Мотобрюки W-Tec Aircross - Black-Fluo Yellow

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация

Материал
Polyester
Цвет
Black-Fluo Yellow
Reflective features
Yes
Ventilation
Yes
Protectors
yes
Removable protectors
yes
Jacket zipper connection
yes

Motociklininko kelnės W-Tec Aircross - Juoda, geltona

1290606
22500
С НДС
Размер
  • XL
  • 3XL
  • 6XL

Stock Quantity:
Available in Supplier store (2 pcs)
Delivery terms:
NEMOKAMAI Prekę pristatysime Jums per: 3-6 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite Четверг, Июль 11 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Описание

Trisluoksnės Motociklininko kelnės W-TEC Aircross yra geriausios motociklininko kelnės! Jos turi klimato membraną, termo įdėklą, patvarią medžiagą ir puikią ventiliaciją.

Nuimamos apsaugos didelės apkrovos vietose (t. y. klubų ir kelių srityse), patvarus ir dilimui atsparus nailonas kelnių vidinėje pusėje ir šviesą atspindintys elementai užtikrins jūsų saugumą važiuojant.

Kelnės puikiai tinka bet kokiomis oro sąlygomis. Sudarytos iš nuimamų panelių ant šlaunų, sudėtinga AirCross funkcija ir AirVent sistema pravers karštomis vasaros dienomis, nes gerai vėdina kelnes. Kvėpuojantis tinklelis vidinėje pusėje dar labiau pagerina oro cirkuliaciją. Lietingomis ir vėjuotomis dienomis vėdinimo sistemą galima visiškai uždaryti. Taip pat galite pridėti nuimamą klimato membraną, kuri yra atspari vandeniui ir vėjui. Nuimamas terminis įdėklas pravers šaltuoju metų laiku. Abu sluoksnius galite naudoti tiek atskirai, tiek vienu metu.

Motociklininko kelnės W-TEC Aircross taip pat turi praktiškas kišenes visiems būtiniausiems daiktams. Didelės krovininės kišenės ant šlaunų yra pagrindinis kelnių bruožas. Ant juosmens ir kojų rankogalių esantis užtraukiamasis diržas leidžia reguliuoti kelnių dydį ir užtikrina, kad jos puikiai priglus. Elastiniai skydeliai ant apatinės nugaros dalies ir kelnių klešnių suteikia papildomo patogumo.

"Motociklininko kelnės W-TEC Aircross sujungia rafinuotumą ir dėmesį detalėms. Jos visada užtikrina maksimalią apsaugą, funkcionalumą ir komfortą. Geriausiai tinka derinti su Motociklininko striuke W-TEC Aircross.


Jak správně pečovat o moto drabužius se dozvíte mūsų rádci.

About W-TEC

wtec.jpg

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ В КАУНАСЕ

Ateities pl. 23 b, Kaunas. Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.