Sulankstomas peilis Kershaw Kingbolt 1346

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Juoda
Paskirtis
Tinka nešiotis kasdien
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
102 mm
Gamintojas
Kershaw, JAV
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
Nerūdijančio plieno
Ašmenų ilgis
76 mm
Plieno kietumas
57 - 59 HRC
Ašmenys
Kiniškas 8Cr13MoV nerūdijantis plienas
Corrosion resistance
Vidutiniškas
Blunt resistance
Vidutiniškas
Clip for carrying
Yra
Cut type
Įgaubtas
Ašmenų forma
Drop Point stiliaus, būdingi medžiokliniams peiliams
Ašmenų užrakto tipas
Rėminis užraktas
Opening type
Atvartas, nykščio kaištis
Support of opening
Taip, yra spyruoklė

Sulankstomas peilis Kershaw Kingbolt 1346

417592
50.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 8.67€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Kershaw Kingbolt 1346" - tai nebrangus EDC aplanko modelis iš serijos "Starter", kuriame naudojami 8Cr13Mov nerūdijančiojo plieno ašmenys, patikrintas rėmo užraktas ir "SpeedSafe" atraminis mechanizmas.

Dėl modernaus dizaino, patogaus dydžio, tvirto plieno ir funkcionalios konstrukcijos derinio "Kershaw Kingbolt 1346" puikiai tiks ir kaip tipiškas EDC peilis, ir kaip elegantiškas "džentelmeno aplankas".

Nerūdijantis plienas

"Kershaw Kingbolt 1346" sukurtas kasdieniam naudojimui ir lengviems darbams - tai aiškiai pabrėžia optimalus jo dydis, tvirta konstrukcija ir tipiškai funkcionalus stilius.

82 mm ilgio geležtė pagaminta iš populiaraus 8Cr13MoV plieno, užgrūdinto iki 57-59 HRC. Šis kiniškas plienas pasižymi geru atsparumu korozijai ir grūdinamumu, prilygstančiu AUS6.

8Cr13MoV plieno geležtė puikiai tinka kasdieniam naudojimui dėl atsparumo korozijai, gero aštrumo ir lengvo galandinimo, kuriam pakanka kišeninio galąstuvo.

Funkcinis stilius

Liekna geležtė su naudojamu "drop-point" profiliu turi įspūdingą "BlackWash" apdailą (juoda oksidacija), kuri efektyviai maskuoja bet kokius naudojimo metu atsiradusius geležtės įbrėžimus ar įbrėžimus.

Dėl panaudoto stipraus smaigalio, įgaubto pjūvio ir švelnaus išlenkimo ašmenų, peilis pasižymi geromis pjovimo savybėmis, o ašmenys neįstringa pjaunamoje medžiagoje.

Galvos storis plačiausiame taške yra 3 mm - tai kompromisas tarp peilio patvarumo ir funkcionalumo kasdieniame darbe.

Patogus išskleidimas

Galima išskleisti peilį viena ranka dviem būdais: frezuotu flipperiu arba naudojant dvipusį kaištį, todėl galima pasirinkti būdą pagal mūsų pageidavimus.

Abu sprendimai patogūs tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams, jie taip pat leidžia patogiai naudoti peilį su pirštinėmis.

Mechanizmas, padedantis išskleisti geležtę

Atidengimo procesą palengvina "SpeedSafe" atraminis mechanizmas. Kai išsukate kaištį arba paspaudžiate kaiščio briaunelę, atraminis mechanizmas įjungia vidinę spyruoklę, kuri dinamiškai išskleidžia geležtę, todėl peilis per sekundės dalį tampa paruoštas naudojimui.

Tvirtas užraktas

Nuo atsitiktinio geležtės atlenkimo efektyviai apsaugo monolitinis rėminis užraktas, laikomas vienu patvariausių užraktų mechanizmų. Užraktą, kaip ir atlenkiamąją dalį bei kaištį, galima valdyti viena ranka.

Vežimėlis

Diskretiškas peilio nešiojimas kišenėje įmanomas dėl aukštai sumontuoto spaustuko (neperkeliamo). Rankenoje taip pat yra skylutė, skirta pritvirtinti dekoratyvinę parakordo pynę, kuri yra labai populiari tarp daugumos peilių savininkų.

Moderni rankena

Kershaw Kingbolt 1346 turi tiesias nerūdijančiojo plieno plaštakas, kurių profiliuota forma ir būdingi pjūviai padidina rankos sukibimą. Juodai nuplauta geležtės ir rankenos apdaila suteikia peiliui futuristinį stilių.

Apie Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives yra amerikiečių kompanija, gaminanti aukštos kokybės peilius. Įmonė buvo įkurta 1974 m. Portlande, Oregone.

Kompanijos istorija glaudžiai susijusi su KAI grupe, kurios dukterine įmone Kershaw Knives tapo dar 1977 m. Kai USA grupė turi tris produktų linijas: Kershaw Knives (kartu su lauko ir EDC peiliais), Shun Cutlery – rankomis gaminamus japoniškus stalo įrankius ir Zero Tolerance – aukščiausios klasės peilius kariams.

Kershaw Knives peiliai yra įvertinti net keliais iš eilės apdovanojimais už inovatyvius dizainus, funkcionalumą ir aukščiausios kokybes medžiagas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui