Keraminis galandimo rinkinys Lansky LKC03, 3 vnt.
Keraminis galandimo rinkinys Lansky LKC03, 3 vnt.
Keraminis galandimo rinkinys Lansky LKC03, 3 vnt.
Keraminis galandimo rinkinys Lansky LKC03, 3 vnt.

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Gamintojas
Lansky
Warranty period
24 mėnesiai
What can be sharpened?
Peiliams
Gradacijos tipai
Šiurkštus-120, vidutinis-280, smulkus-600
Sharpener type
Plokščias akmuo (sintetinis)
Sharpening type
Profesionali galandimo sistema
Abrasive material
Keramika (sintetinė)
Rinkinio elementai
Surinkimo reikmenys, keraminiai akmenys (3 vnt.), dėžutė, alyva, kreiptuvai (3 vnt.)
Blade type
Lygi geležtė

Keraminis galandimo rinkinys Lansky LKC03, 3 vnt.

418091
52.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 9.01€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Lansky LKC03" - tai profesionali galandinimo sistema, kurią sudaro 3 skirtingos gradacijos keraminiai akmenys, spaustukas ir kreipiančiosios, leidžiančios pasirinkti tinkamą kampą ir visiškai kontroliuoti galandinimo procesą.

"Lansky" galandinimo sistemos plačiai pripažįstamos kaip vienos geriausių ir palyginti pigiausių profesionalių galąstuvų pasaulyje.

Remdamasi ilgamete patirtimi, "Lansky" sukūrė itin paprastą ir veiksmingą sistemą, kuri leidžia pasirinkti galandinimo kampą priklausomai nuo peilio tipo ir paskirties, užfiksuoti geležtę stabilioje padėtyje ir atlikti labai tikslų galandinimą pastoviu kampu.

Priešingai nei klasikinis "galandinimas rankomis", kuriam reikia įgūdžių ir patirties, ši sistema leidžia išlaikyti tinkamą kampo kontrolę, dėl kurios galime būti tikri, kad galandimas bus atliktas teisingai.

Tokio galandinimo efektas lengvai nuspėjamas, pjovimo briauna yra tobulai aštri ir pjauna daug ilgiau.

Lengvas naudojimas, didelis "Lansa" sistemų efektyvumas ir veiksmingumas reiškia, kad mūsų peiliai visada gali būti "aštrūs kaip skustuvas" ir nereikia įsigyti kelių skirtingų galąstuvų.

Konstrukcija ir veikimas

Sistemą sudaro spaustukas, metalinės kreipiančiosios ir šlifavimo akmenys. T formos aliumininis spaustukas naudojamas peiliui tvirtai užfiksuoti, neleidžiant jam judėti šlifuojant.

Įtvirtinę peilį į spaustuvo žnyples (naudodami varžtus), prijunkite kreipiančiąją su šlifavimo akmeniu, tada pasirinkite kampą, geriausiai atitinkantį peilio tipą ir paskirtį.

Galandinimo kampas reguliuojamas paprastai - įdėjus kreipiančiąją į išpjovas su gamykloje nustatytais kampais: 17°, 20°, 25° ir 30°.

Gnybtas yra dvipusės konstrukcijos, todėl norint pagaląsti kitą geležtės pusę, tereikia pasukti gnybtą ir perkelti kreipiančiąją su akmeniu, neišardant peilio.

Braižymo kampai

Gnybtas turi 4 galandinimo kampus, skirtus įvairių tipų peiliams galąsti:

17° - filė peiliams, virtuviniams peiliams, tikslaus pjovimo įrankiams,
20 ° - virtuviniams peiliams, kišeniniams peiliams, mažiems edc aplankui,
25 ° - dideli EDC aplankai, medžiokliniai ir lauko peiliai,
30 ° - išgyvenimo peiliai, sunkaus darbo įrankiai

Galvos

"Lansky LKC03" rinkinį sudaro 3 keraminiai akmenys, kurie leidžia atlikti svarbiausius veiksmus, susijusius su peilių taisymu, galandinimu ir pjovimo briaunos išlyginimu. Akmenys sumontuoti skirtingos spalvos polimeriniuose korpusuose, todėl galima greitai atpažinti kiekvieną gradaciją.

  •      "Lansky Fine S0600" - 600 grūdėtumas naudojamas pirmajame poliravimo etape, laipsniškame procese, kurio metu briaunos tampa tobulai lygios ir labai aštrios.
  •      "Lansky Medium S0280" - 280 gradacijos grūdėtumas naudojamas viduriniame galandinimo etape, suteikiant briaunai darbinio aštrumo.
  •     Lansky Coarse S0120 - 120 gradacija naudojama pradiniame galandinimo etape, kai ašmenys yra smarkiai nutrupėję arba pažeisti, atliekant darbus, susijusius su pjaunamosios briaunos kampo keitimu ir lauko įrankių galandinimu.

Į rinkinį taip pat įeina "Lansky Nathans Honing Oil" galandinimo alyva, kuri padidina galandinimo kokybę ir efektą. Galandimo metu keliais lašais alyvos patepti akmenys išlaiko pakankamai drėgmės, o tai prailgina jų tarnavimo laiką ir palengvina profesionalų galandimą.

Be to, verta įsigyti "Lansky Eraser Block LERAS" valymo bloką, kuris leidžia lengvai ir greitai nuo keraminių akmenų pašalinti galandimo metu nusėdusią plieninę dangą. Jei norime padidinti galandimo stabilumą ir patogumą, taip pat verta pagalvoti apie LM010 spaustuko, naudojamo sistemai pritvirtinti prie stalo ar stalviršio, įsigijimą.

Transportuoti "Lansky LKC03" rinkinio elementus palengvina uždara polimerinė dėžutė.

Apie Lansky

20914416_1552731498126723_8543624895623333021_n_1.jpg

Reguliuojamo kampo galąstuvo sistemą 1979 m. sukūrė Arthuras Lansky Levine'as. Pirmoji tokio tipo peilių galąstuvo sistema buvo populiari tarp vartotojų ir išlieka populiariausia mūsų prekė.

Lansky galąstuvo sistema yra paprasta naudoti, padedanti kiekvieną kartą gauti aštrų peilį. Yra septynių rinkinių variantų, kiekviename komplekte yra nuo trijų iki penkių galandimo drožlių.

Be kontroliuojamo kampo galandimo sistemų, „Lansky“ taip pat siūlo įvairius kišeninius galąstuvus, skirtus naudoti lauke ar namuose, virtuvinių peilių galąstuvus, skirtus jūsų šefo peiliams ir kitiems virtuvės stalo įrankiams tvarkyti, ir įvairių jūsų namuose naudojamų įrankių galąstuvus. Kad ir ką jums reikia pagaląsti, „Lansky“ turi galąstuvą tam.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui