Stovai meškerėms

Stovai meškerėms – nepamainomas žvejo pagalbininkas, kai kalbama apie dugninę žvejybą arba meškeriojimą su plūdine sistemėle. Jie palengvina laukimą, kol išsvajotasis laimikis užkibs, atlaisvindami jums rankas. Mūsų asortimente rasite vienos dalies tiek „U“ ir „V“ raidės formos laikiklių, tiek kelių sekcijų, teleskopinių stovų meškerėms.

Meškerių stovai internetu

Kad žvejyba būtų ne tik efektyvi, bet ir patogi, daugelis žvejų į žemę įsmeigiamus kuoliukus jau seniai išmainė į meškerių stovus. Meškerių stovas – patogus žvejybos įrankis, laikantis meškerę ir pritvirtinantis ją žvejui reikiamoje pozicijoje ir vietoje.

Šis įnagis palengvina žvejybos procesą taupydamas žvejo jėgas ilgos žūklės metu. Stovai meškerėms taip pat prailgina meškerės tarnavimo laiką, nes apsaugo nuo vandens poveikio, kuris gali sukelti priešlaikinių pažeidimų.

Jei žvejosite ant nelygių paviršių, nesijaudinkite, meškerės stovas stabiliai laikosi ant įvairių paviršių, todėl meškeres galima statyti ant lieptelio, jos nenukrenta nuo betoninės krantinės, tvirtai laikosi ant kietos žemės, be to, jas lengva ir patogu pritvirtinti prie netradicinių žvejybai paviršių. Ne tik stovai stabiliai laikosi ant įvairių paviršių, bet ir pati meškerė tvirtai laikosi ant stovo. Meškerės stovas turi sriegius, į kuriuos įsukus meškerės laikiklį, pagrindinis žvejybos atributas niekur nepabėgs net ir užkibus milžiniškam laimikiui.

Stovai ir laikikliai dažniausiai būna skirti 1–4 meškerėms. Įprastai meškerių stovų aukštį ir pasvirimo kampą galima reguliuoti. Kad transportuoti meškerių stovus būtų lengviau, jie patogiai sulankstomi ir įdedami į transportavimo krepšį.

Stovai meškerėms dažniausiai naudojami žvejojant dugnine meškere, be to, yra neatsiejama karpių žūklės entuziastų inventoriaus dalis.

Jei ieškote tvirtų ir patogių meškerių stovų, esate ten, kur reikia. Powersport.lt elektroninėje parduotuvėje rasite garsių prekių ženklų – ZFish ir NGT – meškerių stovų kliento kišenei draugiškomis kainomis. Jei ieškote dar palankesnių kainų, visada galite pirkti išpardavimo metu, kai meškerių stovai su akcija parduodami dar pigiau. Patogus apsipirkimas (vos kelių mygtukų paspaudimu), greitas prekių pristatymas iki pat namų durų ir draugiškos kainos laukia žvejų entuziastų Powersport.lt e. parduotuvėje.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".