Мотоциклетный шлем Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J - Glossy Black-Red

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация

Цвет
Glossy Black-Red
Масса
1700 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Материал корпуса
Lexan
Air vents
yes

Moto šalmas Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J - Glossy Black-Red

1290528
49900
С НДС
Размер
  • XXS (54)
  • S (56)

Stock Quantity:
Available in Supplier store (1 pcs)
Delivery terms:
NEMOKAMAI Prekę pristatysime Jums per: 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI Prekę pristatysime Jums per: 3-6 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite Пятница, Июнь 28 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Описание

Motociklininko šalmas "Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J" yra išskirtinė populiaraus "Nolan" šalmo versija. Tai technologiškai pažangus elegantiško dizaino sportinis šalmas. Kadangi šalmas turi P/J sertifikatą, galite važiuoti su atidaryta (J konfigūracija) arba uždara (P konfigūracija) smakro apsauga.

Ultra platus priekinis skydelis

Iš "Lexan" pagamintas itin platus skydelis, užtikrinantis platų (periferinio) matymo lauką ir gerinantis vairuotojo saugumą.

Pinlock®

"NolanGroup S.p.A." patobulinta patentuota technologija - apsauginis skydelis turi ištisinį kraštą, kuris kartu su ekscentriniais kaiščiais leidžia naudotojui reguliuoti "Pinlock" įdėklo atstumą nuo apsauginio skydelio iš išorės. Tai patvari ir praktiška sistema, neleidžianti priekiniam skydeliui rūkti.

Vizorius nuo saulės su UV 400 apsauga

"Lexan" skydelį nuo saulės galima rasti šalmo viduje. Šis skydelis ne tik apsaugo nuo įbrėžimų ir rūko, bet ir suteikia apsaugą nuo UV spindulių iki 400 nm. Skydelį nuo saulės galima lengvai įjungti arba nuimti.

Skruostų pagalvėlė

Skruostų pagalvėlės sukurtos taip, kad tolygiai paskirstytų spaudimą ir ilgą laiką užtikrintų pastovų veikimą. Jį galima nuimti nuo tekstilinio dangtelio, todėl jį lengviau plauti

.

"ClimaComfort" vidinis paminkštinimas

Sudėtinga koncepcija - paminkštinimas pagamintas iš dvigubo tankio mikropluošto. Kartu su viršutine ventiliacijos sistema "AirBooster" jis paskirsto orą viršutinėje šalmo dalyje.

Inovatyvus tinklinis vidinis paminkštinimas

Padeda paskirstyti orą viršutinėje šalmo dalyje. Be to, "N100-5 Plus" paminkštinimas suformuotas taip, kad oras nepatektų į šalmą ir netrukdytų vairuotojui.

Modeliuotas skruostų pagalvėlės įdėklas (iš polistireno pusės)

Skruostų pagalvėlių vidinėje (polistireno) pusėje esantis įdėklas yra suformuotas taip, kad būtų galima tiksliau sumontuoti. Be to, jis taip pat tarnauja kaip "N-Com" ryšio sistemos dangtelis.

"AirBooster" technologija ir vėdinimo sistema

Išskirtinė "AirBooster" technologija šalmo viršuje užtikrina gerą galvos vėdinimą. Viršutinėje šalmo dalyje oras stumiamas į oro įleidimo angą, pasiekia visas didelio įtempimo vietas ir taip neleidžia orui išsisklaidyti, užtikrindamas maksimalų komfortą net ir sudėtingiausiomis sąlygomis. Ant smakro esantis oro įvadas ne tik gerai vėdina burną, bet ir apsaugo nuo priekinio skydelio rūko. Integruotos galinės išmetimo angos padeda atsikratyti karšto ir užsistovėjusio oro.

Sauga nuo smakro su elipsine atlenkimo sistema

Apsaugos nuo smakro pasukimas su elipsine trajektorija leidžia sumažinti bendrą šalmo dydį iki minimumo ir suteikia papildomo komforto važiuojant su pakelta apsauga nuo smakro.

LPC - Liner Positioning Control

Ši sistema leidžia reguliuoti įdėklo padėtį pagal galvos formą nekeičiant šalmo dydžio.

Dvipusio veikimo

Išskirtinė sistema, leidžianti atidaryti smakro apsaugą. Įdėta smakro apsaugos viduryje, ši sistema leidžia ją atidaryti naudojant tik vieną ranką. Be to, ji apsaugo nuo atsitiktinio atidarymo, nes ją galima atidaryti tik su atlaisvinimo svirtimi (arba apsauginiu užraktu) ir įjungimo svirtimi.

Microlock2

Dvigubą fiksavimo sistemą su mikrometriniu reguliavimu sudaro ergonomiška termoplastinė atidarymo svirtis ir aliumininė dantyta fiksavimo svirtis. Dėl to smakro diržą galima atidaryti tik sukant sagtį, todėl išvengiama atsitiktinio atsegimo.


.

About Nolan

244530809_10158378103142844_3659541850908528360_n_5.jpg

Nolangroup - итальянская компания, основанная в 1972 году. В том году Ландер Нокки, бизнесмен, работавший в секторе производства аксессуаров для мотоциклов и автомобилей, наладил производство мотоциклетных шлемов, которые отливались под давлением из поликарбоната - инновационного пластикового материала, разработанного компанией General Electric под торговым названием LEXAN™*. Этот материал, который уже использовался для изготовления защитных шлемов для астронавтов во время полетов "Аполлон", до сих пор считается лучшим термопластичным материалом, используемым для производства шлемов. Так родился первый шлем, носивший торговую марку Nolan (аббревиатура имени основателя). В настоящее время Nolangroup является единственной компанией в отрасли, которая производит все свои шлемы в Италии посредством полностью интегрированного производственного процесса, начиная с получения сырья и заканчивая окончательной сборкой изделия. Это крупнейший производитель шлемов в Европе, выпускающий более 400 000 шлемов в год, с командой из 360 человек, работающих в одном месте на площади 31 000 квадратных метров. Nolangroup производит шлемы из поликарбоната под марками Nolan и Grex, а также шлемы из композитных волокон под маркой X-lite. К этим брендам присоединяется N-Com, внутреннее подразделение, занимающееся разработкой систем связи.

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ В КАУНАСЕ

Ateities pl. 23 b, Kaunas. Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.