Apsauginė liemenė Alpinestars Tech-Air® 5 Airbag System - Pilka, juoda

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Spalva
Pilka, juoda
Reflective features
Ne
Ventiliacija
Yra
Detachable layer
no
Protectors
yes
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
no

Apsauginė liemenė Alpinestars Tech-Air® 5 Airbag System - Pilka, juoda

1322891
681.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 18.75€
Dydis
  • M
  • 3XL
  • S
  • 4XL
  • XXL
  • XS

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Alpinestars Tech-Air" liemenė "Alpinestars Tech-Air® 5 oro pagalvių sistema yra naujausias "Alpinestars Tech-Air®" šeimos, kurią sudaro "Tech-Air® Race" ir "Tech-Air® Street" sistemos, papildymas. Alpinestars ir toliau pirmauja aktyvių oro pagalvių, skirtų lenktynininkams ir jų keleiviams, technologijų srityje, o Tech-Air® 5 sistema yra svarus Alpinestars įsipareigojimo padaryti šią technologiją laisviau prieinamą kaip geriausią įmanomą "aktyvios" oro pagalvių apsaugos pasirinkimą rinkoje įrodymas.

"Tech-Air® 5" yra plona, savarankiška dėvima oro pagalvių liemenė, kurią galima dėvėti po bet kuria tinkamai prigludusia tekstiline striuke ar su "Tech-Air®" suderinama striuke arba bet kuria odine striuke, kurioje yra 4 cm vietos aplink motociklininko krūtinės perimetrą. "Tech-Air® 5" užtikrina neprilygstamą viršutinės kūno dalies apsaugą, kad motociklininkai būtų saugūs, nes unikaliai dengia motociklininko pečius, krūtinę, šonkaulius ir visą nugarą. Pečių apsauga labai svarbi susidūrimo kelyje metu, o "Tech-Air®" unikaliai apsaugo motociklininko pečius, veiksmingai ir efektyviai sumažindama motociklininko pečių ir raktikaulio sužalojimų riziką. Alpinestars Tech-Air® 5 suteikia visapusiškiausią apsaugą iš visų šiuo metu siūlomų oro pagalvių.

Moderniausia dėvima "Tech-Air® 5" liemenė turi aktyvią elektroninę sistemą, kurioje integruoti šeši jutikliai (3 giroskopai ir 3 akselerometrai) ir avarijos algoritmas, kuris, pasitelkdamas dirbtinį intelektą, tiksliai stebi, kada avarijos atveju išsiskleisti oro pagalvei. Sukurta atlikus daugelį metų trukusius tyrimus su daugiau kaip 50 % geriausių pasaulio MotoGP lenktynininkų ir "Alpinestars" klientų, analizuoti važiavimo duomenys, surinkti nuvažiavus milijonus kilometrų ir patyrus tūkstančius avarijų, siekiant nuolat tobulinti išmanųjį avarijos aptikimo algoritmą. Nustačius susidūrimo situaciją, išsiskleidžia apsauginė oro pagalvė, suteikianti neprilygstamą apsaugą motociklininkui, o maksimalus oro pagalvės pripūtimo laikas, priklausomai nuo oro pagalvės dydžio, yra nuo 20 iki 40 ms. Dėl smūgio sugėrimo dėvint oro pagalvę smūgio jėga sumažėja iki 95 %, palyginti su pasyvia apsauga. Oro pagalvių sistema "Tech-Air® 5" užtikrina tokią pačią apsaugą, kokią suteikia 18 CE 1 lygio nugaros apsaugų (patikrinta oficialios CE sertifikavimo bendrovės SGS, kuri atlieka nepriklausomus gaminių atitikties Europos asmens apsaugos reglamentams bandymus).

Sistemą taip pat itin paprasta naudoti - tereikia užsegti liemenę, uždaryti magnetinį atvartą ir galite važiuoti. Šviesos diodų ekranas rodo oro pagalvės veikimo būseną, o integruoto sertifikuoto ličio jonų akumuliatoriaus veikimo trukmė - 30 valandų važiavimo. Sistemoje yra magnetinis mikro USB įkroviklis, kuriuo galima greitai, lengvai ir patogiai įkrauti bateriją.

"Tech-Air® 5" turi "Bluetooth" ryšį ir pridedamą Tech-Air® App (Android / iOS) programėlę, kuri, naudodama vairuotojo telefoną, rodo sistemos veikimo būseną, akumuliatoriaus būklę ir išsamią važiavimo analizę; sistemos programinę įrangą taip pat galima atnaujinti tiesiogiai per programėlę.


Apie Alpinestars

panda hq_1.png

1963 m. odos meistras, vardu Sante Mazzarolo, pagimdė būsimą ikoną. Mažame Šiaurės Italijos miestelyje Asolo, kurio bendravardis yra daugiametė Alpių žvaigždė, M. Mazzarolo pradėjo gaminti pirmuosius produktus, pažymėtus Alpinestars pravarde. Tuo metu nauja sporto šaka motokrosas įsitvirtino ir tapo gana populiari visoje Europoje. Labai gerai žinodamas apie sportą, Sante suprato galimybę pritaikyti savo talentus ir techninį sumanumą kurdamas naujo tipo avalynę, kuri atitiktų šios sporto šakos apsaugos poreikius ir reikalavimus. P. Mazzarolo pagamintas revoliucinis batas tapo motokroso apsaugos archetipu.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui