Sulankstomas peilis Kershaw Launch 13 7650
Sulankstomas peilis Kershaw Launch 13 7650
Sulankstomas peilis Kershaw Launch 13 7650
Sulankstomas peilis Kershaw Launch 13 7650

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Pilka, juoda
Paskirtis
Tinka nešiotis kasdien
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
114 mm
Gamintojas
Kershaw, JAV
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
Anoduotas aliuminis
Ašmenų ilgis
89 mm
Plieno kietumas
58-60
Ašmenys
Nerūdijantis plienas 154cm
Corrosion resistance
Aukštas atsparumas
Blunt resistance
Geras
Clip for carrying
Yra
Cut type
Plokščias
Ašmenų forma
„Wharncliffe“
Ašmenų užrakto tipas
Automatinis užraktas
Opening type
Mygtukas
Support of opening
Taip, yra spyruoklė

Sulankstomas peilis Kershaw Launch 13 7650

417599
199.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 11.48€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 4-8 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Kershaw Launch 13" - tai automatinis peilis, išsiskiriantis moderniu dizainu, lengva skeleto konstrukcija ir puikia ergonomika.

Naudimo įrankis iš plieno

Peilis turi 89 mm ilgio ašmenis, pagamintus iš 154CM kieto įrankinio plieno, kuris grūdintas iki 58-60 HRC kietumo, optimalaus EDC peiliams.

154CM nerūdijančiame pliene padidintas anglies kiekis pridėjus molibdeno, todėl jis dažnai apibūdinamas kaip patobulinta populiaraus 440C plieno versija. Amerikietiškas plienas vertinamas dėl atsparumo korozijai ir dilimui (didelio kietumo), ilgai išlaikomo darbinio aštrumo ir santykinai lengvo galandinimo.

Utility peilis

Geometrinis ašmuo su verpstės profiliu yra užbaigtas klasikine satininės apdailos (poliravimo) technika.

Dėl aštraus smaigalio, plokščio pjūvio ir tiesiaeigės pjovimo briaunos peilis lengvai įsiskverbia ir lengvai pjauna. Geležtės storis plačiausiame taške yra 3 mm - tai kompromisas tarp peilio patvarumo ir funkcionalumo kasdieniame darbe.

Peilis turi daug dizaino akcentų, kurie veiksmingai traukia akį, be kita ko, agresyvų apvado profilį, išpjovas rankenoje (mažinančias konstrukcijos svorį) ir veiksmingą trikampį kaištį (šarnyrą).

Išfrezuota nugarėlės dalis, kurioje gali ilsėtis pirštas, padengta juoda DLC (angl. Diamond Like Caron) anglies danga, kuri efektyviai laužo sidabrinę geležtės spalvą.

Automatinis išskleidimas

Svarbiausias automatinio peilio elementas - itin patogi ir lengva išskleidimo sistema.

Priešingai nei modeliuose su elektra varoma geležte, automatiniame peilyje norint išskleisti geležtę reikia tik paspausti mygtuką, kuris yra atsakingas už užrakto atlaisvinimą ir vidinės spyruoklės suveikimą.

Sulenkus ašmenis reikia dar kartą paspausti mygtuką ir rankiniu būdu įlenkti ašmenis. Dėl tokio funkcionalumo "automatai" yra labai populiarūs tarp karių, uniformuotų tarnybų darbuotojų ir sparčiai augančios EDC entuziastų grupės.

Atskleidimo mygtukas įmontuotas išfrezuotoje išpjovoje, todėl neiškyla virš rankenos, o tai savo ruožtu veiksmingai apsaugo nuo atsitiktinio geležtės atlenkimo. Naudojant automatinį peilį rekomenduojama būti itin atsargiems ir apdairiems.

Futuristinė rankena

Peilis turi ergonomišką plaštaką, pagamintą iš anoduoto aviacinio aliuminio 6061-T6, kuri su nugarėle sudaro monolitinę visumą. Dėl tikslaus 3D apdirbimo rankena pasižymi patraukliu stiliumi ir puikia ergonomika.

Agresyviai profiliuotas apmušalas su šoninėmis išpjovomis yra dėmesį traukiantis elementas. Padarytos skylės turėjo didelės įtakos nedideliam peilio svoriui - tik 68 g.

Anoduota juoda danga atspari blukimui, įbrėžimams ir dilimui, todėl garantuoja patrauklią peilio išvaizdą ilgą laiką. Diskretišką peilio nešiojimą kišenėje leidžia aukštai sumontuotas spaustukas, kurį galima perkelti į kitą pusę.

Apie Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives yra amerikiečių kompanija, gaminanti aukštos kokybės peilius. Įmonė buvo įkurta 1974 m. Portlande, Oregone.

Kompanijos istorija glaudžiai susijusi su KAI grupe, kurios dukterine įmone Kershaw Knives tapo dar 1977 m. Kai USA grupė turi tris produktų linijas: Kershaw Knives (kartu su lauko ir EDC peiliais), Shun Cutlery – rankomis gaminamus japoniškus stalo įrankius ir Zero Tolerance – aukščiausios klasės peilius kariams.

Kershaw Knives peiliai yra įvertinti net keliais iš eilės apdovanojimais už inovatyvius dizainus, funkcionalumą ir aukščiausios kokybes medžiagas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui