Kojinė pompa AirTrack Factory

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Kojinė pompa AirTrack Factory

275665
58.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 5.48€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 7-15 d.d. DPD (4,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, balandžio 17 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Ši kojinė pompa pritaikyta visiems mažesniems AirTrack produktams. Mažo svorio, tad puikiai tinka, jei treniruočių įrangą norite naudoti lauke arba pasiimti kartu į kelionę.

Apie AirTrack Factory



NAMŲ NAUDOJIMAS

"AirTrack Factory" sukūrė saugios namų treniruočių įrangos asortimentą, kad galėtumėte treniruotis namuose. Naudodami mūsų kilimėlius, susikurkite savo treniruoklius ir treniruokitės bet kada, kai tik panorėsite.

Mūsų namų įranga pagaminta iš tokių pat aukštos kokybės medžiagų, kaip ir trasos, kurias naudoja profesionalūs sportininkai. Užtikrinkite sau saugią treniruočių aplinką naudodami "AirBeam", "AirFloor" arba "Training Set - Home Edition".

Kelkite lygį ir smagiai praleiskite laiką!

GIMNASTIKA

Pirmieji "AirTracks" buvo sukurti gimnastams ir gimnastams. Šiandien sporto salės įprastą gimnastikos įrangą, pavyzdžiui, šuolių į aukštį dėžę, putplasčio kilimėlius ir tramplinus, keičia "AirEquipment"
.
Treniruotės ant "AirTracks" yra saugesnės, įdomesnės ir veiksmingesnės nei ant įprastos įrangos. Įvairaus lygio gimnastams tai bus puiki pramoga!

Atraskite visą šiame kataloge pateiktą įrangą ir sužinokite, kuo galite papildyti savo sporto salę.

FREERUNINGUI IR PARKAMS

"AirTrick" yra pirmasis paviršius, specialiai sukurtas triukams ir freerunningui. Dėl didelio ir šoklaus paviršiaus jis idealiai tinka pradedančiųjų ir pažengusiųjų judesiams praktikuoti.

AirBox ir AirStep idealiai tinka parkūrui ir freerunningui. Atskiros dalys gali būti naudojamos atskirai arba sudėtos viena ant kitos ir naudojamos kaip skliauto dėžė. Didelis atšokimas ir minkštos savybės sumažina baimės lygį, o dideli triukai - garantuoti!

TRIUKAMS IR MMA KOVOMS

Mėgstate ploną, stabilų ir saugų kovos menų paviršių ar mėgstate gaudyti didelį orą? "AirTrack Factory" siūlo įrangą, kuri patiks kiekvienam (ekstremaliam) kovos menų meistrui!

Mūsų 10 cm storio "AirFloor" grindys idealiai tinka stabilumui, vikrumui, jėgai, ištvermei ir greičiui lavinti. Sujungę kelias "AirFloors" grindis, sukursite visą lengvą ir nešiojamą aikštelę treniruotėms ir demonstracijoms.

Mėgstate didžiuotis? Išbandykite mūsų garsųjį 30 cm storio "AirTrick"! AirTrick garsėja neįtikėtinu aukščiu, kurį suteikia. Jis idealiai tinka dideliems judesiams praktikuoti, ir pamatysite, kaip akimirksniu padvigubėsite!

ŠOKIAMS

"AirTracks" idealiai tinka sirgalių šokiams; minkštos kūnui, šokinėjančios kaip spyruoklinės grindys ir pakankamai stabilios piramidėms!

Tobulinkite akrobatinio šokinėjimo įgūdžius ant "AirTrack P2" arba P3 arba rinkitės "AirFloor" grindis, kad galėtumėte atlikti universalius džiūgavimo pratimus. Visos jos yra labai mažos ir labai greitai pastatomos.

Prie "AirFloor" grindų pridėkite 35 mm kiliminės dangos priklijuoto putplasčio ir sukurkite nešiojamą spyruoklinių grindų alternatyvą. Sujungę kelias "AirFloors", naudodami mūsų vientisą sujungimo būdą, sukursite išbaigtas varžybų grindis. Varžybų grindys įrengiamos per 45 minutes. Susisiekite su mumis ir gaukite daugiau informacijos!

BATUTŲ PARKAI

Tramplinų parkai atsiranda visame pasaulyje. Parkų savininkams tenka nemenkas iššūkis - rasti naujovišką, smagią, saugią, patvarią ir kartu ekonomišką įrangą. Beveik jokių priežiūros išlaidų neturintys pritaikyti "AirTricks" yra nauja batutų parkų tendencija!

AirTricks nėra batutų pakaitalas, tačiau jūsų parkui suteikia daug naujų galimybių. Jie yra šoklūs šokinėjimui ir minkšti nusileidimui, tačiau taip pat pakankamai stabilūs, kad būtų galima bėgioti ir žaisti. Galite pridėti savo linijų ženklus ir sukurti futbolo, tinklinio ar krepšinio aikštę.

MOKYKLOMS

Tyrimai rodo, kad gimnastika yra ideali sporto šaka kūno koordinacijai gerinti. Mokytojams sunkiai sekasi mokyti šios technikos dėl didelio baimės barjero, kuris atsiranda naudojant įprastą sporto įrangą.

Šie įprastiniai gaminiai dažnai gaminami iš kietų medžiagų, pavyzdžiui, medžio ir metalo. Pagerinkite fizinį lavinimą, suteikdami vaikams galimybę treniruotis saugioje ir smagioje aplinkoje.

Oro įranga "AirEquipment" padeda vaikams dėl minkštesnio nusileidimo ir didesnio atšokimo. Dėl to sportuoti tampa ne tik lengviau, bet ir daug smagiau!

SCENINIAMS PASIRODYMAMS

"AirTracks" puikiai tinka visiems pasirodymams, kuriuose atliekama akrobatika! Dėl "AirTracks" šoklumo kartu su fl paviršiuje, minkšto nusileidimo, netriukšmingo naudojimo ir nedidelio sandėliavimo jie labai populiarūs pasirodymuose. Tokios grupės kaip "Cirque du Soleil", "Ringling Brothers" ir cirkas "Flic-Flac" labai sėkmingai naudojo specialiai pritaikytus "AirTracks"!

"AirTracks" ir "AirTricks" galima pritaikyti pagal formą ir dydį. Sujunkite kelis takelius, kad galėtumėte juos įvairiai įrengti ir išnaudoti įvairias galimybes.

Jūsų auditorijai tai patiks!

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".