• Gera kaina
Bokso kriaušė / maišas SportKO GP6 100/50 50kg - Juoda

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Medžiaga
PVC
Skersmuo
50 cm
Tipas
Bokso maišas
Spalva
Juoda
Pasirenkama
Ilgis
100 cm
Svoris
50 kg
Užpildas
Pjuvenos
Putplastis
Smulkinta guma
Reguliuojamas svoris
Ne

Bokso kriaušė / maišas SportKO GP6 100/50 50kg - Juoda

264113
174.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 10.07€

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (3 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (19,99 €)
Svoris: 51 kg.
NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Svoris: 51 kg.

Aprašymas

 Mušimo maišas SportKO GP6 yra specialios formos mušamasis maišas, tinkantis net reikliausiems vartotojams. Unikali lietaus lašo forma užtikrina žemą svorio centrą, todėl maišas tinka visų rūšių smūgiams, įskaitant kablius, praktikuoti. Be to, kadangi maišas tinka ir smūgiams treniruoti, jis puikiai tinka MMA kovotojams ir kitų pilno kontakto kovinių sporto šakų mėgėjams. Dangtis pagamintas iš didelio tankio PVC (900 g/m2), todėl bokso maišas yra itin patvarus (gali sugerti stipriausius smūgius). Maišas sveria 50 kg ir yra užpildytas putplasčiu ir gumos trupiniais, dėl to puikiai sugeria smūgius ir ilgai išlaiko formą. 

 Punktavimo krepšys SportKO GP6 turi plieninį žiedą, kuriame laikomos grandinės (įeina į komplektą). Naudodamiesi apačioje esančiu žiedu, maišą taip pat galite pritvirtinti prie grindų, todėl jis bus dar stabilesnis. Jei ieškote bokso maišo, kuriame galėtumėte treniruotis visų rūšių smūgius ir smūgius kojomis, bokso maišas SportKO GP6 yra puikus pasirinkimas. Šis bokso maišas tinka naudoti namuose ir sporto salėje.

 

Apie SportKO



SPORTKO yra bokso, kovos menų ir visų kitų rūšių sporto įrangos gamintojas ir pardavėjas. Su SPORTKO pagalba galite įrengti mažą, didelę sporto salę ar specializuotą klubą su visa teknika, kurios reikia. Pirkdami sporto prekes ir inventorių, galite būti tikri dėl jų aukščiausios kokybės ir konkurencingų kainų. Šią produkciją SPORTKO gamina patys ir suteikia jų ilgalaikio veikimo garantiją.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui