inSPORTline Женские брюки Comfyday - Black

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Бесплатная консультация

Цвет
Black
Gender
Woman

Moteriškos kelnės inSPORTline Comfyday Woman - Juoda

1297560
5799
С НДС
Размер
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • XS

Stock Quantity:
Available in Supplier store (2 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD (3,99 €)
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite Понедельник, Июль 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Описание

"inSPORTline Comfyday Woman" moteriškos sportinės kelnės inSPORTline Comfyday Woman yra pagamintos iš patogios, lengvos, elastingos ir kvėpuojančios medžiagos, kurios išorė yra lygi ir minkšta, o vidus - iš šukuotos mikrofliso medžiagos, kuri nepūkuoja ir išlaiko šilumą šaltuoju metų laiku. Be to, dėl unikalaus pluošto pynimo medžiaga ne tik pasižymi išskirtinėmis šiluminėmis savybėmis, bet ir perduoda kūno šilumą bei prakaitą vandens garų pavidalu į išorinius sluoksnius, kur jis išgaruoja. Dėl to medžiaga ištraukia prakaitą, todėl ji tampa dar patogesnė. Taip pat galite įvertinti patogius, tamprius megztus rankogalius.

Dizainerio juostelės su "inSPORTline" užrašu šonuose papildo kitaip minimalistinį sportinių kelnių dizainą. Praktiškose atvirose kišenėse ant rankų tilps visi būtiniausi daiktai. Taip pat iki smulkmenų apgalvota juosmens juosta su užtrauktuku, kuris užsegamas virvele - virvelės turi PU/metalo cilindrus. Moteriškos sportinės kelnės inSPORTline Comfyday Woman buvo suprojektuotos ir pagamintos Čekijos Respublikoje, o aktyviųjų drabužių audinys pagamintas Italijoje ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


About inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline является крупнейшим чешским поставщиком фитнес-оборудования, фитнес-тренеров и аксессуаров для тренировок. Наш ассортимент включает в себя в основном электрические и ручные тренажеры, мультитренажеры и более мелкое оборудование для тренировок для пользователей всех возрастов, доступное для домашнего, любительского и профессионального (коммерческого) использования.

inSPORTline.

Мы также предлагаем массажные и релаксационные кресла, массажные столы и различные аксессуары. Вы можете выбрать различные модели массажных кресел с различными функциями и программами, массажные столы и все доступные аксессуары, как для домашнего использования, так и для профессионального массажного салона.

Вы можете выбрать массажные кресла с различными функциями и программами, массажные столы и все доступные аксессуары.

inSPORTline предлагает товары и наборы товаров для тренировки силы и выносливости, похудения, улучшения физической формы, тренировок с использованием собственного веса, workout и других видов физических упражнений. Также здесь представлено множество товаров для йоги и пилатеса для растяжки мышц и последующего восстановления.

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ В КАУНАСЕ

Ateities pl. 23 b, Kaunas. Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.