• Gera kaina
Peilis Benchmade Adamas 275GY-1

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Juoda
Svoris
183 g
Paskirtis
Taktinis
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
130 mm
Gamintojas
Benchmade, JAV
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
G10
Bendras ilgis
226 mm
Ašmenų ilgis
96 mm
Ašmenų storis
3.5 mm
Plieno kietumas
63-65
Ašmenys
CPM-CruWear plienas
Warranty period
Gamintojo garantija visam gyvenimui
Corrosion resistance
Aukštas
Blunt resistance
Itin didelis
Clip for carrying
Yra
Cut type
Plokščias
Knife kit components
Nailono dėklas
Ašmenų forma
Drop Point stiliaus, būdingi medžiokliniams peiliams
Ašmenų užrakto tipas
AXIS® užraktas
Opening type
Smeigtukas
Length after folding [mm]
130

Peilis Benchmade Adamas 275GY-1

510628
278.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 12.77€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 4-8 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Benchmade 275GY-1 Adamas tai modernizuota  taktinio peilio "Adamas" versija sukurta pripažinto peilių meistro Shane'o Sibert'o. Modelis su volframo spalvos ašmenimis ir juoda G10 danga.

Profesionalų pasirinkimas

Po modernizacijos peilyje Benchmade 275GY-1 Adamas naudojama ultra kieta CPM-CruWear plieno geležtė , G10 laminato danga ir pasiteisinęs ašis užraktas Dėl šios konstrukcijos peilis yra populiarus tarp karių, uniformuotų tarnybų pareigūnų ir naudotojų, ieškančių patogaus įrankio su patvaria ir patikima konstrukcija.

CPM-Cruwear - naujos kartos plienas

Naujiausios kartos įrankių plienas "Crucible Industries LLC" - CPM-Cruwear, sukietintas iki 63-65 HRC kietumo ašmenų gamybai buvo naudojamas  CPM-Cruwear dėl savo puikaus atsparumo dilimui ir tvirtumo gali būti apibūdinamas kaip plienas, dvigubai lenkiantis originalų D2 plieną.

Nauja formulė praturtinta vanadžio, volframo ir molibdeno priedais, kurie suteikia plienui išskirtinį atsparumą dilimui ir leidžia jį stipriai sukietinti .

Renkantis iš tokio plieno pagamintą peilį, verta įsigyti deimantinį galąstuvą, nes galandinimas standartiniu keraminiu akmeniu gali būti labai imlus darbui ir neefektyvus.

Šarvuotas peilis

Platus drop-point 96 mm ilgio peilis padengtas ruda cerakote danga kuri apsaugo nuo smulkių įbrėžimų ir pabrėžia taktinį peilio pobūdį. Ašmenys turi tvirtą smaigalį ir plokščią pjūvį, kuris užtikrina sklandų pjūvį ir lengvą įsiskverbimą. Ašmenys plačiausioje vietoje yra 3,5 mm storio.

Galinė nugarėlės dalis paaukštinta, o ant jos padarytos skersinės įpjovos, leidžiančios stabiliai atremti pirštus darbo metu. Tokie parametrai užtikrina peilių funkcionalumą ir patvarumą, todėl jie tinka sudėtingoms užduotims atlikti. 

Patogus išskleidimas

Galima patogiai ir greitai išskleisti geležtę viena ranka panaudojant dvipusį kaištį - tai patogu ir dešiniarankiams, ir kairiarankiams.

Tikimas užraktas

"Benchmade" pavyzdinis mechanizmas - dvipusis Axis-lock blokatorius  - atsakingas už darbo saugumą , vertinamas dėl didelio mechaninio tvirtumo, atsparumo nešvarumams ir patogaus naudojimo dešiniarankiams ir kairiarankiams.

Masyvi rankena

"Benchmade 275FE-2 Adamas"  turi G10 (plieno pilkos spalvos) plakiruotę pagamintą preciziška 3D technika. Naudojamas stiklo epoksidinis laminatas pasižymi mažu svoriu, dideliu mechaniniu atsparumu, atsparumu vandeniui, temperatūros pokyčiams ir daugelio rūgščių bei tirpiklių poveikiui. Kontūruota forma kartu su skersiniu frezavimu ir šiurkščia medžiagos tekstūra užtikrina puikų peilio sukibimą ir patogų naudojimą. Pusiau atviros rankenos konstrukcija leidžia lengvai išlaikyti peilį švarų.

Skeičiamas spaustukas

Diskretiškas peilio nešiojimas kišenėje įmanomas dėl aukštai sumontuoto spaustuko, kurį galima pritvirtinti abiejose rankenos pusėse.

Apie Benchmade

knife-banner.jpg

 

Jau daugiau nei 30 metų Benchmade kuria ir gamina pasaulinės klasės produktus pasaulinės klasės klietams. Benchmade kompanija buvo įkurta siekiant pagaminti ką nors geresnio, ką nors išskirtinio. Šiandien įmonė ir toliau gamyboje diegia inovacijas, siekdami pasiūlyti klientams dar aukštesnę kokybę, didesnį našumą ir dar puikesnį dizainą. Jų tikslas – ne tik išpildyti, bet ir gerokai viršyti savo klientų lūkesčius. Nesvarbu, ar peilį naudojate kasdienei veiklai, ar ne tokioms kasdieniškoms veiklos, Benchmade peiliai jūsų nenuvils.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui