Vyriški moto džinsai W-TEC Alfred CE - Pilka

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medžiaga
Aramidas
Likra
Medvilnė
Spalva
Pilka
Reflective features
Yra
Ventiliacija
no
Protectors
yes
Removable protectors
yes
Jacket zipper connection
no

Vyriški moto džinsai W-TEC Alfred CE

435297
121.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 8.42€
Dydis
  • M
  • L
  • 3XL
  • S
  • 4XL
  • 5XL
  • XXL
  • XL

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 3-6 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, gegužės 16 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Moteriški džinsai W-TEC Alfred CE yra patogios džinsinės kelnės, pasižyminčios išskirtinėmis funkcinėmis savybėmis.Daugybė tamprumo ir elastinių panelių (ypač kirkšnių srityje) suteikia maksimalų komfortą. Kad kelnės būtų dar patogesnės, į džinsinį audinį, iš kurio jos pagamintos, pridėta lycros.

Didelės apkrovos vietose audinys sutvirtintas aramido pluoštu, kuris yra itin tvirtas, todėl audinys atsparus smūgiams ir dilimui. Kelnėse yra nuimamos klubų ir kelių apsaugos. Be apsaugų kelnes galima naudoti kaip įprastus džinsus. Kadangi šios kelnės atitinka EN 17092-3 saugos standartą (atsparumas plyšimui, medžiagų ir siūlių tvirtumas), jos visada užtikrins jūsų saugumą.

Be to, kelnės taip pat turi šviesą atspindinčias juosteles, kurias rasite apatinėje reverso pusėje. Kad taptumėte geriau matomi prasto apšvietimo sąlygomis, tereikia užsisegti kelnes. Dėl viduje esančio minkšto tinklelio kelnės yra pralaidesnės orui, todėl suteikia papildomo komforto.

Į daugybę kišenių galima sudėti visus smulkius daiktus. Spalvingas raštas ant galinės kišenės, sagos, užtrauktukai ir metalinis užtrauktukas papildo kitaip minimalistinį kelnių dizainą. Aukštas komforto ir saugumo lygis yra tai, kuo Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Alfred CE iš tiesų ypatingi. Jos puikiai tinka ne tik pavasarį ir rudenį, bet ir karštomis vasaros dienomis.


Apie W-TEC

wtec.jpg

Sveiki atvykę į W-TEC, kurį jums atnešė inSPORTline!
 
Visas šis prekės ženklas skirtas visiems motociklų entuziastams. Mūsų aukštos kokybės šalmai, apsaugos ir priedai suteiks jums garantuotą saugumą net ir pavojingiausiuose pasivažinėjimuose. W-TEC motociklo apranga yra pagaminta iš aukščiausios kokybės vandeniui ir trinčiai atsparios medžiagos.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui