Plento / Gravel dviračiai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Tipas
Rėmo dydis
Rato dydis
Pavarų skaičius
Stabdžių sistema
Rėmo medžiaga
Spalva
Filtravimas

Plento / gravel dviračiai

Lygus kelias, greitis, plaukus kedantis vėjas ir neapsakomas lengvumas – tai yra važiavimo plento ir gravel dviračiais pagrindinės dedamosios, pavergiančios tiek mėgėjų, tiek profesionaliu dviračių sportu užsiimančių asmenų širdis. Itin lengvos ir vikrios šio tipo dviratės transporto priemonės yra tiesiog sutvertos greičiui. Jos važiuoja taip greitai ir taip toli, kiek tik išgali jūsų kojos. Nors plento dviračiai dažniausiai pastebimi plento dviračių lenktynėse, vietoje nenusėdintys, vertinantys greitį ir manevringumą dviračių sporto mėgėjai vis dažniau kelionėms renkasi neapsakomu panašumu pasižyminčius plentinių dviračių pusbrolius – gravel dviračius. Tam, kad galėtumėte įvertinti, ar šios rūšies dviratės transporto priemonės yra būtent tai, ko ieškote, kviečiame plačiau susipažinti su plento ir gravel dviračių savybėmis ir skiriamaisiais bruožais.

Plento dviračiai – skiriamieji bruožai

Plento dviratis (kai kuriems geriau žinomas, kaip plentinis dviratis) išsiskiria iš kitų dviračių kategorijai priskiriamų transporto priemonių tiek neįgudusiai akiai pastebimomis, tiek tik profesionalų suprantamomis savybėmis. Iš tolo šią transporto priemonę leidžia atskirti vairas ir padangos. Nepaisant didelių 28 colių ratų, plento dviračio padangos yra siauros, o jų protektorius – lygus. Tai leidžia išvystyti didesnį važiavimo greitį. Plento dviračio vairas užsibaigia lenktomis rankenomis. Pastarosios suteikia galimybę važiavimo metu keisti rankų poziciją, priklausomai nuo važiavimo pobūdžio. Viršutinės, išsikišusios rankenų dalys praverčia bandant įveikti įkalnę ar tiesiog manevruojant kelyje. Tuo metu labiausiai nulenktos plento dviračio rankenos dalys yra nepamainomos išvysčius didelį greitį ir užėmus žemesnę poziciją, nes suteikia didesnę transporto priemonės kontrolę.

Plento dviračio rėmas

Plento dviračio rėmas dažniausiai yra gaminamas iš lengvų lydinių, pvz., aliuminio, plieno ar anglies. Būtent pastaroji medžiaga užtikrina išskirtinį jo lengvumą, todėl yra ypač mėgstama kuriant aerodinaminius plento dviračius. Plento dviračiai pagaminti iš aliuminio pasižymi panašiomis važiavimo savybėmis, kaip ir anglies rėmą turinčios priemonės. Skirtumas tik tas, kad aliuminiai plento dviračiai yra pigesni. Tuo metu plieninės šio tipo dviratėms transporto priemonėms leidžia geriau sugerti kelio nelygumus ir pajusti vinguriavimo džiaugsmą.

Gravel dviratis – kas tai

Gravel dviratis (rečiau žvyro dviratis) yra dviratė transporto priemonė, su lenktomis rankenomis, pritaikyta važinėti keliu ir bekele. Arba, paprasčiau tariant, universalesnė plento dviračio versija. Nors iš pirmo žvilgsnio gravel dviračiai savo išvaizda menkai kuo skiriasi nuo plento dviračių, visgi gravel dviračio padangos yra keliais milimetrais platesnės, rėmas – standesnis, o pavaros žemesnės. Lyginat šiuos du tipus, galima drąsiai teigti, kad plento dviračiai yra sukurti greičiui ir sporto pasiekimams. Tuo metu gravel dviračiai skirti užtikrinti komfortą, stabilumą ir puikų valdymą bekelėje.

Plento ir gravel dviračiai internetu

Jie greitis, sportiškumas ir lengvumas yra tie žodžiai, kurie tobuliausiai apibūdina jūsų ieškomą dviratį, galite būti tikri, kad plento ir gravel dviračiai yra tinkamas pasirinkimas. Atsižvelgiant į tai, kad plento dviračio, lygiai taip pat kaip gravel dviračio, kaina skirtingose parduotuvėse labai varijuoja, rekomenduojame patikusį modelį įsigyti internetu. Na, o jei prieš įsigydami plentinį ar gravel dviratį, mieliau paliestumėte jį rankomis, kviečiame užsukti į PowerSport fizines parduotuves Vilniuje ir Kaune. Čia jus pasitiks geriausių pasaulio gamintojų gravel ir plento dviračiai patraukliausiomis kainomis. Įsigykite patikusį modelį ir su gravel ar plento dviračiais išvystykite iki šiol nepasiektą važiavimo dviračiu greitį.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".