Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW
Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Juoda
Paskirtis
Tinka nešiotis kasdien
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
115 mm
Gamintojas
Kershaw, JAV
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
Nerūdijančio plieno
Ašmenų ilgis
86 mm
Plieno kietumas
55-57
Ašmenys
Nerūdijantis plienas 4Cr13
Corrosion resistance
Vidutiniškas
Blunt resistance
Trumpas laikotarpis
Clip for carrying
Yra
Cut type
Įgaubtas
Ašmenų forma
Drop Point stiliaus, būdingi medžiokliniams peiliams
Ašmenų užrakto tipas
Liner Lock mechanizmas
Opening type
Atvartas, nykščio kaištis
Support of opening
Taip, yra spyruoklė

Sulankstomas peilis Kershaw Starter 1301BW

417635
29.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 5.1€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Kershaw Starter 1301BW - biudžetinės Starter serijos, skirtos mažiau reikliems naudotojams, užlenkiamas peilis.

"Starter" modelis yra kasdienis aplanke, kuriuo pradėta nebrangių modernaus dizaino peilių serija, pagamintas iš 4Cr14 lengvai galandamo plieno ir aprūpintas "SpeedSafe" sistema, atsakinga už geležtės atsidarymo palaikymą.

Patikrintas plienas

86 mm ilgio geležtė pagaminta iš tvirto 4Cr14 plieno, užgrūdinto iki 55-57 HRC. Šis kiniškas nerūdijantis plienas pasižymi dideliu atsparumu korozijai ir aštrumą išlaiko palyginti trumpai, tačiau tai puikiai kompensuoja lengvas ir greitas galandimas.

Dėl tokių plieno savybių "Kershaw Starter 1301BW" skirtas mažiau reikliems naudotojams ir žmonėms, kurie dar tik pradeda savo nuotykius gamtoje ir EDC.

Funkcinė geležtė

Panaudojamo "drop-point" profilio plona geležtė turi efektyvią antikvarinę "BlackWash" apdailą (juoda oksidacija), kuri veiksmingai maskuoja nedidelius įbrėžimus ar įbrėžimus ant geležtės, atsiradusius naudojimo metu.

Dėl panaudoto siauro smaigalio, įgaubto pjūvio ir švelnaus išlenkimo pjovimo briaunos peilis pasižymi geromis pjovimo savybėmis, o ašmenys neįstringa pjaunamoje medžiagoje.

Galvos storis plačiausiame taške yra 2,8 mm - tai kompromisas tarp peilio patvarumo ir funkcionalumo kasdieniame darbe. Geležtės nugarėlėje padarytos skersinės įpjovos leidžia stabiliai palaikyti pirštus darbo metu.

Patogus valdymas

Galima išskleisti peilį viena ranka dviem būdais: naudojant išfrezuotą flipperį arba dvipusį kaištį, todėl galima pasirinkti būdą pagal mūsų pageidavimus. Abu sprendimai patogūs tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams, jie taip pat leidžia patogiai naudoti peilį su pirštinėmis.

Mechanizmas, padedantis išskleisti ašmenis

Atskėlimo procesą palengvina "SpeedSafe" atraminis mechanizmas. Paspaudus peilio geležtę arba ištraukus kaištį, atraminis mechanizmas įjungia vidinę spyruoklę, kuri dinamiškai išskleidžia geležtę, todėl peilis paruošiamas naudoti per sekundės dalį.

Tvirtas užraktas

Išskleidus peilį, jis patikimai užfiksuojamas linijinio užrakto mechanizmu. Plieninė blokavimo juostelė užtikrina aukštą saugumo lygį, o jos valdymas yra labai intuityvus ir patogus. Patikimas užraktas yra svarbus elementas, lemiantis sulankstomo peilio funkcionalumą ir saugumą.

Dėvėjimo spaustukas

Diskretišką peilio nešiojimą kišenėje palengvina spyruoklinis spaustukas (1 padėtis). Rankenoje taip pat yra skylutė, skirta pritvirtinti dekoratyvinę parakordo pynę, kuri yra labai populiari tarp daugumos peilių savininkų.

Šarvuoti pamušalai

Peilio rankena pagaminta iš oksiduoto nerūdijančiojo plieno apkalų, subtiliai profiliuotų prie rankos. Efektyvus skersinis frezavimas veiksmingai atkreipia dėmesį ir padidina peilio prigludimą prie rankos.

Apie Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives yra amerikiečių kompanija, gaminanti aukštos kokybės peilius. Įmonė buvo įkurta 1974 m. Portlande, Oregone.

Kompanijos istorija glaudžiai susijusi su KAI grupe, kurios dukterine įmone Kershaw Knives tapo dar 1977 m. Kai USA grupė turi tris produktų linijas: Kershaw Knives (kartu su lauko ir EDC peiliais), Shun Cutlery – rankomis gaminamus japoniškus stalo įrankius ir Zero Tolerance – aukščiausios klasės peilius kariams.

Kershaw Knives peiliai yra įvertinti net keliais iš eilės apdovanojimais už inovatyvius dizainus, funkcionalumą ir aukščiausios kokybes medžiagas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui