Nardymo komplektai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Nardymo komplektai internetu

Nardymas – ne tik sporto šaka, bet ir vis labiau populiarėjantis laisvalaikio praleidimo būdas. Internete tikrai rasite ne vieną įmonę, siūlančią nardymo arba pažintinio nėrimo pamokas ir kursus, kurie gali tapti puikia dovana, norinčiam išbandyti šią veiklą. Nardymas skirstomas į paviršinį nardymą (su akiniais ir kauke) ir nardymą su akvalangu. Lietuvoje dažniau išbandomas paviršinis nardymas, kurio metu galima susipažinti su povandeniniu pasauliu – jo gyvūnija ir augalais. Toks nardymas taip pat populiarus tarp povandeninės žūklės mėgėjų, kurie išnaudoja nardymo ir jo įrangos galimybes, kad sugautų geresnį laimikį. Paviršinio nardymo priemones naudoja ir gelbėjimo komandos, vandenyje ieškančios žmonių. Paviršinio nardymo įrangą dažniausiai sudaro nardymo akiniai ir vamzdelis bei plaukmenys. Nardymo įrangą galima pirkti atskirai arba įsigyti nardymo rinkinį (komplektą), kurį sudaro būtiniausi nardymo atributai – nardymo kaukė su vamzdeliu, o kartais ir plaukmenys. Norint įsigyti tinkamą nardymo įrangą, svarbu atsižvelgti į kelis patarimus, kuriais pasidalins Powersport.lt darbuotojai.

Pagrindiniai nardymo įrangos komponentai

Paprasčiausiam nardymui gali pakakti ir nardymo kaukės, tačiau toks nardymas – varginantis, nes reikia sulaikyti kvėpimą ir reguliariai išnerti, kad įkvėptumėte deguonies. Renkantis kaukę, svarbu, kad ši tinkamai priglustų prie veido ir nepraleistų vandens. Kaukė su dideliu objektyvu padeda akims lengviau fokusuoti vaizdą, o  gerą matomumą užtikrina akiniai su nerasojančiu grūdintu stiklu. Dėvint kaukę susidaro oro tarpas, kuris apsaugo akis nuo cheminių medžiagų, bakterijų ar kietų elementų, galinčių pažeisti akis. Kaukės nosies sritis užspaudžia nosį, kad į ją nepatektų vanduo, ir išlygina oro slėgį.

Norint komfortiškiau nardyti, reikalingas nardymo vamzdelis, kuris įprastai būna „L“ raidės formos. Vamzdelis turi minkštą silikoninį kandiklį, kuris tvirtinimas prie kaukės arba būna įmontuotas pačioje kaukėje. Opsprey prekės ženklo vamzdeliai turi vožtuvus, apsaugančius nuo vandens patekimo. Dažniausiai visi vamzdeliai būna standartinių matmenų – 40 cm ilgio ir 2,5 cm skersmens.   

Nardyti su kauke ir vamzdeliu galima beveik bet kuriame vandens telkinyje, visgi dažniausiai pasirenkami mažiau banguojantys, skaidrūs vandens telkiniai, kurių paviršiuje galima pamatyti unikalų vandens pasaulį.  

Dar vienas nardymo komplektų elementas – plaukmenys, tiesa, tikrai ne visuose rinkiniuose rasite plaukmenis. Plaukmenys palengvina plaukimą ir suteikia manevringumo vandenyje, tinkamai išnaudojus raumenų kojų jėgą. Nardant su plaukmenimis sumažinamas laikas ir pastangos panirti ir pakilti. Renkantis plaukmenis, svarbu atsižvelgti į jų dydį, kuris žymimas taip pat, kaip ir batų dydis. Taip pat labai svarbu įvertinti menčių kietumą. Rinkoje rasite plaukmenų su kietomis, vidutinio kietumo arba minkštomis mentėmis. Įprasti plaukmenys maunami ant plikos pėdos, be to, yra itin lengvi.

Nardymo rinkiniai pigiau

Šiais laikais beveik viską, ko reikia galima įsigyti internetu – nuo maisto iki nardymo įrangos. Powersport.lt asortimente rasite nardymo įrangą, kurią sudaro tik kaukė ir vamzdelis, o kai kuriuose rinkiniuose pridedami ir plaukmenys. Vos kelių mygtukų paspaudimu įsigysite norimą nardymo rinkinį kiekvieno kišenei palankiomis kainomis, o mes pasirūpinsime patogiu prekių pristatymų į bet kurį Lietuvos kampelį.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".