Nesvarbu, ar esate pradedantysis masažo terapeutas ir įsirenginėjate savo pirmąjį kabinetą, ar šioje srityje dirbate jau ilgus metus – tinkamiausio masažo stalo pasirinkimas nėra lengva užduotis. Sakoma, kad nėra tobulo masažo stalo, yra tik tas, kuris išpildys jūsų ir jūsų klientų lūkesčius. Šiais laikais yra įvairiausių pasirinkimo variantų, tačiau iš kur žinoti, kad jūsų pasirinktas masažo stalas tikrai bus geriausias jums ir jūsų klientams? Pateikiame kelis patarimus, padėsiančius stalą išsirinkti.

Tinkamas masažo stalas gali tapti jūsų sėkmės rodikliu arba sugadinti jūsų karjerą. Dažnas masažo specialistas pataria visų pirma pagalvoti apie klientus ir jų patogumą. Pasvarstymas apie jūsų klientus padės jums nuspręsti tai, kokio tipo ir dydžio rėmo jums reikia, koks vidutinis jūsų kliento svoris, kokie papildomi aksesuarai reikalingi ir pan. Taigi, visų pirma derėtų pagalvoti apie klientus, aplinką, kurioje dirbate, ir darbo metu dažniausiai taikomas masažo technikas. Tai padės nuspręsti koks masažo stalas jums tinkamiausias: nešiojamas, stacionarus ar hidraulinis.

Jei masažus atliksite vienoje vietoje, pavyzdžiui, masažo kabinete, patariame rinktis stacionarius masažo stalus. Visgi, derėtų atsižvelgti į tai, kad stacionarūs stalai yra brangesni nei nešiojami. Hidrauliniai stalai patogūs, nes leidžia pakeisti stalo aukštį masažo metu. Tai praverčia dirbant su kai kuriais klientais (pavyzdžiui, jei, dėl sveikatos būklės, masažo metu reikia pakelti kliento kojas) ar taikant kai kurias masažo technikas. Tokiu atveju praverčia ir masažo stalai su daugiau reguliuojamų sekcijų. Hidrauliniai masažo stalai taip pat praverčia SPA centruose, kuriuose dirba ne vienas specialistas ir skiriasi jų ūgiai, darbo technikos, klientai ir jų parametrai.

Nešiojamas masažo stalas pravers, jei dirbate skirtingose vietose ar vizituojate klientų namus. Jei planuojate stalą  nešiotis į klientų namus, itin svarbus tampa jo transportavimo patogumas, svoris ir dydis sulanksčius, visgi nederėtų dėl to aukoti kliento komforto. Dėl šios priežasties itin svarbiais parametrais išlieka dydis, jo paminkštinimo ir dengiančios medžiagos kokybė (ar ji atspari įbrėžimams, karščiui, lengvai valoma ir pan.). Kiti parametrai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti  perkant yra galimybė nesunkiai stalą pritaikyti klientui, tvirta konstrukcija, aukščio reguliavimo funkcija, patogus ir kokybiškas stalo paminkštinimas, lengva stalo priežiūra ir valymas. Visgi, svarbiausia, kad išsirinktas masažo stalas išlaikytų klientų svorį, o patys klientai ant jo gulėdami jaustųsi atsipalaidavę ir saugūs.

Jei turite didesnių klientų, reikėtų pagalvoti ir apie stalo praplatinimo galimybę – stalo šonuose turėtų būti vietos, prie kurių, prireikus, galėsite tvirtinti praplatinimus. Norėdami patikrinti stalo tvirtumą, visuomet galite jį išbandyti: užlipkite ant jo ir siūbuokite į šonus. To turėtų pakakti, kad suprastumėte, ar stalas yra pakankamai tvirtas. Patyrę masažo specialistai taip pat pataria rinktis patikrintą masažo stalų gamintoją. Pasidomėkite gamintojais: kaip ilgai jie dirba? Ar galėsite įsigyti atsarginių dalių? Ar, prireikus, suteiks remonto paslaugas?

Masažo stalas – brangus pirkinys, tad perkant nereikėtų į tai žiūrėti atsainiai. Visgi, jei remsitės šiomis rekomendacijomis, jūsų šansai rasti tobulą masažo stalą tiek jums, tiek jūsų klientams, išaugs. Jei pirkiniu patenkinti būsite ir jūs, ir klientai, suprasite, kad išsirinkote tikrai kokybišką stalą.

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui