• В продаже!
Женские леггинсы Nebbia Gold Classic 801 - Black

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Возможность оплаты при получении товара
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Возможность оплаты при получении товара

Цвет
Black
Gender
Woman

Moteriškos tamprės Nebbia Gold Classic 801 - Juoda

476425
7099 7799
С НДС
Размер
  • S

Stock Quantity:
Available in Kaunas store (1 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAI Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Описание

Intense fit. Intense juodos spalvos. Intencionalus įsipareigojimas. Tokia yra Nebbia visiškai nauja moteriškų drabužių linija INTENSE! Šios tamprės padės jums išjudinti save iki ribos. Jei ieškote daikto, su kuriuo jaustumėtės pasitikinti savimi ir seksuali bei būsite savimi, tuomet moteriškos tamprės Nebbia Gold Classic 801 kaip tik Jums! kompresinis audinys suteikia išskirtinę atramą treniruočių metu ir padeda gerinti raumenų atsistatymą. Aukštas liemuo padės išryškinti kūno linijas ir pilvo preso raumenis, o įmantrios siūlės išryškins sėdmenis. Dėl scrunch butt efekto jūsų sėdmenys atrodys neatremiamai. Ikoniškos juostelės šonuose ne tik suteikia leginsams ypatingą išvaizdą, bet ir primena, kad esate #NEBBIAfamily fitneso bendruomenės dalis. Taigi, ko dar laukiate? Kai eisite į sporto salę ar bėgioti vilkėdami šį (ar bet kurį kitą) INTENSE drabužį, visi atkreips dėmesį!

Linija INTENSE šlovina stiprias ir savimi pasitikinčias moteris, kurios gyvena visavertį gyvenimą ir ryžtingai siekia savo tikslų! Tokia yra šios naujos linijos idėja, kuri yra paprastesnė nei bet kada anksčiau ir leidžia perkelti savo veiklą į kitą lygį! Nesėdėkite tiesiog namuose! Pradėkite jau šiandien! Ši nuostabi naujoji linija padės jums pasiekti savo fitneso tikslus!


About Nebbia

4d96ba2382da223f8e2f7f552fbef201_5.jpg

Кто стоял в начале нашей истории? Станка и Мартин, основатели NEBBIA, и их невероятная страсть и одержимость фитнесом и бодибилдингом. Не только благодаря их страсти, но и в результате всего пота, боли, самоотречения и постоянной мотивации, путешествие компании NEBBIA началось в 1997 году.

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ В КАУНАСЕ

Ateities pl. 23 b, Kaunas. Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.