Biliardo stalai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokie yra standartiniai biliardo stalo matmenys?

Standartiniai pilno dydžio biliardo stalo matmenys yra 2,84 m x 1,42 m (9,3 pėdos x 4,7 pėdos).

Iš kokios medžiagos geriausia gaminti biliardo stalą?

Geriausia medžiaga biliardo stalui gaminti yra MDF (vidutinio tankio medienos plaušų plokštė). Ji yra tanki, patvari ir nebrangi. Ją galima įsigyti lakštų pavidalu, kuriuos galite supjaustyti norimo dydžio rėmui ir žaidimo paviršiui. MDF taip pat lengva dažyti arba dažyti, todėl stalą galima naudoti įvairioms apdailos medžiagoms.

Kiek sveria biliardo stalas?

Vidutinis biliardo stalas sveria apie 375 kg.

Koks yra idealus biliardo stalo paviršiaus audinys?

Biliardo stalui idealiai tinka vilnos mišinys, kuris yra vilnos ir nailono derinys. Vilnos mišiniui teikiama pirmenybė, nes jis yra patvarus, gerai įtemptas ir puikiai reaguoja į kamuoliuką. Vilnos mišinys taip pat yra pigesnis už grynos vilnos analogą, todėl daugeliui biliardo žaidėjų jis yra ekonomiškas pasirinkimas.

Ar yra kokių nors biliardo stalo priežiūros patarimų?

1. Reguliariai nuvalykite dulkes ir išsiurbkite dulkių siurblį, kad stalas būtų švarus nuo purvo ir šiukšlių. 2. Bent kartą per mėnesį patikrinkite stalo lygį, naudodami ilgą gulsčiuką, kad gautumėte tikslius rodmenis. 3. Būtinai reguliariai tikrinkite veltinio būklę, įsitikinkite, kad jis nėra susiglamžęs, įplyšęs ar suplyšęs. 4. Patikrinkite, ar nėra atsilaisvinusių varžtų ir varžtelių, ir, jei reikia, būtinai juos priveržkite. 5. Įsitikinkite, kad kas 8-10 savaičių naudojate tinkamas audinių valymo priemones, kad užtikrintumėte maksimalų veltinio tarnavimo laiką. 6. Būtinai patikrinkite, ar kišenės neturi nusidėvėjimo požymių, ir prireikus jas pakeiskite. 7. Visas lazdas laikykite

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".