Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB
Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB
Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB
Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB
Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB
Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Žalia
Paskirtis
Tinka nešiotis kasdien
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
109 mm
Gamintojas
Kershaw, JAV
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
Anoduotas aliuminis
Ašmenų ilgis
76 mm
Plieno kietumas
58
Ašmenys
D2 anglies plienas
Nerūdijantis plienas N690
Corrosion resistance
Aukštas atsparumas
Blunt resistance
Trumpas laikotarpis
Clip for carrying
Yra
Cut type
Įgaubtas
Ašmenų forma
„Wharncliffe“
Ašmenų užrakto tipas
Liner Lock mechanizmas
Opening type
Atvartas
Support of opening
Taip, yra spyruoklė

Sulankstomas peilis Kershaw Dividend 1812OLCB

417568
184.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 10.63€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 4-8 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, gegužės 23 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Kershaw Dividend 1812OLCB" yra lengvas sulankstomas peilis su kompozitinio plieno galvute, aliuminio rankena ir "SpeedSafe" mechanizmu, padedančiu išskleisti geležtę.

"Dividend 1812" modelį paprasčiausiai galima apibūdinti kaip patogesnę, patogesnę nešiotis "Link 1776" peilio versiją, tačiau pasižyminčią tuo pačiu funkcionalumu ir patogumu naudoti.

Kompozitinis plienas

Pirmas dalykas, kuris atkreipia mūsų dėmesį į "Kershaw Dividend 1812OLCB" peilį, yra išskirtinė dantyta linija išilgai geležtės, kur sujungtos dvi plieno rūšys.

75 mm ilgio geležtė pagaminta iš patentuoto kompozitinio plieno - savotiško hibrido, kurį sudaro vokiškas Bohler N690, grūdintas 58-60 HRC diapazone (viršutinė geležtės dalis), ir chromuotas D2 plienas (pjovimo briauna).

Priešingai nei standartiniame nerūdijančiame pliene, kurio sudėtyje yra 13 % chromo, N690 šio elemento kiekis yra 17 %, todėl atsparumas korozijai yra daug didesnis. Po grūdinimo plienas įgauna 58-60 HRC kietumą, dėl kurio geležtė yra pakankamai tvirta ir standi.

Didelis grūdintas D2 įrankinis plienas, naudojamas apatinėje dalyje, pasižymi labai dideliu kietumu ir atsparumu dilimui. Naudotojui tai reiškia ilgą aštrumą ir atsparumą dilimui.

Galanda apdirbta smėliavimo būdu, kuris gerai maskuoja smulkius įbrėžimus ir naudojimo metu atsiradusius įbrėžimus.

Varnklifo ašmenys turi beveik tiesią pjovimo briauną, įgaubtą pjūvį ir tvirtą galiuką, todėl pjūvis bus lygus, o peilis puikiai tiks kaip mūsų edc dalis.

Naudojimo patogumas

Galima patogiai išskleisti peilį viena ranka naudojant flipperį, kurio dėka, ištraukus peilį iš kišenės, jis iškart bus paruoštas darbui.

Šis sprendimas patogus tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams, taip pat leidžia patogiai naudotis peiliu mūvint pirštines.

Lengvai išskleidžiamas

Atskleidimo procesą palengvina "SpeedSafe" atraminis mechanizmas. Paspaudus peilio ašmenis, atraminis mechanizmas įjungia vidinę spyruoklę, kuri dinamiškai išskleidžia ašmenis, todėl peilis paruošiamas naudoti per sekundės dalį.

Galvos užraktas

Išskleidus geležtę, ji patikimai užfiksuojama linijinio užrakto mechanizmu. Plieninė blokavimo juostelė užtikrina aukštą saugumo lygį, o jos valdymas yra labai intuityvus ir patogus. Patikimas užraktas yra svarbus elementas, lemiantis sulankstomo peilio funkcionalumą ir saugumą.

Aliuminiuota rankena

Peilio rankena pagaminta iš 6061-T6 anoduoto aviacinio aliuminio dangos, kuri pritvirtinta prie plieninių įdėklų, atsakingų už konstrukcijos standumą ir tvirtumą. Elementas, kuris neabejotinai patraukia kiekvieno peilių entuziasto akį, yra alyvuogių spalvos įdėklai.

Anoduota danga yra atspari blukimui, įbrėžimams ir dilimui, todėl garantuoja patrauklią peilio išvaizdą ilgą laiką. Dėl profiliuotos rankenos formos ir smulkios tekstūros peilis labai tvirtai laikosi rankoje, o juo naudotis labai patogu.

Galinėje rankenos dalyje yra skylutė dekoratyvinei parakordo uodegėlei pritvirtinti, todėl peilį lengviau ir greičiau ištrauksite iš kišenės. Diskretišką peilio nešiojimą kišenėje užtikrina profiliuotas spaustukas, kurį galima pritvirtinti net 4 padėtimis.

Apie Kershaw

img_8134_banner.jpg

 

Kershaw Knives yra amerikiečių kompanija, gaminanti aukštos kokybės peilius. Įmonė buvo įkurta 1974 m. Portlande, Oregone.

Kompanijos istorija glaudžiai susijusi su KAI grupe, kurios dukterine įmone Kershaw Knives tapo dar 1977 m. Kai USA grupė turi tris produktų linijas: Kershaw Knives (kartu su lauko ir EDC peiliais), Shun Cutlery – rankomis gaminamus japoniškus stalo įrankius ir Zero Tolerance – aukščiausios klasės peilius kariams.

Kershaw Knives peiliai yra įvertinti net keliais iš eilės apdovanojimais už inovatyvius dizainus, funkcionalumą ir aukščiausios kokybes medžiagas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui