Palapinė Ferrino Sintesi 1
Palapinė Ferrino Sintesi 1
Palapinė Ferrino Sintesi 1
Palapinė Ferrino Sintesi 1

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medžiaga
Poliesteris
Poliuretanas
Aukštis
80 cm
Tipas
Palapinė
Spalva
Žalia
Ilgis
80 cm
Plotis
100 cm
Svoris
0.83 kg
Rėmo medžiaga
Duraliuminis
Naudotojų skaičius
1
Atsparumas vandeniui
3000 mm
Grindų atsparumas vandeniui
8000 mm
Grindų medžiaga
Poliesteris

Palapinė Ferrino Sintesi 1

425866
240.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 13.73€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 6-13 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 6-13 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, gegužės 7 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Vienvietė palapinė FERRINO Sintesi 1 yra nauja, itin lengva, vienaukštė palapinė su lanku. Įėjimas su tinkleliu nuo uodų ir priekinė ventiliacija užtikrina puikią oro cirkuliaciją. Duralumino konstrukciją sudaro trys spalvotai pažymėti strypai, kad palapinę būtų lengva pastatyti. Pagrindinės palapinės FERRINO Sintesi 1 ypatybės yra reguliuojamos smūginės virvės, vidinės kišenės, puikiai tinkančios asmeniniams daiktams laikyti, ir kablys lempai. Medžiaga, iš kurios pagaminta palapinė, yra lengva, atspari vėjui ir drėgmei. Palapinės vandens stulpelis yra 3000 mm. Be to, "Ferrino" yra vienintelis palapinių gamintojas, garantuojantis vandens stulpelio vertę užklijuotoms siūlėms (tikroji vandens stulpelio vertė yra 1,5 karto didesnė). Palapinė FERRINO Sintesi 1 skirta nereikliems naudotojams, ieškantiems lengvos palapinės kompaktiško sulankstomo dydžio. Ši palapinė tiekiama su remonto rinkiniu ir nešiojimo krepšiu.


Apie Ferrino

Ferrino_Solo.jpg

FERRINO kokybė reiškia daugiau nei tik detaę. Įmonė teigia, kad gaminius profesionaliems ir neprofesionaliems vartotojams kuria atsižvelgdama į kiekvieno poreikius.

FERRINO turi kelti didelius tikslus, jei ketina peržengti savo ribas ir siekti naujų tikslų. Ir, tiesa pasakius, FERRINO tai daro kasdien daugiau nei 150 metų.

Jei svajojate apie naujus nuotykius, tuomet FERRINO nori padėti ir palydėti jus ir jūsų nuotykių dvasią į saugesnį, patogesnį rytojų. Štai kodėl prekės ženklui, ateitis siejasi su buvimu puikia visapusiška turistinių prekių kompanija. FERRINO nori, kad  bet kokio amžiaus profesionalams ir nuotykių mėgėjams visame pasaulyje jos kokybiški produktai kalbėtų patys už save.

FERRINO kuria įrangą jums ir jūsų patiriamiems nuotykiams. Jau daugiau nei 150 metų įmonė yra ištikima jums ir siekia prisidėti prie jūsų poilsio užtikrinimo. 

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui