• Išpardavimas
Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara Pink

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Medžiaga
Chirurginis plienas
Silikonas
Svoris
23 g
Lytis
Moterims
Vyrams
Magnetų skaičius
3 pcs
Type of jewellery
Bracelet
Magnet type
Neodymium
Gift box
yes

Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara Pink

261397
17.99 24.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 6.12€
Ilgis
  • 18.50 cm
  • 19.50 cm

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 1-2 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara turi teigiamą poveikį visam kūnui. Aukšta naudojamų medžiagų kokybė patenkins kiekvieną. Silikono (saugaus žmogaus sveikatai) ir chirurginio plieno derinys tinka net alergiškiems žmonėms ir nereaguoja su prakaitu (nerūdija). Trys neodimio magnetai yra patalpinti trijuose karoliukuose, pagamintuose iš poliruoto chirurginio plieno, kuriuos galima savo nuožiūra judinti išilgai dirželio. Taip apyrankę galėsite reguliuoti pagal savo stilių. Neodimio magnetai pagaminti iš lydinio, kurį sudaro penktadalis boro ir keturios penktosios dalys neodimio. Jie gaminami mažų dydžių ir yra žinomi kaip išskiriantys nedidelį energijos kiekį, kai liečiasi su jūsų oda. Magnetai kruopščiai pritvirtinami specialiais klijais su apsauginiu glazūruotu sluoksniu. Kita pora magnetų užtikrina greitą ir lengvą užsegimą. Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara yra ne tik madingas aksesuaras. Ji taip pat tinka ir norint pagerinti koncentraciją darbe ar sportuojant.

Neodimio magnetai turi daug teigiamo poveikio. Unikalus keturių technologijų - magnetoterapijos, infraraudonųjų spindulių, neigiamai įkrautų jonų ir germanio - derinys suteikia magnetiniams papuošalams neįkainojamą diapazoną. Jie didina deguonies kiekį kraujyje, skatina ląstelių regeneraciją, stabilizuoja kraujospūdį ir padeda pasišalinti toksinėms medžiagoms. Jie pasižymi nuskausminamuoju poveikiu, todėl malšina sąnarių ir raumenų skausmą, mažina patinimus ir greitina sveikimą. Jie taip pat pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, teigiamai veikia degeneracines ir uždegimines raumenų sistemos, raiščių ir sausgyslių ligas (teniso alkūnė, Achilo sausgyslė). Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara veiksmingai malšina lėtinį kaklo ar pečių skausmą, atsiradusį dėl pervargimo, traumos ar streso. Jos taip pat padeda nuo dantų skausmo ir menstruacijų spazmų. Riešo srityje yra daug biologiškai aktyvių taškų, susijusių su vidiniais organais. Jie padeda padidinti darbingumą ir fizinį pajėgumą. Magnetai nepakeičia medicininės pagalbos, tačiau tokiais atvejais jie yra tinkamas priedas.

Apie inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline – didžiausias fitneso ir sporto inventoriaus, treniruoklių ir sporto aksesuarų tiekėjas Čekijoje. Jų asortimente daugiausia elektrinių ir rankinių treniruoklių, multifunkcinių treniruoklių ir smulkesnių įrankių treniruotėms, skirtų įvairaus amžiaus naudotojams. inSPORTline garantuoja, kad pasitelkę jų produkciją, galėsite sportuoti tiek namuose, ji puikiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek profesionaliems sportininkams. 

inSPORTline asortimmente taip pat rasite masažinių kėdžių, masažo stalų ir masažo aksesuarų. Turime įvairių masažinių kėdžių modelių, siūlančių skirtingas funkcijas ir programas. Tiek jos, tiek masažo stalai ir aksesuarai gali būti naudojami tiek kasdien namuose, tiek profesionaliai masažo kabinetuose

inSPORTline tiekia produktų komplektus, skirtus jėgos ir ištvermės treniruotėms, svorio metimui, fizinės būklės gerinimui, treniruotėms naudojant savo svorį ir kitų pobūdžių treniruotėms. Jų asortimente taip pat rasite produktų, skirtų jogai ir pilatesui bei tempimo pratimams ir raumenų regeneracijos skatinimui.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui