojant masažines kėdes sumažėja nuovargis ir pagerėja miego kokybė. Taip yra todėl, nes masažo metu sumažėja nerimas ir jaučiamas stresas, kūnas atsipalaiduoja.
  • Gerina kūrybiškumą ir problemų sprendimo įgūdžius. Neseniai užsienyje atliktas eksperimentas atskleidė, kad geras masažas yra susijęs su gebėjimu spręsti problemas ir generuoti idėjas. Dėlto galima teigti, kad masažinės kėdės, padedančios smegenis aprūpinti idėjų generavimui reikalingu deguonimi, yra puikus įrankis kovai su kūrybiškumo krize.
  • Mažina galvos skausmą. Kaip buvo užsiminta anksčiau, masažinės kėdės padeda atsikratyti raumenų įtampos, streso ir nerimo, kurie savo ruožtu gali pasireikšti dažnu ir / ar stipriu galvos skausmu. Dėl pastarųjų masažinės kėdės privalumų akivaizdžiai sumažėja galvos skausmo intensyvumas ir dažnumas.
  • Stiprina imuninę sistemą. Ekspertai teigia, kad 45 minučių masažo ženkliai padidina limfocitų – baltųjų kraujo kūnelių, padedančių apsaugoti organizmą nuo ligų, kiekį kraujyje. O tai reiškia, kad naudodamiesi masažinės kėdės funkcijomis tampame atsparesni peršalimams ir kitiems susirgimams.

Pasidomėjus daugiau, pastebėsime, kad šis sąrašas toli gražu nėra baigtinis. Masažinės kėdės be viso to, kas buvo paminėta, taip pat padeda sumažinti korizolio kiekį, atsikratyti depresijos, pagerinti laikyseną ar net pagerinti darbo aplinką. Tad sąrašą galima tęsti ir tęsti.

Masažinės kėdės kaina

Ne vieną iš mūsų nuo nuosavo masažo kampelio atbaido masažinės kėdės kaina. Geriau pasvarsčius, suprantame, kad lankydamiesi masažo kabinetuose išleisime gerokai daugiau, negu investavę į kokybišką masažui namuose skirtą gaminį. Tokiu atveju galimybė įsigyti masažines kėdes išsimokėtinai tampa tikru išsigelbėjimu, leidžiančiu atsiskaityti dalimis, o masažu mėgautis dabar pat. Geriausios masažinės kėdės laukia jūsų PowerSport parduotuvėse Kaune ir Vilniuje, bei adresu www.powersport.lt. Palyginę vartotojų atsiliepimus ir įsigiję masažines kėdes internetu tikrai neprašausite.

 

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokios yra masažinių kėdžių gaminių savybės?

Masažo kėdžių gaminiuose paprastai yra tokios funkcijos kaip reguliuojamas masažo intensyvumas, keli masažo režimai, šilumos terapija ir juosmens atrama. Kai kuriuose modeliuose taip pat yra įmontuoti garsiakalbiai ir "Bluetooth" ryšys, kad masažo metu galėtumėte klausytis muzikos.

Kaip veikia masažinės kėdės?

Masažo kėdėse naudojami įvairūs masažo būdai, kurie padeda atsipalaiduoti ir atsipalaiduoti. Juose paprastai naudojami ritinėliai, oro pagalvėlės, vibracija ir šiluma, skirti tam tikroms kūno sritims. Šiuos masažo krėslus galima užprogramuoti taip, kad jie atliktų skirtingo intensyvumo, spaudimo ir dažnumo masažą. Kai kurie iš jų netgi gali atlikti minkymo ir šiatsu masažo procedūras.

Ar masažinės kėdės naudingos sveikatai?

Taip, masažinės kėdės gali būti naudingos jūsų bendrai sveikatai, nes pagerina kraujotaką ir atpalaiduoja. Masažo kėdės gali padėti sumažinti stresą, pagerinti laikyseną ir padidinti lankstumą. Masažo krėslų kaina priklauso nuo funkcijų ir dydžio. Masažo krėslų kainos paprastai svyruoja nuo 199 iki 3999 eurų.

Kokių tipų masažinių kėdžių galima įsigyti?

Šiandien rinkoje yra įvairių masažinių kėdžių. Vieni iš labiausiai paplitusių tipų yra šiatsu, švediško ir giliųjų audinių masažo krėslai. Shiatsu masažo kėdės naudoja spaudimo taškus, kad nukreiptų į kūno vietas ir sumažintų raumenų įtampą. Švediško masažo kėdėse naudojami ilgi judesiai ir švelnus minkymas raumenims atpalaiduoti ir skausmui malšinti. Giliųjų audinių masažo kėdės naudoja jėgą, kad pasiektų gilesnius audinių ir raumenų sluoksnius. Kainos svyruoja nuo 400 iki 2000 eurų, priklausomai nuo funkcijų ir dydžio.

Kokių saugos reikalavimų reikėtų laikytis naudojantis masažo kėdėmis?

Prieš naudojant masažinę kėdę svarbu įsitikinti, kad ji yra tinkamai pritvirtinta ir stabili. Įsitikinkite, kad nėra atsilaisvinusių ar sulūžusių dalių, nes jos gali sukelti pavojų. Taip pat patikrinkite, ar masažo intensyvumas nustatytas patogus, ir niekada nenaudokite masažo kėdės ilgiau nei 15 minučių vienu metu. Be to, rekomenduojama nenaudoti masažo kėdžių nėštumo metu arba turint širdies ir kraujagyslių problemų. Galiausiai, prieš naudodamiesi masažo kėde, būtinai pasitarkite su gydytoju.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".