Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai

Kam su savimi tampytis krūvą įrankių, kai gali turėti vieną atliekantį daugybę funkcijų? Kelionėje nepamainomi daugiafunkciniai įrankiai ir peiliai neužima daug vietos. Jie be vargo telpa kišenėje. Dėlto juos patogu nuolat turėti su savimi, kad ir kur beeitumėte. Skirtingos šių kišeninių peiliukų ir daugiafunkcinių įrankių savybės užtikrins, kad būsite pasiruošę pačioms netikėčiausioms situacijoms.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Medžiaga
Svoris
g g
Ašmenų ilgis
cm cm
Tipas
Filtravimas

Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai internetu

Planuojantys turistinę išvyką į gamtą pirmiausia išsirenka norimą vietą, o tada apgalvoja, kas turi patekti į reikalingų daiktų sąrašą. Ne pirmą kartą turistaujantys į šį sąrašą įtraukia palapinę ir miegmaišį, o trečia vieta tikrai tenka daugiafunkciam peiliui ir kitiems įrankiams. Daugiafunkciai peiliai ir įrankiai tikrai pravers įvairiose išgyvenimo situacijose, ne tik ruošiant maistą ar valgant. Tiesa, išsirinkti tinkamą daugiafunkcį peilį nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Kai pasirinkimas platus, nepasiklysti padės keli svarbūs pasirinkimo kriterijai.

Medžiaga

Daugiafunkcių įrankių ir peilių kokybę atspindi medžiagos, iš kurių jie pagaminti. Pirmiausia svarbu atkreipti dėmesį į geležtės medžiagą. Dauguma daugiafunkcių peilių ir įrankių pagaminti iš nerūdijančio plieno, kurio kietumas maždaug – 54–57 HRC pagal kietumo skalę. Tokie peiliai nerūdija, todėl ilgai tarnauja. Žinoma, rinkoje yra peilių, pagamintų iš kitokių medžiagų, pvz.: įprasto plieno ar paprasto metalo. Galvojant apie rankenos medžiagą, svarbu įvertinti patogumą. Mūsų asortimente rasite peilių, turinčių medinę, aliuminę ar plieninę rankeną.

Svoris

Keliaujantys pėsčiomis stengiasi susikrauti kuo lengvesnę kuprinę ir pasiima tik būtiniausius daiktus. Powersport.lt asortimente sunkiausi peiliai nesveria net pusės kilogramo, žinoma, gausu ir tokių, kurių svoris nesiekia ir 100 g., todėl daugiafunkcis peilis tikrai neapsunkins jūsų kuprinės.

Ašmenų ilgis

Dauguma daugiafunkcių peilių yra sulankstomi, todėl geležtės ilgis neturės įtakos bendram peilio ilgiui. Daugiafunkcių peilių geležtės ilgis priklauso nuo to, kam jį naudosite. Maistui ruošti užteks ir trumpesnę geležtę turinčio peilio iki 50 mm. Jei ieškote universalesnio peilio, tinkančio atlikti ir kitiems išgyvenimo darbams, pvz., pastogės įsirengimui, rinkitės ilgesnę geležtę turintį daugiafunkcį peilį iki 75 mm.

Naudojimo paskirtis

Pats peilių pavadinimas sufleruoja, kad su šiuos įrankius galima panaudoti ne vienoje išgyvenimo situacijoje. Dažniausiai daugiafunkciai peiliai susideda iš kamščiatraukio, skardinių atidarytuvo, peilio, žirklučių, dildės, atsuktuvo, žvynų valiklio ir pjūkliuko, o kai kurie daugiafunkciai peiliai turi ir plaktuką bei kirvį. Daugiafunkcius įrankius dažniausiai sudaro pagrindiniai stalo įrankiai – šauktas, šakutė ir peilis. Dažnai daugiafunkcio peilio pasirinkimą nulemia jo elementų gausa, nes taip iškylautojai jaučiasi pasiruošę bet kokiai situacijai.

Daugiafunkciai įrankiai ir peiliai pigiau

Išsirinkti daugiafunkcį įrankį gali padėti ne tik svarbiausi pasirinkimo kriterijai, bet ir pirkėjų atsiliepimai, kurie dažnai yra tikslūs ir objektyvūs. Žinoma, pasirinkti padeda ir kaina. Užsukę į Powersport.lt parduotuvę nustebsite, nes kainos čia – tikrai palankios kliento kišenei. Mūsų asortimente rasite daugiafunkcių įrankių ir peilių vos už kelis eurus, o patys kokybiškiausi gali atsieiti kiek daugiau nei pusantro šimto. Neskubantys ir norintys dar labiau sutaupyti gali laukti sezoninių prekių išpardavimo ar akcijos, kurių metu daugiafunkcis peilis pigiau bus Jūsų kišenėje. Nemėgstantiems ilgų ir varginančių apsipirkinėjimų turime gerų žinių. Užsukę į Powersport.lt elektroninę parduotuvę, norimą daugiafunkcį peilį įsigysite vos per kelias minutes, o dėl prekių pristatymo nereiks sukti galvos, nes mes pasirūpinsime, kad įsigytos prekės pasiektų Jus vos per kelias dienas.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".