• Išpardavimas
Kelioninė viryklė Jetboil MicroMo, 0.8l

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Garantija
24
Grynas svoris
0.34
Origin country
CN
Gross weight, kg
0.576

Kelioninė viryklė Jetboil MicroMo, 0.8l

728930
183.00 219.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 10.58€

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Labai greita ir kompaktiška kelioninė viryklė su 0,8 l talpos virduliu, kurioje lengvai paruošite maistą 1-2 žmonėms, atšildysite sniegą ar troškinsite maistą. Dalys lengvai supakuojamos į kuprinę, o bendras svoris yra tik 340 g. "Jetboil Thermo-Regulate" pastovaus slėgio degiklis, kuris taupo daug dujų, užtikrina pastovią šilumą iki -6,5C ir efektyviai veikia esant didelei drėgmei. Lyginant su įprastiniu degikliu, gerokai taupomos dujos, todėl galima vežtis mažesnį ir lengvesnį dujų baką. Be to, reguliuojamą pastovaus slėgio degiklį lengviau reguliuoti, todėl maistą galima troškinti ilgesnį laiką ir nereikia nuolat reguliuoti liepsnos. Integruotas pjezoelektrinis uždegimas mygtuku užtikrina saugų darbą. "MicroMo" yra greitas, švarus ir paprastas naudoti. Degiklio dalis tvirtinama prie puodo dugno ir veikia su standartiniu kempingo viryklės dujų baku (į komplektą neįeina). Dėl patentuoto "FluxRing" šilumokaičio, esančio ant pagrindo, "McroMo" užvirina litrą vandens per dvi minutes! Izoliuotas kepimo puodas su skaidriu dangčiu ir gertuve taip pat naudojamas kaip gertuvė, nes turi permatomą dangtį su gertuvės anga. Be to, dangčio viduje yra integruota vieta dujų bako trikojui laikyti. Dėl mažo puodo taip pat lengva valgyti tiesiai šaukštu. Izoliuojantis puodo dangtis turi praktišką fiksuotą rankeną, todėl puodą saugiau perkelti ir lengviau išpilti. Supakuotos dėžės aukštis 165 mm, skersmuo 104 mm. Pristatymą sudaro: degiklis, puodelis, gertuvės dangtelis, izoliacinis dangtelis, dujų bako laikiklis. Medžiagų ir gamybos defektams suteikiama 2 metų garantija. Dažniausiai naudojamų gamintojų dujos tinka prie standartinio "Jetboil" degiklio sriegio. Rekomenduojame naudoti originalias "Jetboil" dujas, kad jos būtų geriausios: viena standartinio dydžio 230 g "Jetpower" dujų "MicroMo" išvirs 24 litrus vandens. "Jetboil" dujos yra tokio dydžio, kad tilptų į transportavimo puodelį. Priedai: - "Summit" keptuvė (SKLT). - Parama puodams (PSUP) - Pakabinamas rinkinys (HGKT) - Indų rinkinys: šaukštas, šakutė, keptuvė (UTN) - Silikoninis kavos presas (CFPS) - "Jetpower" įpurškimo dujos 100 g (JF100) - "Jetpower" inertinės dujos 230 g (JF230) - "Jetpower" inertinės dujos 450 g (JF450)

Apie Jetboil

Untitled design (4)_1.png

Jetboil® lauko maisto gaminimo įrangoje įdiegtos pažangios technologijos, todėl prekės ženklas yra maisto gaminimo gamtoje lyderis. Jetboil  gamina itin patikimas virykles ir sistemas, kurios yra lengvai supakuojamos, greitai įrengiamos, o maistas ant jų išverda per kelias minutes. Be to, jos pasižymi neprilygstama galia ir valdymu, kurių reikia, kad galėtumėte mėgautis gurmaniškais patiekalais tiek surengus pikniką gamtoje, tiek įsirengus stovyklavietę viršukalnėje.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui