Prožektoriai ant galvos

Reikia pasišviesti, bet jūsų rankos užimtos? Nebėda. Su žibintuvėliais, tvirtinamais ant galvos, jūsų rankos visuomet bus laisvos. Tokie žibintuvėliai prisitaiko prie jūsų galvos judesių, todėl šviesa visad sklinda į tą pusę, į kurią žiūrite. Tad netrukdomai galėsite ką nors taisyti prietemoje, sportuoti, stovyklauti ar apžiūrėti patalpas.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Šviesos srautas
lm lm
Baterija
Baterijos tipas
Baterijos talpa
mAh mAh
Veikimo laikas
h h
IP vandeniui atspari klasė
Rėžimų skaičius
vnt vnt
Tipas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kuo skiriasi LED ir tradiciniai priekiniai žibintai?

LED priekiniai žibintai yra daug efektyvesni už tradicinius priekinius žibintus. LED priekiniai žibintai paprastai naudoja mažiau elektros energijos ir skleidžia daugiau šviesos, todėl ilgainiui galima sutaupyti energijos ir pinigų. Be to, LED priekiniai žibintai tarnauja ilgiau ir yra ryškesni nei tradiciniai priekiniai žibintai, o tai reiškia, kad jie užtikrina geresnį matomumą.

Kaip išsirinkti tinkamą priekinį žibintą?

Renkantis priekinį žibintą svarbu atsižvelgti į jums reikalingas funkcijas ir našumą. Turėtumėte nuspręsti, kokiai veiklai planuojate naudoti priekinį žibintą, nes nuo to priklausys, kokioms funkcijoms turėtumėte teikti pirmenybę. Būtinai atkreipkite dėmesį į liumenus, baterijos veikimo laiką, spindulio atstumą, spindulio tipą ir svorį. Liumenai rodo, kokia galinga yra šviesa, o spindulio atstumas ir spindulio tipas nurodo, kokiu atstumu ir kokiu būdu šviesa pasieks žibintą. Akumuliatoriaus veikimo laikas padeda įvertinti, kiek laiko žibintas tarnaus, o svoris gali būti svarbus, jei ieškote lengvo varianto. Taip pat yra ir kitų funkcijų, pvz., IP klasė, kintamo ryškumo / režimo pasirinkimas ir raudona šviesa, kurios gali

Kokie yra priekinio žibinto naudojimo privalumai?

Galvos žibinto naudojimo privalumai - geresnis mobilumas ir patogumas, geresnis vietovės apšvietimas ir laisvų rankų valdymas. Jie yra lengvi ir lengvai transportuojami, turi reguliuojamus spindulius ir ryškumo nustatymus, gali būti maitinami iš įvairių šaltinių, pavyzdžiui, AA ar AAA baterijų, USB įkraunamų baterijų ar net saulės energijos. Priekinius žibintus taip pat galima naudoti bėgiojant, važiuojant kalnų dviračiais ir einant pėsčiomis, taip pat dirbant prasto apšvietimo vietose, pavyzdžiui, palėpėse ir pusrūsiuose.

Kiek vidutiniškai veikia priekinio žibinto baterija?

Vidutinis priekinio žibinto baterijos veikimo laikas priklauso nuo jo galingumo ir baterijos tipo. Paprastai priekiniai žibintai su AA, AAA arba ličio jonų baterijomis šviečia nuo 2 iki 20 valandų, priklausomai nuo ryškumo nustatymų.

Ar yra kokių nors saugos reikalavimų, kurių reikia laikytis naudojant priekinį žibintą?

Taip, naudojant priekinį žibintą svarbu atsižvelgti į saugumą. Būtinai perskaitykite ir laikykitės gamintojo instrukcijų bei imkitės atsargumo priemonių, kad išvengtumėte gaisro ar elektros smūgio. Be to, įjungę žibintą venkite žiūrėti tiesiai į šviesą, nes tai gali pakenkti jūsų akims. Įsitikinkite, kad priekinis žibintas yra patikimai pritvirtintas ir kad galvos juosta tinkamai priglunda. Galiausiai reguliariai tikrinkite baterijas ir, kai tik jos išsikraus, pakeiskite jas naujomis.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".