• Gera kaina
Vaast Y/1 MOUNTIAN 24 - 24

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Spalva
24

Vaast Y/1 MOUNTIAN 24 - 24

1380492
90000
Su PVM
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 24.38€
Spalva
  • Oranžinė

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, spalio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Y/1 Mountain 24" buvo sukurtas jauniesiems riperiams ir sportininkams. Įteisinta 1X pavara, kokybiška pakaba ir ilga bei laisva geometrija leidžia šiam dviračiui važiuoti kaip ir suaugusiems sportiniams modeliams bet kokioje vietovėje. Dėl lengvų komponentų visame dviratyje ir pritaikytų dydžių šis dviratis yra vienas geriausių rinkoje. Jis puikiai tinka 8 metų ir vyresniems entuziastams ir tėvams, kurie nori, kad jų mažyliai turėtų tokią pačią prieigą prie nuotykių, kokia mėgaujasi patys.

Jaunimo modelis Y/1 buvo sukurtas jauniesiems nuotykių ieškotojams, kad jie galėtų neatsilikti nuo savo auklėtojų ir įveikti juos. Viskas buvo apgalvota protingai: sumažintas svoris, patvaresni komponentai, du dydžiai, specialiai pritaikyti vaikams ir jų augančioms proporcijoms, korozijai atspari vidinių ir išorinių vamzdžių danga ir, svarbiausia, iš naujo apibrėžtas puikiausias pritaikymas ir pojūtis. Šie privalumai buvo kruopščiai sukonstruoti į pajėgų dviratį, kad būtų galima važiuoti taip, jog kiekvieną kartą, kai vaikai atvažiuos į trasą, jie norės važiuoti daugiau ir lipti aukščiau.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui