Peilis Kershaw Camp 5 1083
Peilis Kershaw Camp 5 1083
Peilis Kershaw Camp 5 1083
Peilis Kershaw Camp 5 1083
Peilis Kershaw Camp 5 1083
Peilis Kershaw Camp 5 1083

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Juoda
Paskirtis
Medžioklei, laukui, išlikimui
Sulankstomas
Ne
Rankenos ilgis
111 mm
Gamintojas
Kershaw, JAV
Dėklas
Yra
Rankenos medžiaga
Nailonas
Ašmenų ilgis
122 mm
Ašmenys
D2 anglies plienas
Corrosion resistance
Vidutiniškas
Blunt resistance
Geras
Knife type
Į kriaunas tvirtinama peilio dalis - pilna
The guard
Ne
Sheath material
Plastikas
Cut type
Plokščias
Ašmenų forma
Clip Point geležtė (nukirptos priekinės dalies forma)

Peilis Kershaw Camp 5 1083

417346
82.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 7.69€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Kershaw Camp 5 1083" - tai išgyvenimo peilis su pilno liestinio peilio konstrukcija, kurio geležtė pagaminta iš D2 kieto įrankinio plieno, o rankena - iš patogaus poliamido.

Tvirtas darbinis peilis

"Kershaw Camp 5 1083" turi pilno liestinio (full tang) konstrukciją, o tai reiškia, kad jis pagamintas iš vieno plieno gabalo. Tokios konstrukcijos peiliai yra itin atsparūs pažeidimams ir nebijo sunkaus darbo, todėl juos plačiai naudoja išgyvenimo, bušido entuziastai, taip pat medžiotojai ir kariai.

Peilis išpjautas iš D2 kietlydinio plieno, kuris pjauna labai agresyviai, pasižymi dideliu atsparumu dilimui ir nusidėvėjimui bei ilgalaikiu darbiniu aštrumu, todėl puikiai tinka net kaip lauko įrankis.

Didelio kietumo D2 plienas, nors yra anglinis plienas, taip pat pasižymi dideliu atsparumu korozijai, kurį lemia padidintas chromo kiekis ir vanadžio priemaiša.

Renkantis iš tokio plieno pagamintą peilį verta įsigyti deimantinį galąstuvą, nes galandinimas standartiniu keraminiu akmeniu gali būti labai imlus darbui ir neefektyvus.

Paprastai darbinio klipsinio profilio geležtė yra optimalaus 122 mm ilgio ir net 5 mm storio, dėl to peilis bus naudingas tiek ruošiant maistą, tiek drožiant medieną. Dalyje keteros padarytos skersinės įpjovos, suteikiančios tvirtą atramos tašką nykščiui.

Apvalkalas turi plokščią pjūvį, kuris užtikrina puikų kompromisą tarp patvarumo ir pjūvio glotnumo. Galvutė turi labai praktišką apdailą, vadinamąją stonewashed, kuri atliekama ašmenis maudant žvyre arba mažuose abrazyviniuose akmenėliuose.

Susidariusi netaisyklinga struktūra labai gerai paslepia įbrėžimus ir įbrėžimus naudojimo metu.

Patogi rankena

Apvadai prie verpstės tvirtinami plieniniais varžtais ir yra pagaminti iš kietos FRN medžiagos, t. y. stiklo pluoštu sustiprinto nailono. Dėl profiliuotos rankenos formos ir languotos tekstūros peilis labai stabiliai laikosi rankoje, o jo naudojimas yra labai patogus.

Polimerinė makštis

Į komplektą įeina tvirto polimero makštis, pagaminta įpurškimo būdu. Makštį galima nešioti prie juosmens, pritvirtinti prie įrangos, o panaudojus papildomus dirželius (į komplektą neįeina), ją galima patogiai stabilizuoti ant šlaunies. Metalinis užsegimas apsaugo nuo įrankio nuslydimo ar praradimo

.

Apie Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives yra amerikiečių kompanija, gaminanti aukštos kokybės peilius. Įmonė buvo įkurta 1974 m. Portlande, Oregone.

Kompanijos istorija glaudžiai susijusi su KAI grupe, kurios dukterine įmone Kershaw Knives tapo dar 1977 m. Kai USA grupė turi tris produktų linijas: Kershaw Knives (kartu su lauko ir EDC peiliais), Shun Cutlery – rankomis gaminamus japoniškus stalo įrankius ir Zero Tolerance – aukščiausios klasės peilius kariams.

Kershaw Knives peiliai yra įvertinti net keliais iš eilės apdovanojimais už inovatyvius dizainus, funkcionalumą ir aukščiausios kokybes medžiagas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui