Sporto klubų technika

Sporto klubų technika Sporto klubų technika
Sporto klubų technika Sporto klubų technika

Sporto klubų technika

Sporto klubų technika

 

PROFESIONALI KARDIO ĮRANGA

Šiandien „Technogym“ yra pasaulio lyderė sporto ir sveikatingumo sprendimų sektoriuje ir įrengė 65 000 sveikatingumo centrų ir daugiau nei 100 000 namų visame pasaulyje. Manoma, kad maždaug 35 milijonų žmonių, tiek sporto klubo lankytojų, tiek namuose besitreniruojančių, naudoja „Technogym“ produktus kiekvieną dieną. Kardio treniruotėms skirti treniruokliai pasižymi tvirto rėmo konstrukcija, ilgaamžiškumu, integruotomis naujausiomis technologijomis. Life Fitness“ – tai vienas iš labiausiai pasaulyje atpažįstamų sporto ir sveikatingumo klubams gaminamos įrangos prekinių ženklų. Ši JAV kompanija, kurios istorija tęsiasi jau 30 metų ir kuria pasitiki sporto ir sveikatingumo klubų savininkai, instruktoriai, profesionalūs atletai ir kasdieniai vartotojai iš beveik 120 pasaulio šalių. Daugelis dviračių treniruoklių ir bėgimo takelių pasižymi greito starto, vartotojui draugiško dizaino (gertuvės laikikliai, stovas išmaniajam telefonui) ir širdies ritmo kontrolės funkcijomis.
   
Tai treniruokliai, kuriuos rasite kiekvienoje geriausioje šalies sporto salėje. Tai treniruokliai, orientuoti į individualius vartotojo poreikius, fizinį aktyvumą, sveikatingumo siekius. „Precor“ – amerikiečių kompanija, teikianti aukščiausios kokybės treniruoklius. Bėgimo ir kopimo takeliai turi išmaniuosius liečiamus ekranus, bėgimo ant žemės jutiminius efektus, balanso kontrolę. Dviračiai treniruokliai – dar ir širdies ritmo daviklius, o elipsiniai – „CrossRamp®“ pėdos stabilumo technologiją, priverčiančią dirbti smulkųjį raumenyną. Ispanų kompanija „BH Fitness“ jau daugiau nei 100 metų gamina ir tiekia visuomenei profesionalius, pusiau profesionalius ir namų naudojimui skirtus treniruoklius. Bėgimo takeliai pasižymi didžiulėmis bėgimo platformomis, lengvu valdymu, tyliai dirbančiais varikliais. Dviračiai-treniruokliai – paprastu pozicijų reguliavimu, treniruoklio valdymu, galimas generatorius elektros energijai taupyti. Daugelis produktų turi „iConcept“ serijos monitorius, kurie palaiko Android ir iOS mobilius įrenginius.

 

 

JĖGOS TRENIRUOKLIAI

Sporto klubų technika

Jėgos treniruočių asai – kompanija „Ziva“, savo asortimente turintys ne tik svorius, hantelius, tačiau ir multifunkcinius jėgos treniruočių centrus, pagamintus iš aukštos kokybės medžiagų. Didžiausias projektas – 2016 m. vykusiose Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse lengvosios atletikos sportininkams teikta visa reikalinga produkcija.

Visada patvarūs ir kokybiški „Marbo“ profesionalūs treniruokliai sporto klubams ar namams. Pasiūlysime „Marbo“ suolelių, lygiagrečių, skersinių bei multifunkcinių centrų tiek profesionaliam, tiek neprofesionaliam naudojimui namuose. Šis sporto inventorius išlaikys net itin dideles apkrovas ir tikrai jūsų nenuvils.

Ispanų kompanija „BH Fitness“ jau daugiau nei 100 metų gamina ir tiekia visuomenei profesionalius, pusiau profesionalius ir namų naudojimui skirtus treniruoklius. Jėgos sportui skirta įranga pasižymi ilgaamžiškomis konstrukcijomis, rėmu, padengtu specialia dėvėjimuisi bei įbrėžimams atsparia medžiaga, pratimų pavyzdžiais.

 

 

 

FUNKCINĖMS TRENIRUOTĖMS

Sporto klubų technika

„TRX“ – tai funkcinės treniruotės su diržais, kurių metu atliekami įvairūs jėgos pratimai, pasitelkiant tik savo kūno svorį. Produktai kuriami remiantis naujausiais moksliniais tyrimais ir geriausiomis akrinėmis praktikomis. Pastovaus tempimo metu dirba visi raumenys, taip pat sumažėja susižeidimų tikimybė. Su „TRX“ funkcinių treniruočių diržais galite sportuoti ir daryti visus pratimus lygiai taip pat, kaip ir užsiėmimuose su jėgos treniruokliais.

2009 m. Vokietijoje išpopuliarėjus funkcinėms treniruotėms pradėti gaminti specialūs diržai didžiausiam fiziniam aktyvumui pasiekti. „Aerobis“ tikslas – kurti aukštos kokybės, mobiliuosius pratybų įrenginius, su kuriais klientai galėtų treniruotis beveik visur: miške, namuose, sporto salėje. Treniravimosi virvės yra įvairių ilgių ir skersmenų ir galima naudoti tiek viduje, tiek treniruotėms lauke, tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems.

Visame pasaulyje garsios britų kompanijos „Reebok“ fitneso treniruočių įranga – ilgaamžė investicija kūno rengybai. Naudodami kelių lygių pasipriešinimo espanderius, tamprias, idealiai tinkančias raumenų apšilimui prieš darant sunkesnius pratimus, gumas ir svorius funkcinei treniruotei atlikti, galėsite mesti svorį, stiprinti kūną, reguliariai didinti ištvermę, jėgą ir ugdyti valią vienu metu.

 

 

 

BOKSO KLUBŲ ĮRANGA

Sporto klubų technika

„Fairtex“ – jau nuo 1971 metų žymiausių bokso čempionatų smulkiosios įrangos tiekėjas, savo asortimente turintis ypatingai kokybiškus, odinius ar odos pakaitalo bokso bei MMA maišus, kriaušes, pirštines, apsauginius bintus.

„Venum“ – iš Tailando kilęs prekės ženklas yra mišrių kovos menų aprangos ir įrangos gamintojas. Šiuo metu remia vienus iš geriausių MMA kovotojų pasaulyje, įskaitant Lyoto Machida, Carlos Condit, Jose Aldo.

„Falco“ – stiprių ir ilgaamžių bokso maišų, imtynių lėlių ir apsaugų gamintojas, už prieinamą kainą siūlantis kokybiškus produktus tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Šis ženklas jau spėjo užsitarnauti ypač gerą vardą Lietuvoje!

 

 

 

DANGA SPORTO SALĖMS

Sporto klubų technika

„Gerflor“ jau daugiau nei 70 metų pripažinti grindų specialistai visame pasaulyje. Taip pat ši įmonė atpažįstama kaip Olimpinių žaidynių sportinės dangos tiekėja jau nuo 1947 m. Gaminama produkcija yra ekologiška, stilinga ir atitinkanti techninius sporto reikalavimus, taip pat atliekanti savo funkciją ilgiau nei bet kurios kitos standartinės grindų dangos. Asortimente yra daugiau nei 10 skirtingų dangų, skirtų tiek namų, tiek salės patalpoms padengti. Kreipkitės – pakonsultuosime.

„Spokey“ puzlinė modulinė grindų danga

Apsaugo grindis per pratimus naudojant svorius, neslidus paviršius suteikia visišką komfortą, o medžiaga atspari dilimui. Puzlinė danga leidžia užpildyti tiek erdvės, kiek reikia.

Matmenys vieno elemento: 61 x 61 x 1,2 cm.

Treniruoklių vietos keitimas, pastovus grindų slėgimas sunkia įranga, hantelių, svorių kritimas, didelis vartotojų praeinamumas – sporto salių kasdienybės dalis. Siekiant sumažinti grindų nusidėvėjimą ir braižymąsi, siūlome grindis dengti specialiais takeliais po treniruokliais, o mankštų zoną – surenkamais tatamiais. Galime pasiūlyti „inSPORTline“, „Reebok“, „Kettler“ ir kitų šioje gamybos srityje specializuotų gamintojų dangas.

 

 

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".