Dviratininko šalmas Kask Caipi WG11, dydis L, mėlynas - 218

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Garantija
24
Grynas svoris
0.265
Bendras svoris
0.515
Kilmės šalis
IT
Color
218
CN-nimike
65061010
Luokittelu
Sport
Näkyvissä vandernet.com sivuilla
Kyllä
Myyntipakkaus korkeus (mm)
195
Myyntipakkaus leveys (mm)
230
Myyntipakkaus syvyys (mm)
330
Uutuustuote
Kyllä

Dviratininko šalmas Kask Caipi WG11, dydis L, mėlynas - 218

768092
159.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 9.25€
Dydis
  • M
  • L

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, gegužės 14 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Lengvas bekelės šalmas, kurio skydelis integruotas į šalmo konstrukciją. 22 ventiliacijos angos užtikrina gerą ventiliaciją. Dėl "Octo Fit" reguliavimo sistemos šalmas yra dar patogesnis ir saugesnis. Guminė rankena nugarėlėje užtikrina gerą sukibimą. Ant smakro esantis dirželis yra iš alergiškiems žmonėms nekenksmingos ir plaunamos sintetinės odos, kuri nedirgina odos. Pagal MIT technologiją šalmo konstrukcijoje yra polikarbonato sluoksnis, užtikrinantis papildomą apsaugą. Konstrukcija išlaiko sudėtingą KASK WG11 saugos testą ir 48 % viršija Europos saugos standartus. Svoris 250 g (M dydis) Dydžio nustatymas S 50-56 cm M 52-58 cm L 59-62 cm Standartai CE EN 1078 CPSC 1203 AS/NZS 2063

Apie Kask

Untitled design (15)_13.png

Italų prekės ženklas KASK specializuojasi kuriant, projektuojant ir gaminant aukščiausios kokybės apsauginius šalmus. Kiekvienoje srityje - slidinėjimo, dviračių sporto, alpinizmo, jodinėjimo, gelbėjimo ar saugos pasaulyje - KASK šalmai užima pirmaujančias pozicijas.

Įkurta 2004 m., KASK yra palyginti jauna įmonė, tačiau dėl talentingos inžinierių ekspertų komandos ir partnerystės su pirmaujančiomis Italijos rinkos gamyklomis per šį trumpą laiką įmonė patyrė didžiulę evoliuciją, kurią visą laiką lydėjo sėkmė. KASK buvo apdovanota tokiais prizais kaip ISPO ir Eurobike.

KASK misija - išlaikyti tobulą technologinio meistriškumo, funkcionalumo, saugumo ir patrauklaus dizaino gaminių pusiausvyrą. KASK nuolat atlieka tyrimus ir ieško būdų, kaip dar labiau pagerinti KASK šalmų kokybę. Šiuo metu KASK yra tarp geriausių sporto ir lauko prekių ženklų, todėl siekia išlaikyti aukščiausius saugos šalmų gamybos standartus, kad užtikrintų aukščiausią kokybę ir pasiūlytų geriausius apsauginius šalmus reikliausiems klientams.

Be pačios medžiagų kokybės ir unikalios KASK dizaino elegancijos, KASK apsauginiai šalmai, skirti lauko sportui, suteikia sportininkams neįkainojamą laisvę žinant, kad jie yra apsaugoti. Tobulai ergonomiški KASK šalmai, gaminami tik Italijoje, buvo sukurti pagal geriausių pasaulio sportininkų poreikius, todėl jie užtikrina neprilygstamą komfortą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Unikalias KASK šalmų savybes leidžia palaikyti geniali KASK komandos sukurta integruotos konstrukcijos sistema. Vadovaujantis ja siekiama suderinti aukščiausio lygio apsaugą ir kuo mažesnę šalmo masę, užtikrinant naudotojo komfortą ir saugumą.

KASK kokybė - tai daugybės kruopščiai stebimų saugos bandymų ir naujoviškų technologijų, naudojamų kuriant šalmus, garantija. Visi KASK gaminiai yra 100 % pagaminti Italijoje ir praėję griežčiausius saugos ir kokybės bandymus pagal išskirtinį KASK CSD projektą - ComfortSafetyDesign. Visi išskirtiniai KASK šalmų kolekcijose įdiegti dizainai ir gaminių savybės yra visiškai naujoviški, patentuoti ir apsaugoti daugybe patentų. KASK nesileidžia į kompromisus, kai kalbama apie kokybę ir saugumą. Kiekvienas įsigytas KASK gaminys užtikrins jūsų pasitenkinimą ir saugumą.

Leiskite KASK lydėti jus į kitą nuotykį!

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui