Varžybinės plaukimo glaudės Arena M R-Evo ONE Jammer, mėlynos - 143

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Varžybinės plaukimo glaudės
Spalva
Mėlyna
Svoris
0.105 kg
Garantija
12
Dydis
60
65
70
75
80
Lytis
Vyrams
Origin country
SK
Color
143
Amžius
Suaugęs
FINA patvirtinta
Taip

Varžybinės plaukimo glaudės Arena M R-Evo ONE Jammer, mėlynos - 143

716142
140.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 8.16€
Dydis
  • F70/28"
  • F75/30"

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (4 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Arena POWERSKIN REVOLUTION ONE Jammer lenktyniniai šortai Nauja gamybos technologija su naujoviška konstrukcija, sudaryta iš vieno audinio gabalo. Šoninių siūlių nebuvimas suteikia judėjimo laisvę, užtikrina išskirtinį patvarumą ir atveria naują maudymosi kostiumėlių dizaino erą. - MOVABILITY: Pagamintas iš vieno audinio gabalo su vienintele klijuota siūle nugaroje. Dėl to visas audinys tolygiai išsitempia ir suteikia plaukiko kūnui visišką judesių laisvę. - Patobulinta hidrodinamika: itin lengvas kostiumo audinys toks patogus odai, kad ji jaučiasi tarsi antra oda. Dėl plonų siūlų ir tankesnio audimo audinys mažiau sugeria vandenį į medžiagą ir suteikia jai hidrodinaminį slydimą. - Lengva dėvėti: dėl revoliucinės "Powerskin Revolution ONE" kostiumo dygsniavimo technologijos ir audinio savybių kostiumą lengva dėvėti. Suspaudimo lygis: 2/5 = žemas lygis Visoms kelionėms, visų tipų plaukikams FINA PATVIRTINTA Dydžiai: F55 - F85 (JK 22" - 34") Koks yra jūsų tinkamas lenktyninio kostiumo dydis? Prieš pirkdami naują kostiumą, išmatuokite save. Svarbiausi matavimai yra juosmens ir klubų apimtis. Atlikę matavimus, pažiūrėkite į "Arena" lenktyninių kostiumų dydžių lentelę ir, jei jūsų išmatavimai neviršija +/- 2 cm nuo dydžių lentelės stulpelyje nurodytų išmatavimų, jūsų dydis yra tinkamas. Tik tinkamo dydžio lenktyninis kostiumas veiks geriausiai, nes "Arena" jį suprojektavo. PRIEŽIŪROS INSTRUKCIJOS: Laikykitės gamintojo pateiktų priežiūros instrukcijų, kad kuo ilgiau tarnautų. - Po naudojimo kostiumą iš karto nuplaukite švariu, nechloruotu vandeniu. - Nepalikite šlapiojo kostiumo maiše ar kitoje saugykloje ilgesniam laikui. - Nelaikykite kostiumo ilgą laiką saulės šviesoje, net jei jis yra maišelyje. - Kostiumą skalbkite skystu skalbikliu, tinkamu švelniems drabužiams. - Džiovinkite kostiumą ant lygaus paviršiaus arba pakabos ir venkite tiesioginių šilumos šaltinių (pvz., radiatoriaus). Laikykitės gaminio etiketėje pateiktų skalbimo instrukcijų.

Apie Arena

RAVEN (4)(1)_1.jpg

Arena S.p.A. yra Italijos konkurencingų maudymosi kostiumėlių gamybos įmonė, kurią 1973 m. įkūrė Horst Dassler.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui