• Gera kaina
Dėžutės su dangteliu rinkinys Light My Fire Bio, geltonas

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medžiaga
Plastikas
Tipas
Indų rinkinys
Spalva
Geltona
Talpa
Nenurodyta

Dėžutės su dangteliu rinkinys Light My Fire Bio, geltonas

730428
24.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 4.25€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 4-8 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

6 dalių stalo indų rinkinys, su kuriuo lengva nešiotis ir valgyti maistą darbe, mokykloje, gamtoje, valtyje, plaukiant dviračiu ar mieste. Pagaminta iš biologinių medžiagų. Visos dalys patogiai supakuotos. Dėl saugos diržų visa tai išlieka praktiška pakuotė. Tiekiama iš perdirbtos medžiagos pagamintame maišelyje "Light My Fire CircBag" (M dydžio). Sudedamosios dalys: Gili lėkštė ant dugno ir sekli lėkštė ant dangčio (kartu jos sudaro dėklą, o atskirai tarnauja kaip maisto dubenėliai, gilioje lėkštėje yra laikiklis stalo įrankiams), Spork Original BIO Meal (šaukštas, šakutė ir peilis) ir dvi vandeniui atsparios SnapBox BIO mažos skirtingo dydžio ir formos dėžutės, kad vietos būtų švarios nuo maisto netvarkos ir prireikus tarnautų kaip įrangos laikymo dėžutės, išlaikant daiktus sausus. Funkcijos: Galima plauti indaplovėje, mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje. Lengva valyti. Galima sukrauti į krūvą, kad sutaupytumėte vietos. "Spork Original BIO" miltai yra atsparūs keptuvės karščiui. Dėl transportavimo krepšyje esančių džiovinimo angų į jį galima pakuoti dalis net ir po plovimo, kol jos dar drėgnos. Medžiagos: Lėkštė, dangtelis ir dvi skirtingų dydžių "SnapBox BIO" dėžutės pagamintos iš 96 % biologinio plastiko, pagaminto iš cukranendrių ir medienos pluošto, kuris turi "Bonsucro", ISCC ir PEFC sertifikatus. "Spork Original BIO" yra pagamintas iš 15 % genetiškai modifikuoto plastiko, pagaminto iš kukurūzų. Petnešų medžiaga "Dryflex Green TPE", kurios 23 % sudaro iš cukranendrių pagamintas biologinis plastikas. 100 % be BPA. Uždarytos dėžutės matmenys:194 mm/šonas, aukštis 61 mm. Visos dėžutės svoris: 281 g. Spork Original BIO stalo įrankių ilgis 17 cm. Talpa: gili lėkštė 900 ml, sekli lėkštė 500 ml, "Snap Box Original" 170 ml, "Snap Box Oval" 320 ml. Gamybos šalis Švedija. Medžiagų ir gamybos defektams suteikiama 2 metų garantija.

Apie Light My Fire

website-brand-banner-LMF.jpg

 

Light My Fire prekės ženklą 1995 m. įkūrė Michael Odqvist, kuris pradėjo platinti Guatemaloje gerai žinomą produktą, pavadintą MayaSticks, geriau žinomą kaip tiesiog oro sąlygoms ir vėjui atsparius degtukus. Šie degtukai sulaukė didelės sėkmės ir praėjus keliems metams, gamintojas pasiūlė naują produktą: Tinder-on-a-Rope – ant virvutės pririštą medienos skeveldrą, kuriai uždegti pakanka vos kelių kibirkščių nuo ugnies skeltuvo.

Light My Fire prekės ženklas itin vertinamas stovyklautojų ir veiklos lauke entuziastų. Juos džiugina laužo uždegimo paprastumas ir natūrali bene kiekvieno produkto kilmė.

2004 m. įmonė praplėtė savo produktų liniją į ją įtraukdami šaukštus-šakutes (angl. spork) ir stovyklavimo indų rinkinius.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui