Peilių galandimo rinkinys Lansky LKDMD Deluxe Diamond, 4 vnt.

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

What can be sharpened?
Peiliams
Gradacijos tipai
Ypač šiurkštus-70, šiurkštus-120, vidutinis-280, smulkus-600
Sharpener type
Galandimo sistema
Sharpening type
Profesionali galandimo sistema
Abrasive material
Deimantas
Rinkinio elementai
Nailoninis šepetėlis, deimantiniai akmenys (4vnt.), kreiptuvai (4vnt.), surinkimo elementai, dėžutė
Blade type
Lygi geležtė

Peilių galandimo rinkinys Lansky LKDMD Deluxe Diamond, 4 vnt.

418104
136.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 9.42€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 29 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Lansky LKDMD" - tai profesionali galandinimo sistema, kurią sudaro 4 skirtingos gradacijos deimantiniai akmenys, spaustukas ir kreipiančiosios, leidžiančios pasirinkti tinkamą kampą ir visiškai kontroliuoti galandinimo procesą.

"Lansky" galandinimo sistemos plačiai pripažįstamos kaip vienos geriausių ir santykinai pigiausių profesionalių galąstuvų pasaulyje.

Remdamiesi ilgamete patirtimi, "Lansky" sukūrė itin paprastą ir veiksmingą sistemą, kuri leidžia pasirinkti galandinimo kampą atsižvelgiant į peilio tipą ir paskirtį bei labai tiksliai atlikti galandinimą išlaikant pastovų kampą.

Priešingai nei klasikinis "galandinimas rankomis", reikalaujantis įgūdžių ir patirties, ši sistema leidžia išlaikyti tinkamą kampo kontrolę, dėl kurios galime būti tikri, kad galandimas bus atliktas teisingai.

Tokio galandinimo efektas lengvai nuspėjamas, pjovimo briauna yra tobulai aštri ir daug ilgiau išlaiko darbinį aštrumą.

Rinkinys su deimantinėmis plokštelėmis skirtas galąsti peiliams, pagamintiems iš kieto, labai grūdinto plieno, pavyzdžiui, CPM-S30V arba M390.

Lengvas naudojimas, didelis "Lansa" sistemų našumas ir efektyvumas reiškia, kad mūsų peiliai visada bus "aštrūs kaip skustuvas" ir nereikės įsigyti kelių skirtingų galąstuvų.

Konstrukcija ir veikimas

Sistemą sudaro spaustukas, metalinės kreipiančiosios ir šlifavimo akmenys. T formos aliumininis spaustukas naudojamas peiliui tvirtai užfiksuoti, neleidžiant jam judėti šlifuojant.

Įtvirtinę peilį į spaustuvo žnyples (naudodami varžtus), prijunkite kreipiančiąją su šlifavimo akmeniu, tada pasirinkite kampą, geriausiai atitinkantį peilio tipą ir paskirtį.

Galandinimo kampas reguliuojamas paprastai - įdėjus kreipiančiąją į išpjovas su gamykloje nustatytais kampais: 17°, 20°, 25° ir 30°.

Gnybtas yra dvipusės konstrukcijos, todėl norint pagaląsti kitą geležtės pusę, tereikia pasukti gnybtą ir perkelti kreipiančiąją su akmeniu, neišardant peilio.

Braižymo kampai

Gnybtas turi 4 galandinimo kampus, skirtus įvairių tipų peiliams galąsti:

   17° - filė peiliams, virtuviniams peiliams, tikslaus pjovimo įrankiams,
    20° - virtuviniams peiliams, kišeniniams peiliams, mažiems EDC aplankui,
     25 ° - dideli EDC aplankai, medžiokliniai ir lauko peiliai,
     30 ° - išgyvenimo peiliai, sunkaus darbo įrankiai

  • Akmenys

"Lansky LKDMD" rinkinį sudaro 4 deimantiniai akmenys, leidžiantys atlikti pagrindinius su taisymu, galandinimu ir pjovimo briaunos išlyginimu susijusius veiksmus.

Plieninės plokštelės su tolygiai iškilusia deimantine danga sumontuotos skirtingų spalvų polimeriniuose korpusuose, leidžiančiuose greitai identifikuoti kiekvieną gradaciją.

Deimantinė danga yra kietesnė už sukepusį karbidą, todėl galandimo procesas yra gana lengvas ir greitas, jam nereikia vandens ir alyvos.

Siekiant maksimaliai pailginti deimantinių plokštelių tarnavimo laiką, galandimo metu stipriai nespauskite ašmenų.

Prieš tai nuvalykite deimantines plokšteles nailoniniu šepetėliu (pridedamas), tada nuplaukite jas šiltu vandeniu su švelniu plovikliu.

Į komplektą įeina akmenėliai:

  • "Lansky Extra Coarse Diamond LDHXC" 70 klasės deimantas naudojamas pjovimo briaunai taisyti ir perprofiluoti.
  • Lansky Coarse Diamond LDHCR, kurio grūdėtumas 120, naudojamas pirminiam galandinimui ir pažeistos pjovimo briaunos taisymui
  • Lansky Medium Diamond LDHMD su 280 grūdėtumu naudojamas darbiniam aštrumui suteikti ir labai bukoms pjovimo briaunoms galąsti.
  • Lansky Fine Diamond LDHFN su 600 smulkiųjų deimantų gradacija naudojamas ašmenims išlyginti ir greitai pagaląsti šiek tiek nuobodžias briaunas.

Jei norime padidinti galandimo stabilumą ir patogumą, verta pagalvoti ir apie LM010 spaustuko, naudojamo sistemai pritvirtinti prie stalo ar stalviršio, įsigijimą. Į komplektą įeina nailoninis valymo šepetėlis.

Transportuoti "Lansky LKDMD" rinkinio elementus palengvina uždara polimerinė dėžutė.

Apie Lansky

20914416_1552731498126723_8543624895623333021_n_1.jpg

Reguliuojamo kampo galąstuvo sistemą 1979 m. sukūrė Arthuras Lansky Levine'as. Pirmoji tokio tipo peilių galąstuvo sistema buvo populiari tarp vartotojų ir išlieka populiariausia mūsų prekė.

Lansky galąstuvo sistema yra paprasta naudoti, padedanti kiekvieną kartą gauti aštrų peilį. Yra septynių rinkinių variantų, kiekviename komplekte yra nuo trijų iki penkių galandimo drožlių.

Be kontroliuojamo kampo galandimo sistemų, „Lansky“ taip pat siūlo įvairius kišeninius galąstuvus, skirtus naudoti lauke ar namuose, virtuvinių peilių galąstuvus, skirtus jūsų šefo peiliams ir kitiems virtuvės stalo įrankiams tvarkyti, ir įvairių jūsų namuose naudojamų įrankių galąstuvus. Kad ir ką jums reikia pagaląsti, „Lansky“ turi galąstuvą tam.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui