Turistiniai indai

Gaminti gamtoje daug maloniau, kai turi tam tinkamus indus. O jeigu jie neužima daug vietos, iš viso fantastika.

Mūsų asortimente rasite platų puodų, lėkščių keptuvių ir kitų indų, tobulai tinkančių poilsiui gamtoj, pasirinkimą.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Talpa
Medžiaga
Spalva
Filtravimas

Turistiniai indai internetu

Stovyklavimas gamtoje daugeliui asocijuojasi su miegojimu palapinėje, vakarojimu prie laužo, maudynėmis ežere ir, žinoma, maisto ruoša. Nors gali atrodyti, kad maisto gaminimas gamtoje – sudėtingas procesas, tačiau, pasirinkus tinkamus indus ir įrankius, tai gali virsti tikru malonumu. Sakoma, kad gamtoje maistas – daug gardesnis, todėl siūlome keletą naudingų patarimų, padėsiančių išsirinkti tinkamus turistinius indus, kurie leis mėgautis išskirtiniais skoniais.

Keptuvė ir puodas – indai, be kurių neapsieisite ne tik virtuvėje, bet ir stovyklavietėje

Keliaujant į gamtą, su savimi būtina pasiimti puodą. Šis indas pravers ne tik sriubai virti, bet ir geriamam vandeniui paruošti. Nors puodas gali atlikti ir keptuvės funkciją, tačiau jos tikrai neatstos, todėl, norėdami mėgautis tobulai iškeptais kepsniais, pasiimkite su savimi ir keptuvę.

Norint įsigyti tinkamą turistinę keptuvę ar puodą, svarbu atkreipti dėmesį į gaminimo būdą, medžiagas, iš kurių gaminami turistiniai indai, ir jų kompaktiškumą. Gamtoje galima gaminti tiek ant turistinės viryklės, tiek ant laužo, todėl šie indai turi būti tvirti ir stabilūs. Jei gaminsite ant laužo, rinkitės indus, atsparius tiesioginiam sąlyčiui su liepsna. Šie indai taip pat turi išlaikyti aukštą temperatūrą, nesideformuoti ir neskilinėti. Tai taikoma ne tik indo korpusui, bet ir kitoms dalims – rankenoms ir dangčiams.

Pasirinkusiems gaminti ant turistinės viryklės, puikiai tiks ketaus, nerūdijančio plieno ar aliuminio indai. Turistiniai indai taip pat turi būti lengvi ir kompaktiški, kad juos būtų patogu transportuoti. Geriausia rinktis skirtingos talpos turistinius indus, kurie turi nuimamą ar sulankstomą rankeną. Sudėdami mažesnės talpos indus į didesnius ir nuėmę ar sulenkę indo rankeną – sutaupysite vietos.

Turistinių indų rinkinys – viskas, ko reikia, norint jaustis lyg namuose

Nors išsiruošiant į iškylą, svarbu apgalvoti kiekvieną daiktą, kurį pasiimate su savimi, tačiau turistinių indų komplektas turi būti įrašytas į būtinų daiktų sąrašą. Indų rinkinys tikrai pravers, jei keliaujate į gamtą su draugų kompanija. Visgi, jei išsiruošėte į gamtą vieni, rinkitės daugiafunkcius indus ir įrankius, pavyzdžiui, puodus, kurių dangtis gali virsti keptuve ar lėkšte, arba šaukštus-šakutes. Taip sutaupysite vietos ir turėsite visus būtinus indus po ranka.

Gaminti maistą gamtoje galima ne tik keptuvėje ar puode, bet ir tursitiniame katile. Jame patogu gaminti troškinį ar sriubą, o tikri virtuvės šefai teigia, kad katile ruoštas maistas daug skanesnis. Tiesa, katilas, kaip ir didesnės talpos puodas ar puodų rinkinys, pravers iškylaujantiems su šeima ar draugų kompanija, o ne pavieniams stovyklautojams.

Turistinių prekių parduotuvėse rasite ne tik būtiniausių turistinių indų, bet virdulių ar kavinukų, suteikiančių daugiau komforto. Virdulys tikrai pravers stovyklaujant vėsesniu oru, o tikriems kavos gurmanams siūlome rinktis kavinuką, kuris leis mėgautis aromatinga kava, lyg būtumėte namuose.

Stovyklavimo indai pigiau

Ruošiantis į gamtą, svarbu pasirūpinti ne tik palapine ar miegmaišiu, bet ir turistiniais indais, kurie tikrai pravers ruošiant maistą gamtoje. Pas mus rasite ne tik būtiniausių indų – puodų, keptuvių, lėkščių, įrankių ar turistinių indų rinkinių, bet ir virdulių ar kavinukų, kurie leis pasijusti gamtoje lyg namuose. Platus prekių asortimentas, profesionalų patarimai, garsūs prekių ženklai (Easy Camp, Cattara, Ferrino, Yate, Primus) ir kišenei palankios kainos – tai, kas laukia apsilankiusių Powersport internetinėje ir fizinėse parduotuvėse. Gal jau pats metas ruoštis stovyklavimo sezonui?

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".