5 kompaktiški treniruokliai jūsų namų erdvei

Svajojate sustiprėti, padalinti kūno formas ir palaikyti gerą sveikatą, tačiau namų erdvė neleidžia įsigyti didelio treniruoklio? Jei mankštos naudojant tik savo kūno svorį jums nepakanka – susipažinkite su itin kompaktiškais treniruokliais bei jų nauda jūsų sveikatai.

3693 views

Kodėl verta rinktis elipsinį treniruoklį?

Pastaraisiais metais aktyvus laisvalaikis vis populiarėja ir galime garantuoti, kad jis niekuomet neišeis iš mados! Savo kūno puoselėjimas ir geros savijautos bei sveikatos užtikrinimas svarbus bet kokio amžiaus žmogui. Šiam tikslui dažnai pasitelkiamas elipsinis treniruoklis. Tai labai populiarus treniruoklis, padedantis atsikratyti papildomo svorio, padailinti kūno linijas, pagerinti savijautą ir fizinį pasirengimą ar tiesiog aktyviau gyventi. Jis garantuoja, kad jūsų treniruotės bus ne tik smagios, bet ir intensyvios.

4700 views

Irklavimo treniruoklis: kaip išsirinkti?

Irklavimo treniruoklis tikriausiai vienas rečiau naudojamų kardio treniruoklių. Veltui! Šis treniruoklis ne tik padeda apšilti bei didinti ištvermę, bet ir stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą, mankština pagrindines kūno raumenų grupes bei padeda deginant riebalus.

5025 views

Spiningo dviratis: 5 priežastys jį naudoti

Anot fitneso ekspertų, važiavimas dviračiu – vienas naudingiausių pratimų, padedančių pasiekti norimą fitneso lygį. Spiningo dviratis – vis populiarėjantis treniruoklis, padedantis lauko treniruotes atlikti namuose. Dviračius treniruoklius ir spiningo dviračius rasite kiekvienoje sporto salėje. Jie padeda stiprinti širdies ir kraujagyslių sistemą, ne tik kūną. Viena 45 min. trukmės treniruotė ant spiningo dviračio gali padėti sudeginti net iki 600 kalorijų!

2915 views

Kaip išsirinkti dviratį treniruoklį namams?

Pripažinkime, dažnas mūsų norime padailinti kūno linijas. Visgi ne visuomet atrandame laiko kelionei į sporto salę, kuri ne visuomet būna šalia namų ar tiesiog neturime galimybės iki jos nusigauti. Puiki išeitis – įsigyti treniruoklį namams. Treniruoklio namams pasirinkimas – labai individualus dalykas. Dažniausi reikalavimai, keliami treniruokliui: kokybė, kompaktiškumas, galimybė juo naudotis visiems šeimos nariams. Tam puikiai tinka populiarūs kardio treniruokliai, tokie kaip elipsinis treniruoklis, dviratis treniruoklis ar bėgimo takelis.

7826 views

Kuris kardio treniruoklis geriausias: elipsinis treniruoklis, dviratis treniruoklis ar bėgimo takelis?

Atėjus žvarbiems orams vis dažniau nusprendžiame sugrįžti į sporto salę ar pradėti treniruotis namuose. Nesvarbu, kurį variantą pasirinksite, dažnai kamuoja klausimas, kuris kardio treniruoklis geriausias? Gal reikėtų rinktis elipsinį treniruoklį? Galbūt dviratį treniruoklį. O gal visgi geriausias bus bėgimo takelis? Šiandien pasistengsime išsklaidyti jūsų abejones.

17577 views

5 žingsniai, padėsiantys tinkamai sureguliuoti dviratį treniruoklį

Dviratis treniruoklis – puikus treniruoklis treniruojantis namų sąlygomis. Treniruodamiesi juo treniruosite sėdmenis, šlaunis ir blauzdas, jis padės jums padalinti savo figūrą, sustiprinti raumenis ir širdies ir kraujagyslių sistemą.  Visgi, net ir 10 minučių, praleistų ant dviračio treniruoklio, gali tapti kančia, jei jo sėdynė netinkamai sureguliuota

5302 views

Elipsinis treniruoklis: 5 klaidos juo naudojantis

Dažnas sporto entuziastas teigia, kad elipsinis treniruoklis nėra efektyvus kardio treniruoklis, tačiau taip yra tik todėl, kad daugelis žmonių juo naudojasi neteisingai. Ištaisius šio treniruoklio naudojimo klaidas, kaip mat pajusite teigiamą treniruočių įtaką.

6599 views

Bėgimo takelis ar bėgimas lauke: privalumai ir trūkumai

Dažnas klausimas, kylantis bėgikams, yra „Ar bėgimas ant bėgimo takelio prilygsta bėgimui lauke?“. Tai labai individualus dalykas. Vieni bėgikai negali pakęsti monotonijos bėgant ant bėgimo takelio, jie nori pasigrožėti gamta, mėgautis besikeičiančia aplinka. Kiti nesugeba išlaikyti tempo bėgdami lauke ir priešaky neturėdami konsolės, padedančios nusistatyti bėgimo tempą ir jį išlaikyti.

5313 views

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui