T-shirt 4F W H4Z21-TSD013 30S
T-shirt 4F W H4Z21-TSD013 30S
  • Išpardavimas
T-shirt 4F W H4Z21-TSD013 30S
T-shirt 4F W H4Z21-TSD013 30S

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Medžiaga
Poliesteris
Spalva
Tamsiai mėlyna
Kategorija
Clothing
Lytis
Moterims
Sportas
Treniruotėms
Product type
Shirts
Producer
4f
Subcategory
Training jersey
Sleeve length
Shirts with sleeves

T-shirt 4F W H4Z21-TSD013 30S

804500
999 1099
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 3.4€
Dydis
  • M

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 1-2 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: [email protected]

 

Savybės:

  • Moteriški'4F marškinėliai
  • apvali iškirptė
  • trumpos rankovės
  • paprastas kirpimas

Medžiaga:

  • poliesteris

Spalva:

  • tamsiai mėlyna
.

Apie 4F

panda jpg geras_1.png

4F TAVO BŪDAS_

Savo aistra 4F nori įkvėpti viso pasaulio žmones pradėti ką nors naujo ir tai tęsti.  4F jus palaiko su aukštų technologijų sportine avalyne ir apranga, kad galėtumėte mėgautis kiekviena veikla savaip.

4F yra įmonė, siūlanti aukštos klasės sportinę aprangą ir aksesuarus. Jos skiriamasis ženklas yra kokybės, technologijų ir madingų medžiagų bei šiuolaikiško dizaino audinių derinys. Kompanijos sporto prekių parduotuvė siūlo aprangą, tinkamą tiek treniruočių metu, tiek kasdieniam dėvėjimui.

Jau daugiau nei 13 metų 4F remia profesionalus ir mėgėjus, užsiimančius įvairiomis sporto šakomis - bėgimu, važinėjimu dviračiais, fitnesu (lengvuoju kultūrizmu), slidinėjimu ir tenisu. Kompanija skatina aktyvų gyvenimo būdą ir sąžingas (angl. fair play) sporto varžybas. Motyvuoja žmones įveikti kliūtis ir skatina, kad stengtųsi siekti vis geresnių sporto rezultatų.

4F yra sportinio aktyvumo entuziastų grupė – reikliausi siūlomų prekių vartotojai. Kompanija yra subūrusi labai stiprią kūrybinę komandą, kuriančią visą sporto aprangą bei aksesuarus, pradedant pirmine koncepcija renkantis tinkamą technologiją, spalvas ir užtikrinant dekoravimo kokybę, baigiant galutiniu projektu, tenkinančiu pirkėjus funkcionalumo ir dizaino atžvilgiu.

Šiuo metu 4F veikia daugelyje Europos šalių puikiai išplėtotame didmeniniame tinkle. Be to, jos gaminius galima įsigyti daugiau nei 600 įvairių prekių ženklų parduotuvėse. Lenkijoje kompanija turi daugiau nei 160 vienetinių prekių parduotuvių ir aptarnaujame daugiau nei 400 verslo klientų.

4F prekės ženklo savininkas yra OTCF - Lenkijos įmonė, užsiimanti sporto aprangos kūrimu, gamyba ir pardavimu. Savo pasiūloje, be 4F, dar turi sporto prekės ženklą „Outhorn“, bei kelių prekės ženklų sporto parduotuves „4Faces“.

Sportinių ir turistinių drabužių 4F parduotuvėje yra: sportinės striukės, sportiniai džemperiai, fitneso treningai, sportiniai kostiumai, flysiniai džemperiai, marškinėliai/t-shirt, žygio batai, slidinėjimo kelnės ir striukės, „softshell“ sportinė apranga, dviratininkų apranga, apatiniai termo drabužiai, kuprinės, kelioniniai krepšiai, sportiniai apatiniai ir visi sportiniai bei kelioniniai aksesuarai.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu [email protected]

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: [email protected]

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui