Nugaros ir juosmens įtvarai

Siūlome platų prekių asortimentą taisyklingai laikysenai palaikyti. Jie padeda koreguoti iškrypusį stuburą ar netinkamą laikyseną, o profilaktikai rekomenduojame naudoti medicininį elastinį laikysenos korektorių. Pusiausvyros pagalvėlės taip pat puikiai tiks laikysenai taisyti, mažinti nugaros skausmus. Šios prekės ypač tinka tiems, kurie dirba sėdimą darbą. Turintiems stuburo nestabilumą po traumų ar operacijų, rekomenduojame dėvėti liemens diržą.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokie yra laikysenos korekcijos diržo privalumai?

Dėvint laikysenos korekcijos diržą galima palaikyti laikyseną ir pagerinti kūno padėtį bei pusiausvyrą. Jis gali padėti sumažinti apatinės nugaros dalies skausmą ir nuovargį, pagerinti kvėpavimą ir kraujotaką. Be to, jis gali padėti pagerinti laikyseną ir bendrą išvaizdą, nes pečiai ir stuburas natūraliai išsilygina.

Kaip nustatyti man tinkamą laikysenos diržo dydį?

Norėdami nustatyti tinkamą laikysenos diržo dydį, išmatuokite savo juosmens apimtį centimetrais ir palyginkite ją su prekės ženklo arba mažmenininko, iš kurio perkate, pateikta dydžių lentele. Jei dydžių lentelės nėra, centimetrais išmatuokite juosmens apimtį centimetrais ir pasirinkite dydį, kuris yra artimiausias jūsų išmatavimams.

Kaip dažnai turėčiau dėvėti laikyseną koreguojantį diržą?

Laikyseną koreguojantį diržą rekomenduojama nešioti 1-2 valandas kasdien. Priklausomai nuo laikysenos problemos sunkumo, diržą gali tekti nešioti ilgiau. Geriausias būdas nustatyti jums tinkamą trukmę - pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Ar yra įrodymų, kad laikyseną koreguojantys diržai iš tiesų veikia?

Mokslinių įrodymų apie laikyseną koreguojančių diržų veiksmingumą yra nedaug. Daugelis tyrimų parodė, kad laikyseną palaikantys įrenginiai gali būti naudingi mažinant nugaros ir kaklo skausmus. Tačiau daugumoje tyrimų nagrinėjamas konkrečių gaminių ar diržų tipų veiksmingumas, o ne apibendrinamas bendras laikyseną koreguojančių diržų veiksmingumas. Be to, norint geriau suprasti galimą laikyseną koreguojančių diržų naudojimo naudą, reikalingi papildomi tyrimai.

Kokie galimi pavojai naudojant laikyseną koreguojantį diržą?

Galimi pavojai naudojant laikyseną koreguojantį diržą yra odos sudirginimas ar sudirgimas nuo diržo, perkaitimas dėl suspaudimo ir diskomfortas dėl per ankšto ar per laisvo diržo. Be to, ilgai naudojant laikyseną koreguojantį diržą, gali susilpnėti pagrindiniai raumenys ir naudotojui gali atsirasti klaidingas saugumo jausmas.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".