Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK
Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK
Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK
Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK
Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK
Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Ruda
Paskirtis
Tinka nešiotis kasdien
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
106 mm
Gamintojas
Kershaw, JAV
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
G10
Nerūdijančio plieno
Ašmenų ilgis
82 mm
Plieno kietumas
57 - 59 HRC
Ašmenys
Nerūdijantis plienas 8Cr14MoV
Corrosion resistance
Vidutiniškas
Blunt resistance
Vidutiniškas
Clip for carrying
Yra
Cut type
Įgaubtas
Ašmenų forma
Ieties formos smaigalys
Ašmenų užrakto tipas
Rėminis užraktas
Opening type
Ašmenų diskas

Sulankstomas peilis Kershaw Emerson 6054BRNBLK

417574
55.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 5.2€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, gegužės 22 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Kershaw Emerson 6054BRNBLK" - tai labai patogus sulankstomas peilis su 8Cr14MoV plieno ašmenimis, rėmo fiksatoriaus blokada ir patogia atlenkimo sistema, sukurtas bendradarbiaujant "Kershaw" ir "Emerson Knives".

"Kershaw" ir "Emerson Knives" suvienijo jėgas, kad sukurtų peilių seriją, kurioje dera "Kershaw" tikslumas ir kokybė bei bekompromisis "Emerson" prekės ženklo funkcionalumas.

Patikrintas nerūdijantis plienas

82 mm ilgio geležtė pagaminta iš populiaraus 8Cr14MoV plieno, užgrūdinto iki 57-59 HRC. Šis kiniškas plienas pasižymi geru atsparumu korozijai ir grūdinamumu, prilygstančiu AUS6.

8Cr14MoV plieno geležtė puikiai tiks kasdieniam naudojimui dėl atsparumo korozijai, gero aštrumo ir lengvo galandinimo, kuriam pakanka kišeninio galąstuvo.

Trumpa geležtė su naudingu ietigalio profiliu padengta juoda oksidacija, kuri iš dalies apsaugo geležtę nuo įbrėžimų ir korozijos.

Dėl panaudoto stipraus smaigalio, labai švelnaus briaunos išlenkimo ir įgaubto pjūvio ašmenys pjauna labai sklandžiai ir efektyviai, o medžiagoje nėra polinkio įlinkti.

Išskleisto peilio ilgis yra 188 mm, geležtės storis plačiausiame taške yra 3 mm, o tai yra kompromisas tarp peilio patvarumo ir funkcionalumo kasdieniam naudojimui.

Galanda išskleidžiama dviem būdais

Galima išskleisti geležtę viena ranka dviem būdais, t. y. naudojant raktinį diską arba naudojant "bangą". Geležtės nugarėlėje esantis diskas atlieka tą pačią funkciją kaip ir populiarusis "flipper", tačiau su tuo skirtumu, kad jis valdomas nykščiu.

"Emerson" sprendimas pagrįstas kabliuko formos antgaliu, kuris, traukiant peilį, užsikabina už kišenės krašto, dėl to geležtė savaime išsiskleidžia.

Diskas ir bangos užkabinimo įtaisas išdėstyti simetriškai, todėl peiliu patogu naudotis ir dešiniarankiams, ir kairiarankiams.

Darbo sauga

Nuo atsitiktinio ašmenų atlenkimo efektyviai apsaugo monolitinis rėmo užraktas su grūdinto plieno įdėklu, kuris užtikrina patikimumą ir darbo saugumą.

Rėminis užraktas - tai masyvus užraktas, laikomas vienu patvariausių užraktų mechanizmų, pasižymintis atsparumu nešvarumams ir labai patogiu valdymu.

Komfortiška rankena

Peilio rankena pagaminta iš juodai oksiduoto 410 plieno ir G-10 smėlio laminato. Dėl kontūrinės rankenos formos ir smulkios kompozito tekstūros peilis labai tvirtai laikosi rankoje, o jo naudojimas yra labai patogus.

Galinėje rankenos dalyje yra skylutė dekoratyvinei parakordo uodegėlei pritvirtinti, todėl peilį lengviau ir greičiau ištrauksite iš kišenės. Diskretiškas peilio nešiojimas kišenėje įmanomas dėl lankstaus spaustuko, kurį galima pritvirtinti abiejose rankenos pusėse.

Apie Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives yra amerikiečių kompanija, gaminanti aukštos kokybės peilius. Įmonė buvo įkurta 1974 m. Portlande, Oregone.

Kompanijos istorija glaudžiai susijusi su KAI grupe, kurios dukterine įmone Kershaw Knives tapo dar 1977 m. Kai USA grupė turi tris produktų linijas: Kershaw Knives (kartu su lauko ir EDC peiliais), Shun Cutlery – rankomis gaminamus japoniškus stalo įrankius ir Zero Tolerance – aukščiausios klasės peilius kariams.

Kershaw Knives peiliai yra įvertinti net keliais iš eilės apdovanojimais už inovatyvius dizainus, funkcionalumą ir aukščiausios kokybes medžiagas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui