Motorcycle Helmet Alpinestars S-M5 Solid Black Matte 2022

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Svoris
1260 g
Sun visor
no
Detachable lining
yes
Gaubto medžiaga
Termoplastinė derva
Oro angos
yes
Shield
no
Homologation
yes

Motorcycle Helmet Alpinestars S-M5 Solid Black Matte 2022

1291651
23500
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 12.66€
Dydis
  • S(55-56)
  • L(59-60)
  • M (57-58)

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, liepos 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Visiškai naujas Motociklininko šalmas "Alpinestars S-M5 Solid Black Matte 2022" yra daugiau nei penkerių metų intensyvaus tyrimo, kūrimo ir bandymų rezultatas. Remdamiesi "Alpinestars" penkis dešimtmečius plėtojama apsauga, atidžiai išnagrinėjome visus įmanomus aspektus, kad sukurtume saugų ir apgalvotai suprojektuotą šalmą, užtikrinantį optimalią apsaugą ir komfortą. "Hipro" didelio poveikio polimero parametrinis kiautas pagamintas iš polimerų mišinio, sustiprinto įvairaus storio laipsnio, sukurto siekiant užtikrinti optimalų apsaugos nuo smūgių ir mažo svorio derinį. 5 tankių EPS įdėklas užtikrina reikiamą tankį reikiamoje vietoje, kad geriau sugertų smūgius. Integruotoje raktikaulio apsaugoje yra suprojektuota paaukštinta sritis su paminkštinimu, kad būtų veiksmingai sumažintos į raktikaulį perduodamos jėgos. patentuota skydelio atlaisvinimo sistema leidžia skydeliui atsilaisvinti susidūrimo metu su tinkama iš anksto nustatyta jėga, nepriklausomai nuo smūgio kampo. Taip pat galite įvertinti apsaugą nuo įstrižinio smūgio, kuri turi vidinius ir išorinius paviršius, sukurtus taip, kad sumažintų įstrižinio smūgio poveikį. Taip pat itin gerai vėdinama konstrukcija, dėl kurios skydelis nukreipia orą į angas, kad pagerėtų oro srautas, ERS (Emergency Release System), leidžianti saugiai ir lengvai nuimti skruostų pagalvėles, kai šalmas vis dar uždėtas, suderinamumas su hidratacijos sistema (integruotose skruostų pagalvėlių kilpose telpa hidratacijos žarna) ir 26 mm pločio smakro dirželis, kuris yra platesnis už sertifikavimo reikalavimus, kad būtų užtikrintas saugumas ir važiavimo patogumas.


Apie Alpinestars

panda hq_1.png

1963 m. odos meistras, vardu Sante Mazzarolo, pagimdė būsimą ikoną. Mažame Šiaurės Italijos miestelyje Asolo, kurio bendravardis yra daugiametė Alpių žvaigždė, M. Mazzarolo pradėjo gaminti pirmuosius produktus, pažymėtus Alpinestars pravarde. Tuo metu nauja sporto šaka motokrosas įsitvirtino ir tapo gana populiari visoje Europoje. Labai gerai žinodamas apie sportą, Sante suprato galimybę pritaikyti savo talentus ir techninį sumanumą kurdamas naujo tipo avalynę, kuri atitiktų šios sporto šakos apsaugos poreikius ir reikalavimus. P. Mazzarolo pagamintas revoliucinis batas tapo motokroso apsaugos archetipu.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu [email protected]

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: [email protected]

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui