Į žemę įleidžiami batutai

Įprastiniai batutai vis dar išlieka populiariausi, tačiau vis daugiau žmonių pradeda domėtis į žemę įleidžiamais batutais. Jei norite, kad batutas nebūtų per daug matomas ir gražiai įsilietų į bendrą sodo vaizdą, į žemę montuojamas batutas – kaip tik jums. Toks batutas puikiai atrodo side ar kieme! Ant jo užlipti lengviau ir saugiau. Tai ypač naudinga, jei turite mažų vaikų, kuriems norint užlipti ant batuto neprireiks kopėčių (jei batutu naudosis maži vaikai, patartina įsigyti apsauginį tinklą).

BERG siūlo „InGround“ ir „FlatGround“ į žemę įleidžiamus skirtingų dydžių, spalvų ir formų batutus. Kadangi šokinėjant ant į žemę įleidžiamo batuto nekyla pavojaus nukristi iš didelio aukščio (priešingai, nei naudojant įprastinį batutą), ant jo galite šokinėti ir be apsauginio tinklo.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Kaip montuoti į žemę įleidžiamą batutą BERG?
Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Skersmuo
cm cm
Didžiausia apkrova
kg kg
Forma
Ilgis
cm cm
Plotis
cm cm
Spalva
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".