Miegmaišiai: Jūsų geriausias pasirinkimas gamtoje

Kai kalbama apie stovyklavimą gamtoje, vienas svarbiausių reikalingų reikmenų yra miegmaišis. Labai svarbu turėti geros kokybės miegmaišį, kuris užtikrins šilumą, komfortą ir saugumą nuo gamtos stichijų. Renkantis miegmaišį reikia atsižvelgti į kelias pagrindines savybes, o šis straipsnis padės nustatyti, kokios savybės yra svarbiausios.

2115 views

Hobis ir darbas, ar įmanoma suderinti?

Stovyklavimas daugumai asocijuojasi su istorijų pasakojimu prie laužo, pasisėdėjimu ant ežero kranto, maudynėmis ar maisto gaminimu gamtoje. Visgi, Lukas, išgirdęs žodį stovyklavimas, pirmiausia pagalvoja apie žvejybą. Pastaroji jam reiškia tiek gyvenimo būdą, tiek darbą. Apie tai, kas sieja stovyklavimą ir žvejybą, kalbamės su UAB Metausta tiekimo vadybininku Luku.

4869 views

Termosas: kokį pasirinkti, kad netektų nusivilti?

Žiemos metu laiką leidžiant lauke itin džiugina karšti gėrimai. Kokybiškas termosas suteiks galimybę kelyje atsigerti karštos arbatos, kakavos ar kavos. Visgi kokybiško produkto, kuris padėtų tuos gėrimus ilgiau išlaikyti karštus, paieškos gali užtrukti. Perskaičius šį gidą ir atsižvelgus į jame pateiktus patarimus, termoso pasirinkimas ir įsigijimas turėtų tapti lengvesne užduotimi!

2915 views

Kaip išsirinkti tinkamą hamaką?

Hamakai po truputį tampa neatsiejama stovyklavimo dalimi. Šiuos įvairiaspalvius audeklus poilsiautojai vis dažniau vežasi su savimi į gamtą. Vieniems hamakas yra pagrindinė poilsio vieta gamtoje. Kitiems – tai suteikia galimybę miegoti po žvaigždėtu dangumi. Tačiau, prieš perkant hamaką, reikėtų apie juos plačiau pasidomėti. Jie turi specifinių savybių, kurias šiame straipsnyje apžvelgsime.

2401 views

Termo rūbai: kokie jų privalumai?

Esant nepalankioms oro sąlygoms – spaudžiant šaltukui ar lyjant lyg iš kibiro, būtina pasirūpinti tinkama apranga tam, kad būtų patogu leisti laiką lauke ir nesusirgtume. Kai oras nelepina, visada gelbsti termo drabužiai. Tai yra nepamanoma laisvalaikio apranga, turinti net keletą privalumų. Smalsu, kokie termo rūbų privalumai, atsakymas – straipsnyje.

4125 views

6 priežastys, dėl kurių stalo tenisas naudingas jūsų sveikatai

Stalo tenisas, dar žinomas kaip „Ping Pong“, yra populiarus visame pasaulyje. Tačiau dauguma jį žaidžiančių žmonių mano, kad tai yra tik linksmas užsiėmimas. Daugelis nežino, kad, žaisdami stalo tenisą, galite pagerinti savo sveikatą. Tai greitas sportas, kuris gali padėti įgyti geresnę fizinę formą. Šiame straipsnyje pateiksime šešias šio linksmo žaidimo naudas jūsų sveikatai.

1668 views

Kaip išsirinkti pirmąją riedlentę?

Riedlenčių sportas sparčiai populiarėja ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Gatvėse vis dažniau pamatysite ant jų riedančius jaunuolius, o drąsesni ryžtasi išmokti įvairiausių triukų. Vos susidomėjus šiuo sportu išsirinkti riedlentę gali būti gana sudėtinga. Akys raibsta vien nuo įvairiausių dizainų, tačiau svarbiausia ne riedlentės išvaizda, o savybės.

5904 views

Batuto priežiūra žiemos metu

Žiema reiškia šaltį, stiprų vėją, lietų ir sniegą. Dažnas batuto savininkas nežino kaip tinkamai pasirūpinti savo batutu žiemą. O batuto apsauga žiemos metu yra labai svarbi. Kaip užtikrinti, kad batutas sėkmingai peržiemos ir pavasarį jį ir vėl bus galima naudoti? Kaip šiuo metų laiku geriausia pasirūpinti savo batutu? Pateiksime jums keletą patarimų!

3252 views

Triukiniai paspirtukai – vis populiarėjantis laiko praleidimo būdas

Triukiniai paspirtukai – tokie paspirtukai, kurie sukurti atlikti šuoliams ir triukams. Tokie paspirtukai įprastai neturi sulankstymo mechanizmo ar reguliuojamo vairo aukščio, kuriuos dažnai turi įprastiniai paspirtukai. Šių funkcijų atsisakoma tam, kad paspirtukas būtų kuo tvirtesnis. Paprastai triukiniai paspirtukai būna sunkesni ir brangesni nei sulankstomi.

5381 views

Kaip išsirinkti irklentę (SUP)?

Irklentės – sparčiai populiarėjantis, atpalaiduojantis laisvalaikio praleidimo ant vandens būdas. Stovėdami ant irklentės galite irtis tiek upe, tiek ežeru, tiek jūra – jums tereikia pačios irklentės ir irklo! Visgi, jei niekada nebandėte irklenčių sporto ar turite tik šiek tiek plaukiojimo ant irklentės patirties ir norite įsigyti nuosavą lentą, gali kilti keblumų. Tad į ką atsižvelgti renkantis irklentę?

7315 views

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".