MMA pirštinės

Mišriųjų kovos menų arba MMA pirštinės yra mažesnės ir lengvesnės nei bokso pirštinės. Jos neuždengia pirštų galiukų ir delno, tad su jomis lengviau atlikti sugriebimo ir kitus MMA treniruočių ir varžybų metu reikalingus judesius. Perkant MMA pirštines itin svarbu tai, kad jos puikiai priglustų ir treniruočių metu nesmukinėtų – tai užtikrins judesių tikslumą ir efektyvumą. Itin svarbu, kad pirštinių tipas būtų pasirinktas tinkamai, antraip anksčiau ar vėliau galite patirti traumų.

Bene visos MMA pirštinės pagamintos iš tikros arba dirbtinės odos. Dirbtinė oda sukurta taip, kad tarnautų jums ilgiau, tačiau skirtumas neryškus. Kalbant apie kokybę, kai kurie kovotojai sako, kad tikros odos pirštinės – patogesnės, tačiau kiti – nejaučia jokio skirtumo. Dirbtinės odos pirštinės įprastai pigesnės, tačiau kokybe neatsilieka nuo tikros odos pirštinių. 

Siūlome Venum, Everlast, Fairtex ir kitų pasaulyje puikiai žinomų prekinių ženklų produkciją geromis kainomis.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

MMA pirštinės: kaip išsirinkti?

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Dydis
Spalva
Medžiaga
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".